Προς το περιεχόμενο

Ιστορίες ΕΦΚΑ για αγρίους και ιθαγενείς

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, trolley είπε

Ισχύει. Και μακρυά από νοσοκομεία.

Η χοιρινού πριν ένα μήνα στο καλάθι του νοικοκυριού 4,70 το κιλό. 

Στο ίδιο καλάθι στην ίδια θέση τώρα 6,20 το κιλό. 

Με καλύτερες τιμές στο χρηματιστήριο ενέργειας. Το υγρό υγρό κρεμοσαπουνο το πιο φθηνό, σήμερα 35 λεπτά πάνω. 

Πρώτη φορά που κλαίω μέσα στο σουπερμάρκετ, εγώ το σρχοντοπαιδο😂

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

26 λεπτά πριν, manosx είπε

Και πεστε και ενα δοξα τω θεω, γιατι αν κλαψουριζουμε για το modx την ωρα που αλλοι δεν εχουν νερο να πιουν ειναι αμαρτια σε καθε θρησκεια και για καθε  θεο.

To "δόξα τω Θεώ" δείχνει παντελή άρνηση της Πραγματικότητας. Φράσεις τύπου "υπάρχουν και χειρότερα", έχει ο Θεός", "πάλι καλά να λέμε"  και άλλα τέτοια χαζά λέγονται στην προσπάθεια μας να χρυσώσουμε το χάπι. Όπως και η τραγική υπερμ@λ@κία "Άγιο είχαν" που λέμε σε περιπτώσεις πολύνεκρων δυστυχημάτων στα οποία σκοτώθηκαν οι 195 απ'τους...200.

Όχι ρε φίλε, δεν νιώθω τυχερός ή...ευγνώμων στον ΧΨ "imaginary Creator" που έχω στο μυαλό μου, επειδή παίρνω €250 σύνταξη την ώρα που στην ΧΨ τριτοκοσμική χώρα ψοφάνε στην πείνα. Σιγά μην κάνω και πάρτυ γι αυτό.🥳

Τα "δόξα τω Θεώ" και "υπάρχουν και χειρότερα" είναι αιτίες στασιμότητας και μιζέριας. Τ'ακούς Cos?  Άσε τα "Εγώ δεν κλαψουρίζω", μην είσαι μοιρολάτρης ωρέ!😠 Πάρε την κόκκινη σημαία σου (που είναι δεμένη σε στυλιάρι από σκεπάρνι😄και βγες στον δρόμο να διεκδικήσεις τα λεφτά που σου έκλεψαν οι Μπιλ Γκέιτςηδες!✊ 

• Συμφωνώ 1

Specs talks, M🐮🐮gs walks

12 λεπτά πριν, Waterfall-K mk2 είπε

To "δόξα τω Θεώ" δείχνει παντελή άρνηση της Πραγματικότητας. Φράσεις τύπου "υπάρχουν και χειρότερα", έχει ο Θεός", "

Πρέπει να το λέμε και αυτό.

Είδα τώρα που γύρισα και ετοιμάζομαι να φάω και να πάρω τη γυναίκα να πάμε Ραφήνα με τη μηχανή για βολτα και ρακέτες, ένα παιδάκι λίγο πιο μικρο από το γιό μου στο σουπερμαρκετ που έκλαιγα πριν στο αναπηρικό με τη μάνα του και ................. αστο.

Δόξα τω Θεώ λέω και εγώ και συν Αθηνά και χείρα κίνει.

Να είμαστε όλοι καλά, έχω δει πράγματα που τρέμω στη ζωή μου και προσεύχομαι στο θεό.

Και ο θεός τιμωρεί την απληστία και την αλαζονεία.

5 λεπτά πριν, cos_dr είπε

...ο θεός τιμωρεί την απληστία και την αλαζονεία...

Θα σου έλεγα τώρα ρε Cos κάτι για τον "φιλεύσπλαχνο " Θεό σου, αλλά άσ'το να πάει άσ'το...😌
Αν ξαναδείς πάντως το ανάπηρο παιδάκι πες του "Δόξα τω Θεώ, άλλα παιδάκια είναι πολύ χειρότερα..."
Ελπίζω το παιδάκι και η μάνα του να δείξουν κατανόηση και να δοξάσουν κι αυτοί με τη σειρά τους τη μεγαλοσύνη Του...🙏

image.gif.07782bf22031c988ce97f5f56d06a946.gif

Specs talks, M🐮🐮gs walks

2 ώρες πριν, manosx είπε

Ενας Ελληνιολος με μισθο ενα χιλιαρικο, βρισκεται μεσα στο 10% των πλουσιοτερων του πλανητη.

Μπορει να φαινεται περιεργο αλλα ισχυει. Αν σκεφτουμε οτι το ενα τριτο του πλανητη δεν εχειι καθαρο νερο να πιει, τοτε αρχιζουμε και καταλαβαινουμε.

Τωρα, το να παλευουμε για το καλυτερο ειναι στη φυση του ανθρωπου. Η δικη μας προσπαθεια ομως θα φερει το καλυτερο, και οχι οι ντουντουκες και τα πανο. Βεβαια οι πολιτικαντιδες προσπαθουν να μας πεισουν για το αντιθετο, και με απιστευτα μουνοπανιστικες μεθοδους οπως δανεια αβερτα γινονται πραγματικα πειστικοι. Δεν πρεπει να μασαμε ομως, γιατι στο τελος σε εμας ερχεται ο λογαριασμος.

Αφηστε τους λοιπον να κουνανε σημαιακια, δεν προκειται κανεις τους να μας σωσει, οτι κανουμε εμεις.

Και πεστε και ενα δοξα τω θεω, γιατι αν κλαψουριζουμε για το modx την ωρα που αλλοι δεν εχουν νερο να πιουν ειναι αμαρτια σε καθε θρησκεια και για καθε  θεο.

Έχουμε την τύχη να είμαστε Ευρωπαίοι πολίτες, με ελευθερίες,ευκαιρίες και δικαιώματα, που σε 

άλλες χώρες άλλων ηπείρων, ούτε στον ύπνο τους δεν έχουν δει..

Το να υπομένεις καρτερικά καταστάσεις και να κινείσαι στην μετριότητα,

επειδή...

"Τα παιδάκια στην Αφρική πεινάνε"

"Το χρήμα δε φέρνει την ευτυχία"

"Ο δρόμος προς την επιτυχία είναι στρωμένος με συνεχείς αποτυχίες"

είναι κλαψομπιμπ νοοτροπίες δεκαετιών, που έχουν κάνει έναν ολόκληρο λαό μαλθακό και ανθυπομέτριο..

Αλλά ας καταργήσουμε και τους βαθμούς στα σχολεία, την ελάχιστη βάση εισαγωγής,κ.λ.π. ώστε να προκρίνεται και να αναδεικνύεται ο κάθε αεριτζής..

Επεξεργασμένο από Kanimothrios

34 λεπτά πριν, Waterfall-K mk2 είπε

Θα σου έλεγα τώρα ρε Cos κάτι για τον "φιλεύσπλαχνο " Θεό σου, αλλά άσ'το να πάει άσ'το...😌
Αν ξαναδείς πάντως το ανάπηρο παιδάκι πες του "Δόξα τω Θεώ, άλλα παιδάκια είναι πολύ χειρότερα..."
Ελπίζω το παιδάκι και η μάνα του να δείξουν κατανόηση και να δοξάσουν κι αυτοί με τη σειρά τους τη μεγαλοσύνη Του...🙏

image.gif.07782bf22031c988ce97f5f56d06a946.gif

Εγω πιστεύω πως αυτό θσ μου πει και αυτή δοξα το Θεό να λες που δεν είσαι στη θέση μας. 

Δοξα το Θεό που έχω Triton και ας είναι 20 έτιας και ο Θεός θα τιμωρήσει αυτούς που δεν φροντίζουν για καλούς μισθούς και συντάξεις πείνας και αφήνουν την ακρίβεια να καλπάζει και χρηματιζονται. Αλίμονο τους γιατί ο Θεός τιμωρεί με μυστηρίους τρόπους. 

Ο Θεός αποφασίζει. 

Και όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει Χαχαχαχαχαχα 😂😂

Εχε πιστη στο Θεό και κάνε το καλό. Και άσε την τιμωρία των κακοψυχων σε Αυτόν. 🙏🙏❤️❤️🙏🙏

Μόλις τώρα, Kanimothrios είπε

Έχουμε την τύχη να είμαστε Ευρωπαίοι πολίτες, με ελευθερίες,ευκαιρίες και δικαιώματα, που σε 

άλλες χώρες άλλων ηπείρων, ούτε στον ύπνο τους δεν έχουν δει..

Η

Δεν δόθηκαν από το Θεό μόνο αυτά. Έγιναν αγώνες και ανθρώπου φιλανθρωποι φροντισαν γι αυτό μετά από συγκρούσεις και πολέμους, αυτοί έφεραν το όραμα. 

Εχουμε χρέος να διαδωσουμε το όραμα για τη σωτηρία όλων των ανθρώπων και αυτό είναι θεάρεστο. 

7 λεπτά πριν, cos_dr είπε

Δεν δόθηκαν από το Θεό μόνο αυτά. Έγιναν αγώνες και ανθρώπου φιλανθρωποι φροντισαν γι αυτό μετά από συγκρούσεις και πολέμους, αυτοί έφεραν το όραμα. 

Εχουμε χρέος να διαδωσουμε το όραμα για τη σωτηρία όλων των ανθρώπων και αυτό είναι θεάρεστο. 

Ποιος θεός ρε άνθρωπε με τη μοναδική λάμψη;😅

Mήπως σου πούλησε ο Βελόπουλος τις παρτιτούρες του Ιησού;

Και αριστερός και πιστός στα θεία, το noiz είναι μαγικό😅

• Χαχα 1

8 λεπτά πριν, cos_dr είπε

Εγω πιστεύω πως αυτό θσ μου πει και αυτή δοξα το Θεό να λες που δεν είσαι στη θέση μας. 

Δοξα το Θεό που έχω Triton...Ο Θεός αποφασίζει...όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει ...Εχε πιστη στο Θεό και κάνε το καλό. Και άσε την τιμωρία των κακοψυχων σε Αυτόν...

Δύο Κομμουνιστές υπάρχουν στη χώρα, απ'οσο ξέρω τουλάχιστον, που είναι ταυτόχρονα και θρήσκοι, Εσύ και η Κανέλλη.😄

• Χαχα 1
  • Συμφωνώ 1

Specs talks, M🐮🐮gs walks

1 ώρα πριν, Waterfall-K mk2 είπε

To "δόξα τω Θεώ" δείχνει παντελή άρνηση της Πραγματικότητας

Η αχαριστία (με ή χωρίς θεό) είναι άρνηση της Πραγματικότητας, η οποία λέει ότι έχεις τα χεράκια σου, τα ματάκια σου, το κομπιούτερ σου, τον αέρα γύρω σου και άπειρα άλλα καλά. Επειδή τα έχεις, έχεις τη δυνατότητα να σπέρνεις τριγύρω τις απόψεις σου, αγνοώντας (αν μη, τι άλλο) τους πολλούς μουσικούς και συνθέτες που θα σου δείχναν έργο που εμπνέεται από αυτά που αφορίζεις. Λίγη ταπεινότητα δεν βλάπτει. Το ίδιο υφάκι είχε και ο Τζήμερος και τώρα δίνει συνεντεύξεις στο Ράδιο-Πατούσα.

• Συμφωνώ 2

Mea Culpa

2 λεπτά πριν, trolley είπε

Η αχαριστία (με ή χωρίς θεό) είναι άρνηση της Πραγματικότητας

Να τσεκάρεις τις λέξεις "Αχαριστία" κ' "Αχάριστος" στο λεξικό. Κάτι δεν έχεις καταλάβεις καλά.

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου