Superfunk Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2023 5 λεπτά πριν, Jet72 είπε συγγενείς και φίλοι απλά θα πουν "Α Επιστρέψατε Τελικά" ; (μαζί με ένα μισοειρωνικό χαμογελάκι τύπου "μάλλον δεν τα πολυκαταφέρατε εκεί" - είμαστε και άτιμη φάρα, μας αρέσει η αποτυχία του άλλου και την προδιαγράφουμε). I attest to this Αν εβλεπεΣ την ΧΑΡΑ για την ΑΠΟΤΥΧΙΑ του στα προσωπα ΣΥΓΓΕΝΩΝ και ΦΙΛΩΝ του εξαδερφου μου που ανακοινωσε οτι ΓΥΡΙΣΕ Ελλαδα δεν θα το πιστευες....ουτε το ΛΟΤΤΟ να ειχαν κερδιζει... Βεβαια οταν τους ανακοινωσε οτι απλα ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ απο ΤΟ ΣΠΙΤΙ και θα ΠΛΕΡΩΝΕΤΑΙ Αμερικανικους μισθους ενω η δουλεια του και το σπιτι του στις ΗΠΑ ειναι εκει και τον περιμενουν...ΛΥΠΗΘΗΚΑΝ πολυ ...φυσικα ΤΩΡΑ που μιλαμε ο ανθρωπος εχει ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ παλι πισω. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2023 Κάποια στιγμή παλιά που ήμανε μικρούλης, είχαμε πάει οικογενειακώς με τους γονείς μου στην Ιταλία. Πάμε που λέτε να φάμε σε μια τρατορία. Εκεί που τρώγαμε λοιπόν, μου έρχονται τσίσα. Ρωτάω που είναι η τουαλέτα, πάω, και τι να δω. Στην είσοδο, υπήρχε ένα πιατάκι με λεφτά (κέρματα). Δεν το είχα ξαναδεί αυτό εδώ πέρα και μου φάνηκε πολύ παράξενο. Αφού έκανα τσίσα μου λοιπόν, βούτηξα όλα τα κέρματα από το πιατάκι φεύγοντας. Όταν είχαμε φύγει πια από την τρατορία, ρώτησα τους γονείς μου, αν οι άνθρωποι εδώ πληρώνουν για να κατουρήσουν. Όταν πήρα αρνητική απάντηση, έβαλα το χέρι στην τσέπη κι έβγαλα τα κέρματα. "Και τότε γιατί είχε ένα πιάτο γεμάτο λεφτά στην τουαλέτα?" Κάγκελο οι γονείς μου. 5 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2023 23 λεπτά πριν, Superfunk είπε οχι ,ειμαι ΓΕΡΜΑΝΟΣ Εγω είμαι ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2023 12 λεπτά πριν, Nekkon είπε Les Paul δεν έχουμε. Έχουμε όμως ένα παικταρά που παίζει les paul, τον Λάκη τον Ραγκαζα. Respect Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2023 13 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Κάγκελο οι γονείς μου. Καλά που δε σε πήγανε στην Φοντάνα ντι Τρέβι. 6 Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
solega Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2023 55 λεπτά πριν, Superfunk είπε εξαρταται τι δουλεια κανει ο ΟΡ ,δεν μας εχει πει ακομα. οχι ,ειμαι ΓΕΡΜΑΝΟΣ Στο λογιστήριο εταιρίας δουλευω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2023 Μόλις τώρα, solega είπε Στο λογιστήριο εταιρίας δουλευω Με ειδικότητα? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2023 5 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Με ειδικότητα? Λογιστικά 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, cos_dr είπε Λογιστικά Δηλαδή είναι λογιστής? Αν ναι, είναι α τάξης, β τάξης, κλπ? Βοηθός λογιστή? Υπάλληλος γραφείου? Καταχωρητής δεδομένων? Εκτυπώνει/εκδίδει παραστατικά? Υπογράφει ισολογισμούς? Καταχωρεί απογραφές? Είναι στο τμήμα μισθοδοσίας? Είναι χιλιάδες πράγματα που κάποιος μπορεί να κάνει σε ένα λογιστήριο. Και κάθε ένα από αυτά, έχει διαφορετικό μισθολογικό καθεστώς. Επεξεργασμένο 6 Ιουνίου 2023 από fusiongtr Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2023 2 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Είναι χιλιάδες πράγματα που κάποιος μπορεί να κάνει σε ένα λογιστήριο. Αυτός ΨΗΝΕΙ. (σόρυ, δεν κρατήθηκα) 1 Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση