dimsonic Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2023 2 λεπτά πριν, LK είπε Εγω από αύριο το πρωί θα κάνω ένα τΕλέφωνο στην κυρά Αναστασία την Τσόγκα μια φορά να της τα πω. δεν την ξέρω την κυρία, εγώ ξέρω ότι ο κύριος Κυριάκος το 24 θα μας ξαναδώσει τα δώρα που μας πήρε και στους δημόσιους υπαλλήλοι τα δώρα που τους πήρε και σε μένα επειδή είμαι Σαλονικιός που λέει ο Στρατούλης θα με δώσει και ένα μετρο με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2023 Μόλις τώρα, dimsonic είπε δεν την ξέρω την κυρία, Συγχαρητήρια, δεν ξέρεις την προϊσταμένη της διεύθυνσης εκκαθάρισης και πληρωμής συντάξεων, που κάθε μήνα βάζει τη τζίφρα της .......για να παίρνεις κιθάρες. Δεν την ξέρεις, αντί να την έχεις στο εικονοστάσι. .....Θα της το μεταβιβάσω και αυτό. 2 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2023 5 λεπτά πριν, LK είπε Συγχαρητήρια, δεν ξέρεις την προϊσταμένη της διεύθυνσης εκκαθάρισης και πληρωμής συντάξεων, που κάθε μήνα βάζει τη τζίφρα της .......για να παίρνεις κιθάρες. Δεν την ξέρεις, αντί να την έχεις στο εικονοστάσι. .....Θα της το μεταβιβάσω και αυτό. αμα σηκώσει το τελέφωνο πές της χαιρειτίσματα να πάει να εκκαθαρίσει την επικουρική μου, καθώς και όλοων των μηχανικών που τσουβάλιασαν στο ετεαεπ χωρίς να κάνουν μια σωστή προσθαφαίρεση με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2023 Μόλις τώρα, dimsonic είπε αμα σηκώσει το τελέφωνο πές της χαιρειτίσματα να πάει να εκκαθαρίσει την επικουρική μου, καθώς και όλοων των μηχανικών που τσουβάλιασαν στο ετεαεπ χωρίς να κάνουν μια σωστή προσθαφαίρεση Για όλους δεν της λέω. Εσυ είσαι Ζαλονικη, άρα υπάγεσαι στην Γ' Διεύθυνση απονομής συντάξεων για την επικουρική. Θα πώ εκεί στα κορίτσια στην Αριστοτέλους.....μια καλή κουβέντα. 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2023 1 λεπτό πριν, LK είπε Για όλους δεν της λέω. Εσυ είσαι Ζαλονικη, άρα υπάγεσαι στην Γ' Διεύθυνση απονομής συντάξεων για την επικουρική. Θα πώ εκεί στα κορίτσια στην Αριστοτέλους.....μια καλή κουβέντα. μην είσαι τόσο σίγουρος. Αυτές είναι εικονικές διευθύνσεις. Αλλά είπαμε, είσαι νέος, έχεις καιρό ακόμα να ψωνίσεις γκιθάρες. Αν και απ όσο κατέχω είσαι έχων με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2023 15 λεπτά πριν, dimsonic είπε σε μένα επειδή είμαι Σαλονικιός θα με δώσει και ένα μετρο Τι λε ρε φίλε .... Εμείς με τριάντα πόντους και δυσκολευόμαστε να το βολέψουμε, κι εσύ θέλεις ένα μέτρο .... Παραγγελία θα κάνεις τα παντελόνια μετά. 6 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2023 18 λεπτά πριν, dimsonic είπε ένα μετρο Έχω ακούσει ότι αυτό το 4/4 το μέτρο στο 60 είναι καλό για κωπηλασία. Κάθε τέταρτο χτύπο μια κουπιά γερή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2023 4 λεπτά πριν, dimsonic είπε μην είσαι τόσο σίγουρος. Αυτές είναι εικονικές διευθύνσεις. Αλλά είπαμε, είσαι νέος, έχεις καιρό ακόμα να ψωνίσεις γκιθάρες. Αν και απ όσο κατέχω είσαι έχων Ελά, τζαμπα συμβουλη. μπες εδώ: https://www.gov.gr/ipiresies/oikogeneia/apoleia/metabibase-epikourikes-suntaxes-logo-thanatou-suntaxioukhou -Είσοδος στην υπηρεσία - Επικουρική Σύνταξης γήρατος -Πορεία Αιτήσεων να δεις σε ποιο συρτάρι είναι η αίτησή σου. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2023 Μόλις τώρα, LK είπε https://www.gov.gr/ipiresies/oikogeneia/apoleia/metabibase-epikourikes-suntaxes-logo-thanatou-suntaxioukhou ΣΙΓΟΥΡΑ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2023 Μόλις τώρα, Ali Barout είπε ΣΙΓΟΥΡΑ; Ναι , για όλα είναι, απλά ετσι ειναι το Url Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση