Προς το περιεχόμενο

νοιζ πριν 10 χρόνια....

Προτεινόμενες αναρτήσεις

5 λεπτά πριν, Waterfall-K mk2 είπε

Aν γινόταν κανονική συγχώνευση το κοντέρ θα έγραφε κάπου 10,5Κ, όχι 6,7Κ. Κάποια posts μου σε διάφορες αναρτήσεις φαίνονται σαν να γράφτηκαν από κάποιον "Επισκέπτη". Τις θέλω πίσω Cos, αν αυτό βέβαια είναι δυνατόν, δεν τις γράφαμε τζάμπα για να τις χρεωθεί στο τέλος κάποιος απρόσωπος "Επισκέπτης". Πάνε να μας φάνε τις υπερωρίες!?

Παρε απ τις δικες μου. Αλλωστε εγω συνταξιοδοτηθηκα

με σήμα το μπιφτέκι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσιευμένο (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, cos_dr είπε

Έχεις δίκιο. Να κάνουμε καταγγελία να πάει το θέμα στο πειθαρχικό. ?

Θα ζητήσουμε την αποκατάστασή μας.

Για ρίξε ένα σήμα στο ΠΑΜΕ, εσύ που έχεις και τα κονέ,  να κάνουν μια πορεία αύριο έξω απ'τη βουλή, να τους ταρακουνήσουμε λίγο!✊

3 λεπτά πριν, dimsonic είπε

Παρε απ τις δικες μου...

Τι να τις κάνω τις δικές ρου ωρέ Dim? Να φαίνομαι σαν κάποιος τριχασμένος που γράφει για Beatles, κιθάρες και Moogs ταυτόχρονα?? Όχι ρε φίλε, θα μπερδέψουμε πολύ κόσμο και άντε μετά να βγει άκρη...

Επεξεργασμένο από Waterfall-K mk2

Specs talks, M🐮🐮gs walks

13 λεπτά πριν, Waterfall-K mk2 είπε

Για ρίξε ένα σήμα στο ΠΑΜΕ, εσύ που έχεις και τα κονέ,  να κάνουν μια πορεία αύριο έξω απ'τη βουλή, να τους ταρακουνήσουμε λίγο!✊

Τι να τις κάνω τις δικές ρου ωρέ Dim? Να φαίνομαι σαν κάποιος τριχασμένος που γράφει για Beatles, κιθάρες και Moogs ταυτόχρονα?? Όχι ρε φίλε, θα μπερδέψουμε πολύ κόσμο και άντε μετά να βγει άκρη...

Γιατι οι δικες μου δείχνουν τι ειπα?

Ασε που ουτε για beatles γραφω ουτε για κιθαρες ουτε για μουγκια στη στρουγκια

με σήμα το μπιφτέκι

40 λεπτά πριν, Waterfall-K mk2 είπε

Για ρίξε ένα σήμα στο ΠΑΜΕ, εσύ που έχεις και τα κονέ,  να

Δεν έχω εκεί.

Έχω στους δεξιούς, οπότε περίμενε να τελειώσουν οι εκλογές και θα πέσει τηλέφωνο από το υπουργείο πολιτισμού. ?

• Χαχα 1

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

24 λεπτά πριν, dimsonic είπε

Γιατι οι δικες μου δείχνουν τι ειπα?

Δηλαδή έχεις κοντά 20Κ αναρτήσεις και καμία δεν μιλάει για κιθάρες ή Beatles?? Έλα τώρα βρε Dim...?

Δεν θέλω τις δικές σου ή κάποιες απ'τις δικές σου αναρτήσεις τέλος πάντων, τις δικές μου θέλω πίσω.

image.png.08a5cc42b901f2b04e1d9ffb551aacd0.png

• Χαχα 3

Specs talks, M🐮🐮gs walks

5 λεπτά πριν, Waterfall-K mk2 είπε

Δηλαδή έχεις κοντά 20Κ αναρτήσεις και καμία δεν μιλάει για κιθάρες ή Beatles?? Έλα τώρα βρε Dim...?

Δεν θέλω τις δικές σου ή κάποιες απ'τις δικές σου αναρτήσεις τέλος πάντων, τις δικές μου θέλω πίσω.

image.png.08a5cc42b901f2b04e1d9ffb551aacd0.png

βασικά έχω λογοδιάρροια.

Και ξαναλέω, οι αναρτήσεις είναι ένας αριθμός. Δεν είναι η ανάρτηση #3, #318,#5200, #6893 για τους μπήτλες ή τις κιθάρες

με σήμα το μπιφτέκι

Δημοσιευμένο (επεξεργασμένο)

...δεν θα βγάλουμε άκρη σήμερα...?

Άστο Dim, αλλαγή θέματος. Ευχαριστώ πάντως για την προσφορά σου.?

Επεξεργασμένο από Waterfall-K mk2

Specs talks, M🐮🐮gs walks

πριν 10 χρονια ηταν πιο ουσιωδες το noiz, πριν 15 ακομα καλυτερα ειδικα στα πληκτρα υπηρχαν θεματα τεχνικα κ μουσικα να σηζητηθουν και 4-5 ατομα με καλες γνωσεις

τωρα το εχετε καταντησει καφενειο ολο μπουρδες?.... εγω για τις αγγελιες μπαινω....?

33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz}

8 λεπτά πριν, stavros_d80 είπε

πριν 10 χρονια ηταν πιο ουσιωδες το noiz, πριν 15 ακομα καλυτερα ειδικα στα πληκτρα υπηρχαν θεματα τεχνικα κ μουσικα να σηζητηθουν και 4-5 ατομα με καλες γνωσεις

Πριν είκοσι χρόνια, σπρώχναμε γαϊδούρα στην ανηφόρα... ακόμη καλύτερα δηλαδή... τώρα πια... με γνώσεις ή χωρίς γνώσεις.... δεν.....

Mea Culpa

1 ώρα πριν, stavros_d80 είπε

τωρα το εχετε καταντησει καφενειο ολο μπουρδες?.... εγω για τις αγγελιες μπαινω....?

Πριν 10 χρονια ζητημα να ειχαμε μηδεν γκομμαν τεσσερα μαικρον.

Τωρα εχουμε σιγουρα μηδεν γκομμαν δυο και παμε για γκομμαν ενα

• Χαχα 1

με σήμα το μπιφτέκι

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου