Προς το περιεχόμενο

Ιστορίες ΕΦΚΑ για αγρίους και ιθαγενείς

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ο καθενας εχει δικαιωμα να πιστευει, και το παιδακι στην καρεκλα και η μητερα του. Αλλωστε και ο Τζιζους ο ιδιος πιστευε, αλλα τα βασανα δεν τα γλιτωσε. Ειναι η κατασκευη του συμπαντος τετοια, η ιδιοι οι φυσικοι νομοι της φθορας και της εντροπιας που εξασφαλιζουν σε ολους μας οτι αργα η γρηγορα θα εχουμε το μεριδιο μας στον πονο και στη φθορα.

Αν μπορεσεις εσυ waterfall να φτιαξεις κατι καλυτερο σε συμπαν, στειλε μηνυμα να σκασουμε μυτη.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μόλις τώρα, Waterfall-K mk2 είπε

Να τσεκάρεις τις λέξεις "Αχαριστία" κ' "Αχάριστος" στο λεξικό.

Η ελληνική είναι η μητρική μου γλώσσα, δεν χρειάζομαι λεξικό για τέτοιες λέξεις.

Μόλις τώρα, manosx είπε

Αν μπορεσεις εσυ waterfall να φτιαξεις κατι καλυτερο σε συμπαν, στειλε μηνυμα να σκασουμε μυτη.

Μου θυμίζει ένα παλιό ανέκδοτο: πάει ένας επιστήμονας σε ένα συνέδριο και λέει "εντάξει, δεν υπάρχει Θεός, βρήκαμε τρόπο να δημιουργήσουμε ζωή στο εργαστήριο... να, θα πάρουμε λίγο άνθρακα και....." ΜΠΡΑΦ, εκείνη την ώρα ένα βουητό, μία λάμψη και τσουπ εμφανίζεται ο Θεός και του λέει βλοσυρά (σε ύφος noiz): "Ώπα φίλοους... τράβα βρες να πάρεις το δικό σου άνθρακα".

• Χαχα 1

Mea Culpa

3 λεπτά πριν, manosx είπε

Θα περιμένεις λίγο ε? Δεν διαθέτω τις δυνάμεις Του, θα μου πάρει παραπάνω από 6 μέρες...😌

• Χαχα 3

Specs talks, M🐮🐮gs walks

1 λεπτό πριν, trolley είπε

Η αχαριστία (με ή χωρίς θεό) είναι άρνηση της Πραγματικότητας, η οποία λέει ότι έχεις τα χεράκια σου, τα ματάκια σου, το κομπιούτερ σου, τον αέρα γύρω σου και άπειρα άλλα καλά. Επειδή τα έχεις, έχεις τη δυνατότητα να σπέρνεις τριγύρω τις απόψεις σου, αγνοώντας (αν μη, τι άλλο) τους πολλούς μουσικούς και συνθέτες που θα σου δείχναν έργο που εμπνέεται από αυτά που αφορίζεις. Λίγη ταπεινότητα δεν βλάπτει. Το ίδιο υφάκι είχε και ο Τζήμερος και τώρα δίνει συνεντεύξεις στο Ράδιο-Πατούσα.

Όλα καλά περί αχαριστίας και ταπεινότητας, αλλά η πραγματικότητα μαζί με όποια αναφορά σε θεούς, δεν μπαίνουν στην ίδια πρόταση.

Ο κόσμος και η επιστήμη έχει πάει μπροστά, ας ξεκολλήσει και η Ελλάδα από την εποχή της Αγίας Αθανασίας του Αιγάλεω και λοιπές γραφικότητες.

Λαός που όσα καλά ή άσχημα του συμβαίνουν, τα ρίχνει σε θεούς και δαίμονες, είναι εκτός τόπου και χρόνου.

Ας μείνουν οι θρησκείες σε επίπεδο πνευματικότητας,διαλογισμού, θετικισμού και ωραίων εορτασμών,

γιατί βλέπουμε και που καταλήγουν κάποιοι που τις παίρνουν στα σοβαρά ονειρευόμενοι παρθένες και λόφους με ρύζια..

3 λεπτά πριν, Waterfall-K mk2 είπε

Θα περιμένεις λίγο ε? Δεν διαθέτω τις δυνάμεις Του, θα μου πάρει παραπάνω από 6 μέρες...😌

Εχω βρει τις οδηγιες κατασκευης, σε μια ανασκαφη στην Ιερουσαλημ.

Η ολη κατασκευη απαιτει 7 τετραγωνικα μιλια παρθενας γης, τεσσερις τονους πηλο και ενα moog modular.

Πες μου ποτε θα εισαι ετοιμος να σου στειλω τις οδηγιες παρασκευης.

Επεξεργασμένο από manosx

1 λεπτό πριν, manosx είπε

Πες μου ποτε θα εισαι ετοιμος να σου στειλω τις οδηγειες παρασκευης.

Τις έχω ήδη. Ας είναι καλά ο Βελόπουλος που τις δίνει στον κόσμο έναντι του αστείου ποσού των €25.🙏 
Stay tuned λοιπόν...

Specs talks, M🐮🐮gs walks

5 λεπτά πριν, Kanimothrios είπε

Όλα καλά περί αχαριστίας και ταπεινότητας, αλλά η πραγματικότητα μαζί με όποια αναφορά σε θεούς, δεν μπαίνουν στην ίδια πρόταση.

Ο κόσμος και η επιστήμη έχει πάει μπροστά, ας ξεκολλήσει και η Ελλάδα από την εποχή της Αγίας Αθανασίας του Αιγάλεω και λοιπές γραφικότητες.

Λαός που όσα καλά ή άσχημα του συμβαίνουν, τα ρίχνει σε θεούς και δαίμονες, είναι εκτός τόπου και χρόνου.

Ας μείνουν οι θρησκείες σε επίπεδο πνευματικότητας,διαλογισμού, θετικισμού και ωραίων εορτασμών,

γιατί βλέπουμε και που καταλήγουν κάποιοι που τις παίρνουν στα σοβαρά ονειρευόμενοι παρθένες και λόφους με ρύζια..

Το noiz δεν προσφέρεται για θεολογική συζήτηση. Οπότε ας μην την κάνουμε.

Αν την κάναμε, προφανώς δεν θα είχε θέση με Αθανασία του Αιγάλεω και τέτοια, μην με υποτιμάς τόσο πολύ, αμαρτία είναι.

Η αχαριστία όμως είναι της μόδας - όλων τους φταίει κάτι, όλοι έχουν λόγους να βλέπουν μόνο το κακό τριγύρω τους - έχει καταλήξει βαρετό κατά τη γνώμη μου. Κοινωνικώς και καλλιτεχνικώς.

• Συμφωνώ 3

Mea Culpa

3 ώρες πριν, cos_dr είπε

Εγώ δέχομαι πιέσεις να αλλάξω αυτοκίνητο και της λέω.

να αλλαξεις ΓΥΝΑΙΚΑ.

να βρεις μια σαν τη δικη μου που μολις αλλαξα δουλεια και εδωσα πισω το εταιρικο στην προηγουμενη δουλεια,δεν ειχα  δικο μου αυτοκινητο εδω και 25 χρονια,  μου ειπε "δεν παιρνεις καλυτερα καμμια ΚΙΘΑΡΑ ακομα που ειναι και ΕΠΕΝΔΥΣΗ απο το να παρεις ενα αμαξι μονιμα παρκαριΖμενο στο γκαραζ και να μας κοστιζει ο κουκος αηδονι?"

ΟΛΑ ειναι θεμα ΕΠΙΛΟΓΩΝ φιλωΟυζ. 

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

• Moderator

Η "αχαριστία" μιας και την έφερε η κουβέντα ΔΕΝ είναι αποκλειστικά θεολογική - θρησκευτική έννοια .

Να θυμίσω επί παραδείγματι  το "Τη γαρ αχαριστία έπεται η αναισχυντία" του Ξενοφώντος .

• Like 1

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου