Moderator LK Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, trolley είπε Να σας πω εγώ τι έγινε... δούλευε σήμερα ο Solega και μίλησε με φίλους του στην Ελλάδα, που του είπανε "πω, δουλεύεις ρε, εμείς εδώ έχουμε αργία" και τότε..... κάτι σκίρτησε μέσα του.... θυμήθηκε όλες τις αργίες που δεν έχει στη Γερμανία, 17 Νοέμπρη, Μεγάλη Παρασκευή.... πωωωω... δυστυχία.... δεν πάει άλλο, να γυρίσουμε πίσω....(σκέφτηκε). Αργία σήμερα ήταν μόνο για ΔΥ. Όλα τα άλλα ανοιχτά ήταν. 2 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Λοιπόν για να τελειώνουμε ... Διαλιέχτε ασούμε. Η Γερμανία Και η Ελλάδα 20 λεπτά πριν, Nekkon είπε Με όλο το σεβασμό, διαφωνώ με όλα όσα είπες Το καταλαβαίνω Νέκκονά μου. Απόλυτα σεβαστό φυσικά. Επεξεργασμένο 5 Ιουνίου 2023 από fusiongtr 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2023 Μόλις τώρα, fusiongtr είπε Λοιπόν για να τελειώνουμε ... Διαλιέχτε ασούμε. Η Γερμανία Και η Ελλάδα Δεν μου αρέσει να περιορίζω τις επιλογές μου. Και τα δύο τα διαλέγω. Η Γερμανία δεν ξέρω αν με διαλέγει χαχαχαχα Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, LK είπε Αργία σήμερα ήταν μόνο για ΔΥ. Όλα τα άλλα ανοιχτά ήταν Καλά που μου το είπες γιατί υποπτευόμουν ότι έχει φίλους εφοπλιστές.... :) :) :) Πάντως, δεν έχεις δίκηο, είναι πολλοί αυτοί που αράξανε σήμερα (εγώ όχι): Για ποιους κλάδους είναι αργία σήμερα Η γιορτή του Αγίου Πνεύματος θεωρείται αργία, σύμφωνα με ειδικές διατάξεις των οικείων συλλογικών συμβάσεων ή άλλων αποφάσεων, για τις εξής κατηγορίες μισθωτών: Βιβλιοπωλείων, Διαγνωστικών Κέντρων, Δημοσιογράφους Περιοδικών, Εργοδηγούς Σχεδιαστές, Ευγηρίας Οίκων, Εφημερίδων Αθηνών και Θεσσαλίας κλπ, Ηλεκτροτεχνίτες Βιομηχανίας και Καταστημάτων, Θυρωρούς, Καπνοβιομηχανιών, Κλινικών, Ξυλεμπορικών Καταστημάτων (Αθηνών – Πειραιώς – Περιχώρων), Περιοδικών, Πετρελαιοειδών επιχειρήσεων, Πρακτορείων Ναυτιλιακών κλπ., Ραδιοηλεκτρολόγους – Ραδιοτεχνίτες βιομηχανίας, Ραδιοφωνικών Σταθμών, Ραδιοφώνου Τεχνικούς, Ρυμουλκών Ναυαγοσωστικών Γραφείων, Τηλεοπτικών Σταθμών, Τηλεοράσεως τεχνικούς Β. Ελλάδος, Τυπογράφους Επαρχ. Εφημερίδων, Φορτοεκφορτοτές Ημερήσιων Εφημερίδων, Φροντιστηρίων Μέσης, Ανώτερης, Ανώτατης Εκπαίδευσης, και Ξένων Γλωσσών, Φωτοστοιχειοθέτες, Χειριστές βιομηχανικών κλπ επιχειρήσεων, Λατομείων Πέτρας-Μαρμάρου και Τεχνικών Έργων. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, trolley είπε Καλά που μου το είπες γιατί υποπτευόμουν ότι έχει φίλους εφοπλιστές.... :) :) :) Πάντως, δεν έχεις δίκηο, είναι πολλοί αυτοί που αράξανε σήμερα (εγώ όχι): Για ποιους κλάδους είναι αργία σήμερα Η γιορτή του Αγίου Πνεύματος θεωρείται αργία, σύμφωνα με ειδικές διατάξεις των οικείων συλλογικών συμβάσεων ή άλλων αποφάσεων, για τις εξής κατηγορίες μισθωτών: Βιβλιοπωλείων, Διαγνωστικών Κέντρων, Δημοσιογράφους Περιοδικών, Εργοδηγούς Σχεδιαστές, Ευγηρίας Οίκων, Εφημερίδων Αθηνών και Θεσσαλίας κλπ, Ηλεκτροτεχνίτες Βιομηχανίας και Καταστημάτων, Θυρωρούς, Καπνοβιομηχανιών, Κλινικών, Ξυλεμπορικών Καταστημάτων (Αθηνών – Πειραιώς – Περιχώρων), Περιοδικών, Πετρελαιοειδών επιχειρήσεων, Πρακτορείων Ναυτιλιακών κλπ., Ραδιοηλεκτρολόγους – Ραδιοτεχνίτες βιομηχανίας, Ραδιοφωνικών Σταθμών, Ραδιοφώνου Τεχνικούς, Ρυμουλκών Ναυαγοσωστικών Γραφείων, Τηλεοπτικών Σταθμών, Τηλεοράσεως τεχνικούς Β. Ελλάδος, Τυπογράφους Επαρχ. Εφημερίδων, Φορτοεκφορτοτές Ημερήσιων Εφημερίδων, Φροντιστηρίων Μέσης, Ανώτερης, Ανώτατης Εκπαίδευσης, και Ξένων Γλωσσών, Φωτοστοιχειοθέτες, Χειριστές βιομηχανικών κλπ επιχειρήσεων, Λατομείων Πέτρας-Μαρμάρου και Τεχνικών Έργων. Οκ Αργία για ΔΥ και άχρηστα επαγγέλματα. 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2023 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2023 7 λεπτά πριν, cos_dr είπε ...κατά βάθος απλά ΜΟΥ ΤΗ ΣΠΑΝΕ ΟΙ ΞΕΝΟΙ, έχω θέμα... 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, Waterfall-K mk2 είπε Μαύρη, ομοφυλόφιλη, παχύσαρκη γυναίκα ζητά να γίνει δούλα Ελληνα expatriate στη Γερμανία. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2023 14 λεπτά πριν, trolley είπε Να σας πω εγώ τι έγινε... δούλευε σήμερα ο Solega και μίλησε με φίλους του στην Ελλάδα, που του είπανε "πω, δουλεύεις ρε, εμείς εδώ έχουμε αργία" και τότε..... κάτι σκίρτησε μέσα του.... θυμήθηκε όλες τις αργίες που δεν έχει στη Γερμανία, 17 Νοέμπρη, Μεγάλη Παρασκευή.... πωωωω... δυστυχία.... δεν πάει άλλο, να γυρίσουμε πίσω....(σκέφτηκε). Στην Ολλανδια ηταν του Αγίου Πνευματος την προηγουμενη Δευτέρα. Εχουν παρα πολλα breaks μεσα στη χρονιά σχεδον οσα και μεις. Αλλα δεν εχουν που εχουμε εμεις και αντίστροφα με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2023 2 λεπτά πριν, dimsonic είπε Στην Ολλανδια ηταν του Αγίου Πνευματος την προηγουμενη Δευτέρα. Εχουν παρα πολλα breaks μεσα στη χρονιά σχεδον οσα και μεις. Αλλα δεν εχουν που εχουμε εμεις και αντίστροφα Αφού θέλεις να είσαι ακριβής, ορίστε. https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_number_of_public_holidays Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση