Προς το περιεχόμενο

Βαρέθηκα πια στη Γερμανια

Προτεινόμενες αναρτήσεις

8 ώρες πριν, solega είπε

κ μεγαλώνουμε δυο παιδιά 6 κ 8 χρόνων χωρίς να έχουμε να τα αφήσουμε ούτε ενα δευτερόλεπτο σε κάποιον. Βγάζουμε τα 7πλασια

Μεινε Γερμανια, απο τη στιγμη που τα παιδια έχουν ενταχθει στο γερμανικο εκπαιδευτικο σύστημα και βγαζεις πολλα λεφτα, no brainer.

Βρες μια πιο ενδιαφερουσα και μεγαλυτερη πολη, νομιζω  οτι τωρα μενεις σε χωριο/μικρη πολη που ετσι κι αλλιως φρικη ειναι και στην Ελλαδα .

Δες το με ορους risk management και θα δεις οτι η μονη ΛΟΓΙΚΗ επιλογη ειναι η παραμονη σου στην Γερμανια (οταν εχεις ΠΑΙΔΙΑ δεν ΥΠΑΡΧΕΙ αλλη οπτικη απο το risk management)

(αυτο που διεγραψα δεν το θεωρω καν λογο να γυρισει καποιος Ελλαδα) 

Επεξεργασμένο από Superfunk
  • Like 2
  • Συμφωνώ 1

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

45 λεπτά πριν, tselios είπε

Η τελευταία γενιά που έφυγε για Γερμανία έφυγε καθαρά για οικονομικούς λόγους από ανάγκη και τίποτα άλλο (πρώτον)! Δεύτερον! Αν μπορεί να ζήσει με λιγότερα χρήματα στην Ελλάδα καλώς να έρθει! Ας ζυγίσει μόνος του τα υπέρ και τα κατά! Με τη λογική ότι στη Γερμανία θα παίρνει τα τριπλάσια λεφτά τότε στην Ελλάδα κανονικά πρέπει να εξαφανιστούμε όλοι από αυτή τη χώρα! Είναι το σωστό όμως αυτό;

Στέλιο εσυ;

10 λεπτά πριν, Superfunk είπε

Μεινε Γερμανια, απο τη στιγμη που τα παιδια έχουν ενταχθει στο γερμανικο εκπαιδευτικο σύστημα και βγαζεις πολλα λεφτα, no brainer.

Βρες μια πιο ενδιαφερουσα και μεγαλυτερη πολη, νομιζω  οτι τωρα μενεις σε χωριο/μικρη πολη που ετσι κι αλλιως φρικη ειναι και στην Ελλαδα .

Δες το με ορους risk management και θα δεις οτι η μονη ΛΟΓΙΚΗ επιλογη ειναι η παραμονη σου στην Γερμανια (οταν εχεις ΠΑΙΔΙΑ δεν ΥΠΑΡΧΕΙ αλλη οπτικη απο το risk management)

(αυτο που διεγραψα δεν το θεωρω καν λογο να γυρισει καποιος Ελλαδα) 

Φανη στο Μόναχο είμαι και τα παιδιά δεν εντάχθηκαν ποτε στο γερμανικό σύστημα, πηγαίνουν σε ελληνικά σχολεία. Για τον απλό λόγο το ότι ποτε εμείς δεν ειπαμε θα καθίσουμε εδώ για πάντα. 

οχι ότι διορθώθηκε η κατάσταση στην Ελλάδα, απλά πιστεύω πως και με λιγότερα μπορεί κάποιος να ζήσει. 

• Χαχα 1

1 ώρα πριν, LK είπε

Ποιότητα ζωής για εμένα:

1. Σπίτι ιδιόκτητο (το να δίνω λεφτά κάθε μήνα στον βρόντο για νοίκι μου είναι αδιανόητο- καλλίτερα να τα δινα σε δάνειο- έστω και με ληστρικό επιτόκιο- για αγορά). The bigger , the better, αλλά προτιμώ 30 τ.μ. δικά μου από 200 τ.μ σε νοίκι.

2. Ελεύθερος χρόνος , που σημαίνει όχι 12ωρο δουλειά και το κυριότερο όχι σπατάλη χρόνου στις μετακινήσεις (είτε για δουλειά, είτε για διασκέδασή).

3. Θερμό κλίμα/ ηλιοφάνεια.

4. Να μην χρειάζεται να ξοδέψω μια περιουσία σε μια έξοδο (αυτό αποκλείει για τα γούστα μου μεγάλες μητροπόλεις- όπου πουλαν φύκια για μεταξωτές κορδέλες). 

Αν τα έχω αυτά , μπορώ να ζήσω από την Ζιμπάμπουε μέχρι το Μανχάταν .

Τώρα αν έχει καλό σύστημα δημοσίου, ράμπες για αμεα....και φορτιστές για ηλεκτρικά αυτοκίνητα, καλώς να τα έχει, ευπρόσδεκτα, αλλά και αν δεν τα έχει...Not a deal breaker.

Εσυ Λάκη θες 30 τμ για στουδιο 30 για φωτογραφικα και 100 για αποθηκη μουσειο

με σήμα το μπιφτέκι

6 λεπτά πριν, solega είπε

Φανη ....

Να τα μας ...

Κάτι έχουμε πάθει εδώ μέσα τελευταία με τα ονόματα ...

Επεξεργασμένο από fusiongtr
  • Χαχα 1

Freud-Σαντές

Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG

Στην Ελλάδα έχουμε πλέον ηλεκτρονική διακυβέρνηση και αυλή συνταγογραφηση, οικογενειακό γιατρό. Από το 2020 και μετά ανεβάζουμε και μεγάλα αρχεία στις πλατφόρμες και έχουμε εξαιρετικό help desk των ΔΥ, ΔΕΚΟ κλπ. 

Η ακρίβεια είναι παροδική, κρατάμε χαμηλά τον πληθωρισμο, νερό τσάμπα. 

Ελάτε τώρα πίσω που γυρίζει ? 

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

5 λεπτά πριν, solega είπε

Φανη στο Μόναχο είμαι

Solega αυτό με τα λάθος ονόματα εγώ το ξεκίνησα πρώτος φίλε, υπάρχει copyright ???

• Χαχα 1

Never give up! 

8 ώρες πριν, solega είπε

Λοιπόν προσπάθησα φιλότιμα να μην απαντήσω στις ατέλειωτες μαλακιες που είπες σε όλο το θέμα. 

αλλα παίζει να είσαι να είσαι πολύ χαχας. 
Δε καταλαβαίνω τι δε κατάλαβες.

φυγαμε από την Ελλάδα το 13 εν μέσω θύελλας χωρίς παιδιά χωρίς δουλειά χωρίς δικο μας σπίτι και δέκα χρονια μετά έχουμε δυο παιδιά, δουλεύουμε και οι δυο φουλ ταϊμ κ μεγαλώνουμε δυο παιδιά 6 κ 8 χρόνων χωρίς να έχουμε να τα αφήσουμε ούτε ενα δευτερόλεπτο σε κάποιον. Βγάζουμε τα 7πλασια από ότι βγάζαμε στην Ελλάδα και παρόλα αυτά νιώθουμε πως ήρθε η ώρα να γυρίσουμε στο σπίτι μας. Αν αδυνατείς να καταλάβεις το νόημα σε όλο αυτό  τότε δε ξέρω πως να στο περιγράψω καλυτερα

Αγγελε η ταπεινη μου αποψη ειναι μην κουνηθεις καν. Ταπεινη ταπεινοτατη. Παρτε βαθεια ανασα και μεινετε αλλα 15 χρόνια μεχρι να τελειωσουν τα παιδια σχολεια πανεπιστημια βρουν δουλειά. 

με σήμα το μπιφτέκι

Μόλις τώρα, cos_dr είπε

Στην Ελλάδα έχουμε πλέον ηλεκτρονική διακυβέρνηση και αυλή συνταγογραφηση, οικογενειακό γιατρό ...

Κάτι έχεις μπερδέψει εσύ.

Έχουμε οικογενειακή διακυβέρνηση, ηλεκτρονική συνταγογράφηση, και άϋλο γιατρό.

• Like 1
  • Χαχα 4
  • Συμφωνώ 1

Freud-Σαντές

Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG

1 λεπτό πριν, Nekkon είπε

Solega αυτό με τα λάθος ονόματα εγώ το ξεκίνησα πρώτος φίλε, υπάρχει copyright ???

Νίκο εννοώ … κεκτημένη ταχύτητα. ??

2 λεπτά πριν, dimsonic είπε

Αγγελε η ταπεινη μου αποψη ειναι μην κουνηθεις καν. Ταπεινη ταπεινοτατη. Παρτε βαθεια ανασα και μεινετε αλλα 15 χρόνια μεχρι να τελειωσουν τα παιδια σχολεια πανεπιστημια βρουν δουλειά. 

Η λογική αυτή είναι. 

δεν είναι όμως και τόσο εύκολο όσο νομίζετε παιδιά. 

• Χαχα 2

4 λεπτά πριν, solega είπε

Νίκο εννοώ … κεκτημένη ταχύτητα. ??

Η λογική αυτή είναι. 

δεν είναι όμως και τόσο εύκολο όσο νομίζετε παιδιά. 

Δεν ειπα οτι ειναι εύκολο 

• Like 1

με σήμα το μπιφτέκι

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου