Superfunk Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, cos_dr είπε Αυτή την κοινωνία θέλετε? Ναι , αντικατάσταση της αυτοΙκανοποιησης του Έλληνα με την αυτοΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ, δεν το λες και κακό αν και με τα δύο κοΖμο δεν γνωρίζεις Επεξεργασμένο 3 Ιουνίου 2023 από Superfunk 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, Superfunk είπε Ναι , αντικατάσταση της αυτοΙκανοποιησης του Έλληνα με την αυτοΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ, δεν το λες και κακό αν και με δύο κοΖμο δεν γνωρίζεις Να βρεις τρόπο να αυξηθούν οι μισθοί, οι συντάξεις, να παταχθεί η φοροδιαφυγή, η αισχροκέρδεια, η αυθαιρεσία, το λαθρεμπόριο, η ανομία, η ασυνεννοησία, η αντικρουόμενη αντισυνταγματική νομοθεσία, να αποδίδεται άμεσα και αμείλικτα η δικαιοσύνη, να υπάρχει αίσθημα ασφάλειας, προοπτικής, ευημερίας , να υπάρχει πρόσβαση στην εργασία, στην επιχειρηματικότητα για όλους με ίσα δικαιώματα και ίσες ευκαιρίες για όλους, σεβασμός στο περιβάλλον, λειτουργία των θεσμών υπέρ του πολίτη, να υπερισχύει η διαφάνεια και όχι η συγκάλυψη, η δικαιολόγηση, η κάλυψη των εγκλημάτων και επιτέλους και οι ευρωπαϊκοί θεσμοί να κάνουν την δουλειά τους. Ο ΔΥΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ πρέπει να έχει καλύτερη τύχη, δεν επιτρέπεται να ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, cos_dr είπε Να βρεις τρόπο να αυξηθούν οι μισθοί, οι συντάξεις Μα έχω βρει. Για τον δικό μου μισθό και την σύνταξη μιλάμε οκ? Ικανός και δουλευταρας είμαι, όχι ο μάγος Μέρλιν. 5 λεπτά πριν, cos_dr είπε και επιτέλους και οι ευρωπαϊκοί θεσμοί να κάνουν την δουλειά τους. Καλά τα έπιασες τα λεφτά σου,αυτοί ρε είναι πιο δημοσιουπαλληλαρες και από τους δικούς μας , ούτε τα κορδόνια τους δεν ξέρουν να δέσουν Επεξεργασμένο 3 Ιουνίου 2023 από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2023 37 λεπτά πριν, Superfunk είπε Μα έχω βρει. Για τον δικό μου μισθό και την σύνταξη μιλάμε οκ? Μα αν έρθουν γενικώς οι μισθοί στα επίπεδα που θα έπρεπε να είναι για ΌΛΟΥΣ, από τον ελάχιστο και πάνω θα αυξηθούν όλες οι συντάξεις. Όχι μόνο στις στελεχαρες και οι υπόλοιποι στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα να πεινάνε. Θέλω λόγου χάρη να κάνω μια ριζική περιπρωκτικη αποτρίχωση γιστι δεν φτανω να το κσνω μόνος μου , με πιάνει ο λαιμός μου να γυρίζω για να κρατάω τον καθρέφτη και να παιρνω με τη μηχανή και δεν βγαίνουμε με την ακρίβεια. Δηλαδή δεν πάει άλλο, Βράζει η κοινωνία Χαχαχαχαχαχα 3 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2023 2 λεπτά πριν, cos_dr είπε ριζική περιπρωκτικη αποτρίχωση Το ζήτημα θα λυθεί μόνο του την επόμενη τετραετία. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2023 32 λεπτά πριν, cos_dr είπε Θέλω λόγου χάρη να κάνω μια ριζική περιπρωκτικη αποτρίχωση γιστι δεν φτανω να το κσνω μόνος μου , με πιάνει ο λαιμός μου να γυρίζω για να κρατάω τον καθρέφτη και να παιρνω με τη μηχανή ΚαΝτο με ξουραφι όπως οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΊ αριστεροί. Φλωρε,ε φλωρε. 3 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2023 50 λεπτά πριν, Ali Barout είπε Το ζήτημα θα λυθεί μόνο του την επόμενη τετραετία. Θα λυθεί με τη φορολόγηση, την κρατική παρέμβαση στα κέρδη. Έχει δεσμευτεί πως θα αυξήσει μισθούς και συντάξεις και θα ενισχύσει τις ελεύθερες συλλογικές διαπραγματεύσεις. Μου δεσμεύτηκε προσωπικά Μου είπε Κώστα θα το κάνω, ψηφίστε μας. Του είπα με κοιτάς στα μάτια και μου το λες? Δεν θα μας προδωσεις?. Μου είπε, σε κοιτώ στα μάτια και στο λέω. Και έτσι έφτασε στο 40% και θα πάρει κι άλλο. Το είδα στο βλέμμα του. Δεν θα σας προδώσω μου είπε. Χαχαχαχαχα 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2023 Ενας Ελληνιολος με μισθο ενα χιλιαρικο, βρισκεται μεσα στο 10% των πλουσιοτερων του πλανητη. Μπορει να φαινεται περιεργο αλλα ισχυει. Αν σκεφτουμε οτι το ενα τριτο του πλανητη δεν εχειι καθαρο νερο να πιει, τοτε αρχιζουμε και καταλαβαινουμε. Τωρα, το να παλευουμε για το καλυτερο ειναι στη φυση του ανθρωπου. Η δικη μας προσπαθεια ομως θα φερει το καλυτερο, και οχι οι ντουντουκες και τα πανο. Βεβαια οι πολιτικαντιδες προσπαθουν να μας πεισουν για το αντιθετο, και με απιστευτα μουνοπανιστικες μεθοδους οπως δανεια αβερτα γινονται πραγματικα πειστικοι. Δεν πρεπει να μασαμε ομως, γιατι στο τελος σε εμας ερχεται ο λογαριασμος. Αφηστε τους λοιπον να κουνανε σημαιακια, δεν προκειται κανεις τους να μας σωσει, οτι κανουμε εμεις. Και πεστε και ενα δοξα τω θεω, γιατι αν κλαψουριζουμε για το modx την ωρα που αλλοι δεν εχουν νερο να πιουν ειναι αμαρτια σε καθε θρησκεια και για καθε θεο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2023 11 λεπτά πριν, manosx είπε Και πεστε και ενα δοξα τω θεω, γιατι αν κλαψουριζουμε για το modx την ωρα που αλλοι δεν εχουν νερο να πιουν ειναι αμαρτια σε καθε θρησκεια και για καθε θεο. Έτσι είναι. Εγώ δέχομαι πιέσεις να αλλάξω αυτοκίνητο και της λέω. Να λες ευχαριστώ γι αυτό που έχουμε και να το συντηρούμε να είμαστε ασφαλείς και υγιείς. Δεν πρόκειται να το αλλάξω όπως δεν άλλαξα τη μηχανή μου. Μόνο όταν ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ και με σέβονται και δεν με ΠΑΓΙΔΕΥΟΥΝ και με αφήσουν να ζήσω θα το αλλάξω. Σας ενημερώνω δε πως φέτος, θα μποϊκοτάρω τα παγωτά και τα καταστήματα εστίασης. Δεν είμαι φτωχός, μπορώ να κάνω καλό καλοκαίρι σχετικά φέτος. Όμως δεν θα το κάνω. ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΡΙΜΗΝΟ. Μόνο σε ελεύθερες παραλίες και έβγαλα και το ψυγειάκι το φορητό από την αποθήκη και έχω και μιξεράκι με μπαταρίες και πλαστικά ωραία ποτηράκια με καπάκι από τον ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ που δεν μπορώ να τον αποφύγω. Τρώω από το καλάθι του νοικοκυριού και ας μην είναι τόσο νόστιμα. Εγώ δεν κλαψουρίζω, έχω δεί και ξέρω τι πάει να πει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΠΟΝΟΣ. Αλλά δεν θα ενισχύσω δα και την αισχροκέρδεια. Δεν θα ενισχύσω αυτή την καταστροφή του ΠΑΡΑΓΩΓΟΥ που αναγκάζεται να μειώνει την παραγωγή του και οι μεσάζοντες και οι τελικοί διανομείς πως τολμούν αν είναι αλήθεια να αισχροκερδούν? Εγώ αποφάσισα και θα παρασύρω και άλλους. Να τα πάρουν από τους ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ και αυτούς που παίρνουν ΜΑΥΡΑ και ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ αφού όσο δεν εντείνονται οι ΕΛΕΓΧΟΙ και δεν διασταυρώνονται τα στοιχεία ενώ υπάρχει η υποδομή απλά ακόμα υπολειτουργει συνεχίζουν να τρώγουν και να πίνουν στην υγειά των κορόιδων. Από εμένα δεν θα πάρουν ΔΕΚΑΡΑ αν δεν ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΟΥΝ Ο πρωθυπουργός χρειάζεται τη βοήθειά μας. Το είπε. Δεν μπορώ χωρίς εσάς. Εγώ είμαι μαζί του και θα βοηθήσω. Θυμάμαι παλιά που ήμουν πιο μικρούλης, να, 19 χρονών πήγαινα με την κοπελίτσα και την τότε μηχανούλα μου σε ένα κοσμοπολίτικο νησι και δεν θα ξεχάσω που ερχόταν ο μαγαζάτορας που μας άκουγε, γιατί μας περνούσαν για Ιταλούς, όταν μιλούσαμε ελληνικά και μας έλεγαν, έλληνες είστε και από ΜΟΝΟΙ τους μας έλεγαν, μην κοιτάτε τις τιμές, αστες, παρτε να φάτε και μας ΕΚΑΝΑΝ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ, το λεω με συγκίνηση ΑΛΛΕΣ ΤΙΜΕΣ. Αυτό ήταν ΠΡΑΞΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ για δυο νέα παιδιά γιατί υπήρχε ανθρωπιά και ΠΑΤΡΙΟΤΙΣΜΟΣ πραγματικός. Τώρα γίνεται αυτό? Σε κοιτάει άγρια και θέλει να στα πάρει ο συμπατριώτης σου γιατί "δεν βγαίνει? ΑΝΤΕ τώρα. Άντε!!! ΕΦΚΑ!!! Δωστε ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ καλές στα γεροντάκια που απέκαμαν και κράτησαν ΟΡΘΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ 15 ΔΥΣΚΟΛΑ ΧΡΟΝΙΑ να παίρνουν τα φάρμακά τους και να δίνουν δώρα στα εγγόνια τους. Γιατί εγώ είμαι σαν την ΚΑΜΗΛΑ. Δεν ξεχνώ τις αδικίες, ούτε άμα με πειράξουν Μια μέρα αν γίνω ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, γιατί μια μέρα ο λαός θα ορκίσει πρωθυπουργό έναν από αυτόν, θα τα θυμάμαι αυτά και θα ζητήσω το λόγο από τους κακούς. Θα λέω, όποιος είναι καλός με το λαό και τίμιος θα ευνοηθεί, όποιος είναι πονηρός και αισχροκερδεί και δεν πληρώνει τις υποχρεώσεις του στο ΚΡΑΤΟΣ, ΘΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχα Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2023 49 λεπτά πριν, manosx είπε δοξα τω θεω Ισχύει. Και μακρυά από νοσοκομεία. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση