Moderator LK Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2023 5 λεπτά πριν, dimsonic είπε τζίφοες επίσης Μην περιμένεις με την πρώτη. Κάποια στιγμή θα το σηκώσουν. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2023 3 λεπτά πριν, LK είπε Μην περιμένεις με την πρώτη. Κάποια στιγμή θα το σηκώσουν. κάπως έτσι έχασα όλο μου το πρωινό με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, dimsonic είπε κάπως έτσι έχασα όλο μου το πρωινό Δυστυχώς θα πρέπει να χάσεις και άλλα. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2023 Administrator Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2023 Λάκη δεν πείθεις. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2023 Άμα δεν στείλετε τον cos_dr να τους δείρει, δουλειά δεν θα κάνετε. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2023 Cos_δειρ-αρ 2 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2023 27 λεπτά πριν, Yannis Methenitis είπε Λάκη δεν πείθεις. Γιάννη να βοηθήσω θέλω όχι να πείσω 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2023 Εστειλα ενα ευγενικα αγριο μαιλ σε 5 φαινομενικά εμπλεκομενες διευθύνσεις. Απο την μια ελαβα και απαντητικο μαιλ παραλαβης. ΧΨΚΑ. Αυριο θα παω στον τομεα που ανηκω στην Σταυρουπολη και θα τους πω, εσεις που επικοινωνείτε μαζυ τους παρτε τους τηλέφωνο τωρα να δω πως γινεται. Μετα θα παω στο τσμεδε. Μετα θα παω στο Νακα γιατι μετα απο 40 χρονια εσπασα χορδή... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2023 Και για να το συνεχίσω λίγο και με αυτό που μου είπε ο Γιάννης και με το ύφος του Δημήτρη του στυλ :"και θα μου πει ο LK" .. και ετσι ξαναμπλεκομαι στη συζήτηση. Και είμαι γραφείο και γίνεται της Πόπης. Και παρατάω τι κάνω.. και βρίσκω αυτό το τηλέφωνο..που θυμάμαι ότι μίλησα, για αυτό το χα στις σημείωσε μου στο αρχείο. Και θυμάμαι ότι ήταν του επικουρικού Βορείου Ελλάδος, αλλά δεν θυμάμαι αν ήταν του πρώην τσμεδε-εταα ή προϊστάμενος, αλλά θυμάμαι ότι με κατηύθυνε ο άνθρωπος και έτσι επικοινωνησα με το πρώην ΤΕΑΔ επικουρικό (το αντίστοιχο του τσμεδε για νομικούς)...και εν πασει περιπτώσει .. μάλλον έκανα λάθος. Θα μου πεις σου ζήτησε κάνεις βοήθεια;Όχι Δικό μου το λάθος συγνώμη. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2023 Μα δε σε ειπε κανεις καμπουρη. Τυχερο σε ειπαμε. Ενα τηλεφωνο που απαντάει ή ενας υπαλληλος που εξυπηρετει δεν σωζει το δημοσιο. Αυτο δε το να χτυπαει το τηλέφωνο και να μην το σηκωνουν το ειδα και στην πραξη. Κι οταν τους ειπα γιατί δεν το σηκωνετε πηρα την απαντηση αν απανταμε στα τηλεφωνα δεν θα δουλέψουμε καθολου με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση