Προς το περιεχόμενο

Ιστορίες ΕΦΚΑ για αγρίους και ιθαγενείς

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 ώρες πριν, fusiongtr είπε

Αφήστε βρε τον άνθρωπο ήσυχο.

Τι, να μην πάρει δηλαδή ένα αμάξι στο παιδί του?

Έλα Κώστα μου, με ένα 100άρικο ξεμπερδεύεις.

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/326128038-dodge-viper

Θα του πσρω και αμάξι και μηχανή. Προτιμώ να έχει τη ζωή του στα χέρια του πάρα να είναι στα χέρια άλλων ?

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 λεπτά πριν, cos_dr είπε

Θα του πσρω και αμάξι και μηχανή. Προτιμώ να έχει τη ζωή του στα χέρια του...

Μήπως καλύτερα (και πιο φτηνά) να έχει το αμάξι στα χέρια του??

image.thumb.png.a6055ee182dfe840f530f79a96c49945.png

• Χαχα 1
  • Συμφωνώ 1

Specs talks, M🐮🐮gs walks

2 λεπτά πριν, cos_dr είπε

Θα του πσρω και αμάξι και μηχανή.

Καλά, πάρτου τώρα το αμάξι που είναι φθηνό και καλό, και βλέπεις πιο μετά.

1400 άλογα με ένα 100άρικο λέμε.

Αν είχα 100 ευρώ θα το έπαιρνα εγώ, αλλά όπως μας καταντήσανε, θα πρέπει να περάσουνε πολλά χρόνια για να τα μαζέψω ασούμε.

Freud-Σαντές

Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG

19 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε

Telecaster να έχει με 10-38 και ας είναι και ΛΟΑΤΚΙ+  σύντροφε

M??g fanboy και πανκ μη γίνει Samy, κι όλα τ'άλλα διορθώνονται....

Specs talks, M🐮🐮gs walks

2 ώρες πριν, Σαμη Παραγκα είπε

Telecaster να έχει με 10-38 και ας είναι και ΛΟΑΤΚΙ+  σύντροφε

ΕΦΚΑ να έχει παχυλό, να είναι τυχερό. 

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

Δημοσιευμένο (επεξεργασμένο)
Στις 31/5/2023 στις 10:05 ΜΜ, LK είπε

Κοίτα, για να βγαλείς γραμμη στον εφκα, θελει το εξής:

Θα ψαξεις και θα βρεις περίπου 50 τηλέφωνα.

Θα τα πάρεις όλα...

Θα λειτουργούν τα 20...

Θα συνεχίζεις να τα παίρνεις...

Από τα 20 , εσένα θα αφορούν τα 3......

Θα συνεχίζεις να τα παίρνεις....

Από τα 3 που σε αφορούν...... θα σηκώνουν το ένα.

Θα συνεχιζεις να το παιρνεις.

Εγω για την μάνα μου, γιατι πελάτη δεν αναλαμβάνω, εκανα πρωί καφέ από τις 06:00 και αρχιζα τα τηλέφωνα από τις 08:00 έως της 15:΄00......κάθε μέρα ....για ένα μηνα.

Στον μηνα πάνω της έβγαλα την ΚΥΡΙΑ και πήρα πρωτοκολλο για την επικουρική(και μιλάμε έπεσα πάνω στην συγχωνευση του ΕΤΕΑΕΠ με τον ΕΦΚΑ.....και δεν ηξεραν που τους πανε τα τεσσερα).

Αφου πήρα πρωτοκολλο στην επικουρικη....ΚΑΘΕ μηνα την ιδια διαδικασία με τα τηλέφωνα..και με mail...και προχθες στη συμπλήρωση της 2 ετιας ακριβως.....εκδόθηκε και η απόφαση για το επικουρικό).....προσωπικά είμαι υπερηφανος για τους χρόνους μου ?

Υ.Γ ΑΝ δεν τους σπάσεις τα @@ δεν θα ασχοληθουν.

Ήπια, όχι με τσαμπουκα , με μια ελαφρια ενοχληση.....ψιλο αυστηρο- παρακλητικά .....if u know what i mean.?

Μετά από ένα μεγάλο διάστημα αποτοξίνωσης με τηλέφωνα ΔΥ είπα να ξαναδοκιμάσω σήμερα.

Είναι τώρα 11.30 Από τις 9 παίρνω συνεχώς όλα τα τηλέφωνα που αφορούν τις επικουρικές συντάξεις.

Τουλάχιστον αυτά που δημοσιεύονται στις επίσημες σελίδες του εφκα, (όσες ισχύουν διότι αυτό που σε ενδιαφέρει μετατίθεται σε άλλα νούμερα και άλλες διευθύνσεις, υποδιευθύνσεις, τμήματα κ.ο.κ από καιρού είς καιρόν) και φυσικά ισχύουν ή όχι.

Ξεκίνησα με τα νούμερα που είχα από σχεδόν 3 χρόνια πριν του τότε (και σήμερα τεως) ΕΤΕΑΕΠ όταν μετά από ήδη 2 χρόνια άρχισα να ψάχνω την επικουρική μου. Πήρα 6 από τα 9 σημειωμένα τηλέφωνα, τουλάχιστον από 15 φορές. Κάποια στιγμή απάντησε μια κυρία η οποία ενοχλημένη που πήρα το νούμερό της που φυσικά σήμερα δεν ανταποκρίνεται σ αυτό που ανταποκρινόταν πριν 2-3 χρόνια και μου είπε να πάρω στο ΤΣΜΕΔΕ.

Σημειωτέον το ΤΣΜΕΔΕ είναι το ταμείο των μηχανικών, που αργότερα λεγόταν ΕΤΑΑ και μετά """"εντάχθηκε"""" (επίτηδες βάζω τα εισαγωγικά τα πολλά) στο ΕΦΚΑ. Όταν της είπα ότι δεν υπάρχει το ΤΣΜΕΔΕ σήμερα αλλά εντάχθηκε στον ΕΦΚΑ, μου είπε με άγριο ύφος, μπορεί να μην υπάρχει αλλά υπάρχουν οι μηχανικοί του τεως ΤΣΜΕΔΕ, κάπως πρεπει να σας ξεχωρίσουμε, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΤΟΣ....

Με τα πολλά και μετά από μια γραφική συζήτηση 5 λεπτών μου έδωσε άλλα 12 τηλέφωνα που υποτίθεται είναι σχετικά με τις επικουρικές συντάξεις μηχανικών, διασκορπισμένα σε 2-3 υποδιευθύνσεις. Φυσικά δεν συζητάμε να υπάρχει κάτι στην Θεσσαλονίκη.

Στη συνέχεια μετά από μάταιες προσπάθειες να καλέσω τα 12 τηλέφωνα που δεν απαντούσαν καθόλου, έκανα μια διασταύρωση των αριθμών με πολύ (ΠΟΛΥ) ψάξιμο στο διαδίκτυο και κατέληξα σε 7 τηλέφωνα τα οποία πρέπει να είναι τα σωστά.

Αυτά τα πήρα από τις 10 παρά έως και τώρα που μιλάμε σε ανοιχτή ακρόαση γιατί πιάστηκε το χέρι μου και κάηκε το αυτί μου συνεχώς/αδιαλείπτως/ασταμάτητα από το ένα στο άλλο, από την προϊσταμένη μέχρι τους υπαλλήλους και...φανταστείτε τι γίνεται.

Δεν απαντάει κανένα. Που και που κάποιο είναι κατηλειμμένο που φυσικά το πολιορκώ μέχρι να κλείσει και μετά ...δεν απαντά. 

Προφανώς έχουν ειδικά τηλέφωνα που μόνο εξερχόμενες κλήσεις δέχονται.

Αυτά τα κάνω φυσικά εκτός από το ότι έχω αναθέσει σε εργατολόγο το θέμα μου. Κι αυτός τα ίδια περνάει.

Αυτά τα γράφω για τον φίλο μου τον @LK που θα μου πει να παω στην Γ διεύθυνση στην Αριστοτέλους που καθημερινά έχει ουρά από γερόντια που φτάνει μέχρι την Τσιμισκή...(και που φυσικά δεν ανήκω)

Επεξεργασμένο από dimsonic
  • Like 1

με σήμα το μπιφτέκι

όσο περνάει η ώρα δε, τα τηλέφωνα φαίνονται να είναι απασχολημένα περισσότερο από όσο πριν (έχουν και δουλειές να κάνουν οι άνθρωποι), αλλά εννοείται μόλις κλείσουν.....έκλεισαν

με σήμα το μπιφτέκι

• Moderator
46 λεπτά πριν, dimsonic είπε

Προφανώς έχουν ειδικά τηλέφωνα που μόνο εξερχόμενες κλήσεις δέχονται.

Αυτά τα κάνω φυσικά εκτός από το ότι έχω αναθέσει σε εργατολόγο το θέμα μου. Κι αυτός τα ίδια περνάει.

Αυτά τα γράφω για τον φίλο μου τον @LK που θα μου πει να παω στην Γ διεύθυνση στην Αριστοτέλους που καθημερινά έχει ουρά από γερόντια που φτάνει μέχρι την Τσιμισκή...(και που φυσικά δεν ανήκω)

Δοκίμασε εδώ: 2310 294833

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου