dimsonic Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2023 1 λεπτό πριν, Nestoras είπε Εγώ θα έπαιρνα τη Gibson. Είμαι ματάκιας. Το ξεραμε. Εσυ κοιτας να το γράφει η ουγια 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2023 1 λεπτό πριν, dimsonic είπε Το ξεραμε. Εσυ κοιτας να το γράφει η ουγια Άμα δεν γράφει Fender / Gibson δεν πλερώνω. 1 2 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2023 3 λεπτά πριν, Nestoras είπε Άμα δεν γράφει Fender / Gibson δεν πλερώνω. Εισαι σιγουρα μουσικος? Ή επενδυτης? με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2023 8 λεπτά πριν, dimsonic είπε Εισαι σιγουρα μουσικος? Ή επενδυτης? Έχω επενδύσει στη μουσική και τώρα δρέπω! InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, Nestoras είπε Άμα δεν γράφει Fender / Gibson δεν πλερώνω. Ο ένας ζαχαρώνει Γιπσον, ο άλλος ο OP θέλει κι άλλες κιθάρες...... μου φαίνεται πολύ μεγάλη σύνταξη σας δίδουν....αλλά θα κοπούν αυτά. 4 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2023 15 λεπτά πριν, LK είπε Ο ένας ζαχαρώνει Γιπσον, ο άλλος ο OP θέλει κι άλλες κιθάρες...... μου φαίνεται πολύ μεγάλη σύνταξη σας δίδουν....αλλά θα κοπούν αυτά. Εσυ συμμαζεψου γιατι εισαι στην ουρά.... Εγω οπως λεγει αλλος συλλεκτης εδω ειμαι Μπρούκλιης 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2023 6 λεπτά πριν, dimsonic είπε Εσυ συμμαζεψου γιατι εισαι στην ουρά.... Εγω οπως λεγει αλλος συλλεκτης εδω ειμαι Μπρούκλιης Εγω από αύριο το πρωί θα κάνω ένα τΕλέφωνο στην κυρά Αναστασία την Τσόγκα μια φορά να της τα πω. 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2023 48 λεπτά πριν, dimsonic είπε Αλλά είπαμε, είσαι νέος, έχεις καιρό ακόμα να ψωνίσεις γκιθάρες. Αν και απ όσο κατέχω είσαι έχων Για μια στιγμή, όποιος έχει Tele λογίζεται ότι έχει κιθάρες; 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2023 27 λεπτά πριν, Nestoras είπε Για μια στιγμή, όποιος έχει Tele λογίζεται ότι έχει κιθάρες; Τώρα ετοιμάζουν Telecaster Pass. Προτεραιότητα έχουν οι συνταξιούχοι. Στο μπλε χρώμα δίδουν μπόνους τρία σετ χορδές 10-38. 5 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2023 Οι καλές οι Larry Carlton πάντως (γενικά, όχι μόνο αυτή) είναι πολύ δυνατές σαν specs και αίσθηση στο χέρι. Λίγο το quality control να άλλαζαν... Θα γινόταν πιο ακριβές θα μου πείτε. Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση