dimsonic Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2023 19 ώρες πριν, Yannis Methenitis είπε Για όσους ενδιαφέρονται να μάθουν τι έχει συμβεί με το ασφαλιστικό της χώρας, τις παθογένειες του και τι έπεται, αφιερώστε λίγο χρόνο να ακούσετε αυτό το podcast της Dianeosis. Το Ασφαλιστικό Σύστημα Με Απλά Λόγια | Μιλτιάδης Νεκτάριος Έχει και άλλα εξ ίσου καλά που βοηθούν να γνωρίζουμε για τι μιλάμε. Βάλτε ακουστικά και βγάλτε τον σκύλο βόλτα. Μόνο να προσέχετε τ' αυτοκίνητα. Οι ελληνες νοιαζονται για το ασφαλιστικό στην τελευταία του φαση μονο. Αν υπαρξει με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2023 19 ώρες πριν, Yannis Methenitis είπε Για όσους ενδιαφέρονται να μάθουν τι έχει συμβεί με το ασφαλιστικό της χώρας, τις παθογένειες του και τι έπεται, αφιερώστε λίγο χρόνο να ακούσετε αυτό το podcast της Dianeosis. Το Ασφαλιστικό Σύστημα Με Απλά Λόγια | Μιλτιάδης Νεκτάριος Έχει και άλλα εξ ίσου καλά που βοηθούν να γνωρίζουμε για τι μιλάμε. Βάλτε ακουστικά και βγάλτε τον σκύλο βόλτα. Μόνο να προσέχετε τ' αυτοκίνητα. Ευχαριστούμε αλλά ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ να ΜΑΘΩ πως ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ, όσο δεν με ενδιαφέρει να μου εξηγήσει ο γιατρός λεπτομέρειες για το τι μου έχει συμβεί επειδή με ΔΕΙΡΑΝΕ ΑΣΧΗΜΑ, ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΘΕΛΩ και δεν με ενδιαφέρει να ΜΑΘΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ. ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΘΕΛΩ και ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΖΩ ΚΑΛΑ ΜΕ ΙΣΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ και ΕΥΚΑΡΙΕΣ και όχι ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ και ΕΠΑΧΘΗ μνημόνια για να ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΝ και να ΣΩΖΟΥΝ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ τους ΗΜΕΤΕΡΟΙ. Ένας μου είπε πως άμα δεν μου φτάνει η σύνταξη να ζω αξιοπρεπώς και γενικά αν μου υποβαθμίζουν συνέχεια την ποιότητα ζωής και μου κάνουν πλέον αβίωτη τη ζωή μέσω της ακρίβειας και αισχρής έμμεσης και άμεσης φορολόγησης, θα πιάσω έναν πολιτικό και θα του ΚΟΨΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΓΚΟΛ. Και του λέω έχεις πολύ οργή και αν κάνεις καμιά τρέλα να σε πάνε φυλακή και θα σε βασανίσουν για να δώσουν το παράδειγμα να μην σε μιμηθούν κι άλλοι. Και μου απαντά: χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, cos_dr είπε Και πως θα πήγαινα όλες αυτές τις υπέροχες γυναίκες που είναι στο εξοχικό και στα ξενοδοχεία και τα νησιά χωρίς αυτό και τη μηχανή μου Mε τα ποδΓια. 26 λεπτά πριν, cos_dr είπε αυτοκίνητο είναι αναπόσπαστο μέρος της κουλτούρας του Έλληνα και της υπέροχης χώρας του με τα αναρίθμητα και ανεκτίμητα μαγευτικά μέρη Δεν τα γνωρίζω. Μεχρι τους Αμπελόκηπους κινούμαι και αυτοί υπερβολικά εξοχικοι μου φαίνονται. Η άγρια φύσης με άφηνε πάντα παγερά αδιάφορο. Αν θέλω πρασινάδες πάω στο Βερολίνο που είναι δάσος και ποτάμι με λίγη... πόλη μέσα και έχει τα καλύτερα ΜΜΜ στον κόσμο. Αν θέλω θάλασσα,όχι πως θέλω και πολύ άντε καμμία 15αρια μέρες το χρόνο, παίρνω το αεροπλάνο πάω στη Νάξο και νοικιάζω αμάξι εκεί. Όχι θα κάτσω να γυρνάω γύρω γύρω στα στενά του Παγκρατίου με το SUV σαν τους ψυχοπαθεις που μου ζαληζουν τα μεζεα κάθε μέρα. Επεξεργασμένο 3 Ιουνίου 2023 από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2023 30 λεπτά πριν, cos_dr είπε Που αμα δεν υπήρχαν μηχανες και αυτικινητα το ηδη ανεπαρκές δίκτυο ΜΜΕ το αΦτα τα παράπονα στον ΑΝΔΡΕΑ που έκανε τα λεφτά του μετρό που του έδωσε η ΕΕ δημόσιους υπάλληλοι και συνταξοεφαπαξ "αγωνιστών" www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2023 8 λεπτά πριν, Superfunk είπε αΦτα τα παράπονα στον ΑΝΔΡΕΑ που έκανε τα λεφτά του μετρό που του έδωσε η ΕΕ δημόσιους υπάλληλοι και συνταξοεφαπαξ "αγωνιστών" Δεν αντέχουμε άλλο, ζούσαμε τότε. Ας ελπίσουμε πως η νέα κυβέρνηση με ισχυρή πλειοψηφία να λύσει το συντομότερο δυνατό τα προβλήματα που απασχολούν τον πολίτη. Ο εργαζόμενος πολίτης στη σύγχρονη ευρωπαϊκή κοινωνία, κακά τα ψέματα, θέλει προοπτική και ευημερία, θέλει καλοζωία και εξασφαλισμένα γηρατειά. Και σύμφωνα με το δίκαιο, με τη νομική θεώρηση δεν είναι υποχρεωμένος ο μέσος πολίτης να γνωρίζει τα τεχνικά θέματα που αφορούν τα παραπάνω. Δεν είναι υπεύθυνος γι αυτά. Και αυτά είναι πράγματα θεσμοθετημένα, συμφωνημένα, προστατευμένα από συνθήκες και συμφωνίες διακρατικές, ιδιαίτερα στην ΕΕ είναι ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ. Δεν μπορεί λοιπόν ο εργαζόμενος πολίτης να μην μπορεί να προγραμματίσει, να είναι η ζωή του ένα συνεχές ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ στο οποίο να είναι επενδυτής χωρίς απολαβές, χωρίς σταθερότητας παρά να πιστώνεται τα λάθη και τις ρεμούλες, τις κερδοσκοπίες και τις αισχροκέρδειες και την αθρόα ρουσφετολογική πολιτική. Υπάρχουν θεσμικά όργανα ελέγχου με εξουσία παρέμβασης και εφαρμογή συνεπειών σε αυτούς που υπονομεύουν την ευημερία και την προοπτική του κοινωνικού συνόλου. Αυτά είναι αδιαπραγμάτευτα και ο Αντρέας που δεν ξέρω αν έφταιγε ή δεν έφταιγε, δεν είναι καν εδώ να υπερασπιστεί την πολιτική του για να μας απαντήσει αν έφταιγε ή δεν έφταιγε, εγώ ξέρω πως ο λαός τον αποζητά 34% αυξήσεις μισθών και συντάξεων από τον ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ, είναι το ΕΛΑΧΙΣΤΟ που απαιτώ από μια κυβέρνηση συντριπτικής πλειοψηφίας του λαού, με αυτό το ποσοστό αξιώνω αυστηρότερα και θα κρίνω και αυστηρότερα, εγώ ο πολίτης. Πρώτα ο πολίτης δεν λένε? Για να δούμε. αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχα Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2023 42 λεπτά πριν, cos_dr είπε ζούσαμε τότε. Εσείς οι ΔΥ. Τα υπόλοιπα 8.000.000 έτρεχαν να προλάβουν τον πληθωρισμό. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 52 λεπτά πριν, cos_dr είπε Υπάρχουν θεσμικά όργανα ελέγχου με εξουσία παρέμβασης και εφαρμογή συνεπειών σε αυτούς που υπονομεύουν την ευημερία και την προοπτική του κοινωνικού συνόλου. Αυτά στα έχει δώσει από το κόμμα έτοιμα η Τσαπανίδου για κοπιπαστε ή τα σκέφτεσαι μόνος σου; Επεξεργασμένο 3 Ιουνίου 2023 από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2023 2 λεπτά πριν, Superfunk είπε Εσείς οι ΔΥ. Τα υπόλοιπα 8.000.000 έτρεχαν να προλάβουν τον πληθωρισμό. Δεν μας τα λες καλά. Δεν υπήρχαν τέτοια θέματα τότε. Εγώ ήμουν μαθητής όταν ο αντρέας διπλασίασε τους μισθούς για να αντιμετωπίσουν τον πληθωρισμό. Και οι ελεύθεροι επαγγελματίες, και εξαγωγές, και είχαμε και παραγωγή και προτίμηση στα εγχώρια προϊόντα. Στα χρηματιστήρια, στην αφαίρεση των δασμών,. στα κερδοσκοπικά funds και σε όλα αυτά, τις συμφωνίες τους να βρεις τα αίτια για τον πληθωρισμό και την αισχροκέρδεια και στους επεκτατικούς πολέμους τους, όχι στον καημένο το λαό Δεν δανειστήκαμε για να πληρώνουμε μισθούς και συντάξεις και είδαμε και τι έγινε που τα παγώσαμε, τα μειώσαμε. Τους λιγότερους ΔΥ έχουμε και χωρίς ΔΗΜΟΣΙΟ, χωρίς τη γραφειοκρατία πως θα διοικηθεί μια χώρα? Δεν είναι εταιρείες οι νομοί, οι δήμοι, οι κοινότητες. Δεν μπορούμε να δώσουμε σε ιδιώτες την υγεία, την παιδεία, την ασφάλεια, την πρόνοια γιατί τα δώσαμε και να τι έγινε. Αφήσανε ΧΡΕΗ. Και πάνε τριήμερα τώρα και δεν πληρώνουν τις υποχρεώσεις τους. Γιατί ο λαός θέλει να ζήσει. Πάω να πάρω τη μηχανή να πάω μια βόλτα να πιω καφέ με φίλο μου μέχρι να μου τη ΣΤΕΡΗΣΟΥΝ κι ΑΥΤΗ που δεν μπορώ με την ΑΚΡΙΒΕΙΑ γιατί μάλλον όπως φαίνεται δεν θα τα καταφέρουν, θα αποτύχουν να αυξήσουν μισθούς και συντάξεις από σεπτέμβρη. Μόνο όσοι πουλάνε χωρίς να κόβουν απόδειξη στα εστιατόρια, τα μαγαζιά και τις υπηρεσίες θα πλουτίσουν φέτος και θα πάρουν μαύρο χρήμα που θα πρέπει να το επενδύσουν γιατί θα χάνει την αξία τους, θα το επενδύσουν σε ακίνητα, τη φούσκα που θα σκάσει. Να σπάσετε τις επενδύσεις από τα αισχροκερδούντα χρήματα παιδία, μην επενδύετε σε μιά μορφή επένδυσης για να ξεπλύνετε γιατί υπάρχει ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχα Πάω γιατί σύνταξη δεν θα μου δώσουν εμένα του κακομοίρη σε 20 χρόνια που θα πουνε να βγώ στα 68, γιατί στα 62 δεν θα μπορούν να με βγάλουν και από τα 68 θα αρχίσω να εισπράττω μετά από 4-5 χρόνια, ως τότε θα ζω ως επαίτης. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχ Μόλις τώρα, Superfunk είπε Αυτά στα έχει δώσει από το κόμμα έτοιμα η Τσαπανίδου για κοπιπαστε ή τα σκέφτεσαι μόνος σου; Εγώ είμαι ΕΝΕΡΓΟΣ πολίτης και τα ζω και λέω αυτά που ξέρουμε όλοι. Ο λαός συμφωνεί μαζί μου και περιμένει τα δεοντα γιατί τους εδωσε 50% Πεινάμε. ΠΕΙΝΑΜΕ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ, Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΞΆΝΕΙ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΑ ΜΕΡΟΚΆΜΑΤΑ. ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΑΚΟΥΕΙ? Χ ΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2023 6 λεπτά πριν, cos_dr είπε Εγώ ήμουν μαθητής όταν ο αντρέας διπλασίασε τους μισθούς για να αντιμετωπίσουν τον πληθωρισμό. 7 λεπτά πριν, cos_dr είπε οι ελεύθεροι επαγγελματίες, και εξαγωγές, και είχαμε και παραγωγή και προτίμηση στα εγχώρια προϊόντα. 7 λεπτά πριν, cos_dr είπε Δεν δανειστήκαμε για να πληρώνουμε μισθούς και συντάξεις Να γίνεις στανταπκομεντιαν θα γίνεις πλούσιος www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2023 16 λεπτά πριν, Superfunk είπε Να γίνεις στανταπκομεντιαν θα γίνεις πλούσιος Πριν φύγω θα σου πω πως ξαναέγινα μηχανικός, πήγα και πήρα μόνος μου τα λάδια, τα φίλτρα και το τακάκι για τη μηχανή να τα αλλάξω μόνος μου, γιατί εκεί μας κατάντησαν και τα πήρα και χωρίς ΦΠΑ. Αυτή την κοινωνία θέλετε? Σήμερα θα ξαναθυμηθούμε τα νιάτα μας κάνοντας τους υδραυλικούς, τους μηχανικούς, τους ηλεκτρολόγους, τους ηλεκτρονικούς στους υπολογιστές μας, τους μπογιατζήδες, τους κτίστες, μέχρι και τους καλλιεργητές. Αύριο άμα πιέσουν κι άλλο την κοινωνία και δεν παρέχουν τα δέοντα, τα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ, τα ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ για να είναι ΣΥΧΡΟΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ που επικρατεί η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και η ΕΥΗΜΕΡΙΑ για ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, μετά το 50% θα γίνουμε ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΠΟΛΕΩΝ για να ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΙΣΩχαχαχαχαχαχαχαχα Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση