fusiongtr Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2023 Λάθος θέμα πατριώτη. Εδώ μιλάμε για κιθάρες. Για τις συντάξεις, πήγαινε στο διπλανό γραφείο. 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2023 53 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Λάθος θέμα πατριώτη. Εδώ μιλάμε για κιθάρες. Για τις συντάξεις, πήγαινε στο διπλανό γραφείο. Όσοι κλείνουν 25ετια με τελε μπορούν να βγουν στη σύνταξη στα 55 να ξέρεις... 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2023 22 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Όσοι κλείνουν 25ετια με τελε μπορούν να βγουν στη σύνταξη στα 55 να ξέρεις... μύθος. Εγώ έχω κλείσει 40τόσα και τίποτα και ήμουν σε ένα ταμείο μόνο. Ούτε καν διαδοχική με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2023 2 ώρες πριν, gkourmoul1 είπε Όσοι κλείνουν 25ετια με τελε μπορούν να βγουν στη σύνταξη στα 55 να ξέρεις... Βαρέα ανθυγιεινά; 1 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2023 2 λεπτά πριν, Nestoras είπε Βαρέα ανθυγιεινά; Βαρεα σιγουρα 2 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Goumis Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2023 Στις 31/5/2023 στις 4:01 ΜΜ, Nestoras είπε Άμα δεν γράφει Fender / Gibson δεν πλερώνω. Πολύ σωστά, και Marshall θα συμπλήρωνα εγώ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση