Superfunk Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2023 14 λεπτά πριν, LK είπε και λογικά βαριέσαι. μπα, τα εχω περασει και χειροτερα στην ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ στα 80s ,7 noma se ena doma και καθε σεντσι μετρημενο συν 20 ωρες δουλεια (και σπουδες) την ημερα, δεν βαρεθηκα ουτε ενα λεπτο. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Miltos23 Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2023 2 ώρες πριν, Superfunk είπε σου ξανα-ματα-λεω: -θα δεις αν η ΔΟΥΛΕΙΕΣ σας "υπάρχουν"στην Ελλαδα (δηλ. αν εχουν ΖΗΤΗΣΗ και ΕΦΑΡΜΟΓΗ) -θα δεις αν μπορεις να γραψεις τα παιδια στη ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ σχολη ,αν γυρισεις στην Αθηνα/Θεσσαλονικη ωστε και να μπορουν να φυγουν αργοτερα ξανα στον τοπο που γεννηθηκαν για σπουδες/ζωη και θα αποφυγουν και το τρισαθλιο ελληνικο εκπαιδευτικο συστημα (η Γερμανικη ειναι πολυ φθηνη γυρω στα 4-5 χιλιαρικα το χρονο και αξιζει και το τελευταιο σεντς) -θα δεις αν μπορουν να παρουν την ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ αν δεν μενετε στη Γερμανια (κανονικα αν μενατε στη Γερμανια απο τη στιγμη που γεννηθηκαν εκει μπορουν στα 18) αυτο ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ (μη κανεις το λαθος και ΔΕΝ την παρουν αν μπορουν) τωρα για τα ψυχολογικα δεν ξερω...εγω "φίλους","σκυλους","συγγενεις","παραλια και τσιπουρο" ,"ζεστους άνθρωπους" κτλ βρισκω ΠΑΝΤΟΥ με εξαιρεση τους συγγενεις που δεν πολυψοφαω να τους βλεπω ετσι κι αλλιως επισης οσο μεγαλωνεις θα καταλαβαινεις οτι αυτα ειναι ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ και με μικρη βαρυτητα ασε δε που ΕΞΑΝΕΜΙΖΟΝΤΑΙ οταν κατσει η στραβη (εγω ας πουμε στο δημοψηφισμα του 2015 καταλαβα οτι τα 2/3 των "φιλων" μου ηταν μαλακες και τους διεγραψα αμεσα και trust me my life is MUCH better without them)... για να κλεισω σκεψου τελικα ΕΝΑ και μονο πραγμα: τι θα ειναι καλυτερο για ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ,δυστυχως οταν εχουμε παιδια ΟΛΑ τα αλλα μπαινουν σε δευτερη/τριτη/τεταρτη προτεραιοτητα. Αγαπητέ ΟΡ, Έχω να πω ότι η απάντηση του superfunk ειναι η σοβαρότερη και η πιο τεκμηριωμένη. Αν κρατήσεις αυτή είσαι οκ. Μετά φαντάζομαι είδες ότι σου εξηγεί ότι έχει ζήσει στο εξωτερικό, οπότε έχει την εμπειρία και δεν τα γράφει με την ασφάλεια του πληκτρολογίου. Από τα γραφόμενα σου είναι ξεκάθαρο ότι πριν καν ποστάρεις το θέμα είχες πάρει την απόφαση σου. Σχεδίασε την επιστροφή σου όπως μπορείς καλύτερα. All the money of the world can't buy me Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2023 5 λεπτά πριν, solega είπε Ζωή σημαίνει σίγουρα όχι η Γερμανία. εμ για αυτο σου ειπα να πας ΒΕΡΟΛΙΝΟ. περασε ενα απλο weekend εκει και μου λες μετα www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, Superfunk είπε μπα, τα εχω περασει και χειροτερα στην ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ στα 80s ,7 noma se ena doma και καθε σεντσι μετρημενο συν 20 ωρες δουλεια (και σπουδες) την ημερα, δεν βαρεθηκα ουτε ενα λεπτο. Το 80 ήσουν 18 χρόνο... Το location -location -location με όποιο τίμημα φτουραει βαριά μέχρι τα 27. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2023 6 λεπτά πριν, solega είπε Καλά τα δυόμισι. σορρυ αρχηγε μου αλλα αν μιλαμε για 2500 τον μηνα ΔΕΝ ειναι καλα ουτε για Γερμανια ουτε για Ελλαδα,νομιζα οτι εβγαζες πολυ καλα λεφτα, αν τα βρεις αυτα τα 2500 στην Ελλαδα γυρνα χθες. 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2023 2 λεπτά πριν, solega είπε Αυτό που δε μπορείς να χωνέψεις είναι το να ανάβεις το γκριλ σου να ψήσεις και να φωνάζει την αστυνομία αυτή που μένει στο διπλανό κτήριο. Αυτό δε το χωνεύεις ποτε όχι δυόμισι, ούτε δέκα να παίρνεις. Δηλαδή ρε παλικάρι, έπρεπε να φτάσουμε 17 σελίδες για αρχίσεις να μας λες τι πραγματικά συμβαίνει? Με το τσιγκέλι θα στα βγάζουμε? Λύση. Φώναξε την καρακάξα που καλεί την αστυνομία ένα μεσημέρι για grilled greek loukaniko ston popo tis. '"Διάλεξε από που θέλεις να το φας μωρή. Από το στόμα ή ..." Ακόμα και η αστυνομία θα έρχεται να φάει μαζί σας μετά. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2023 Μια χαρά είναι η Σαλόνικα ρε παίδες... Φαΐ καλό και σχετικά φτηνό έχουμε, δουλειές έχουμε, κορίτσα σαν τα κρύα τα νερά έχουμε, τι θέτε; 1 Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2023 2 λεπτά πριν, Miltos23 είπε Από τα γραφόμενα σου είναι ξεκάθαρο ότι πριν καν ποστάρεις το θέμα είχες πάρει την απόφαση σου. Όπως έχω γράψει εδώ και τριάντα σελίδες. 2 Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, LK είπε Το 80 ήσουν 18 χρόνο... Το location -location -location με όποιο τίμημα φτουραει βαριά μέχρι τα 27. και τωρα 18χρονο ειμαι και πολυ λεΓω (η γυναικα μου μου λεει οτι ειμαι 5χρονο) 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, Superfunk είπε αν τα βρεις αυτα τα 2500 στην Ελλαδα .... .... εγώ τον κόβω φέτες. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση