matawan Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2023 Καλησπερα σας αγαπητοί, θα ήθελα τα φώτα σας, έχω ένα fulltone fat boost και ένα analogman orange juicer που χρήζουν επισκευής. Θα εκτιμούσα contacts και feedback για τεχνικούς (πρωτίστως στη Θεσσαλονίκη ) που ασχολούνται με το αντικείμενο. Ευχαριστω εκ των προτέρων It's a shame stupidity isn't painful. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2023 ...τι έπαθαν τα καψερά? wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
matawan Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2023 Αρνουνται πεισματικα να αναψουν. Δεν εχω την παραμικρη ιδεα τι τους εχει συμβει...και δεν εχω ουτε την καταρτιση ουτε τη διαθεση να πειραματιστω... It's a shame stupidity isn't painful. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2023 35 λεπτά πριν, matawan είπε ...και δεν εχω ουτε την καταρτιση ουτε τη διαθεση να πειραματιστω... Μήπως έχεις τουλάχιστον τη διάθεση να αλλάξεις τον τίτλο σε "Επισκευή αναλογικών πεταλιών"? Εκτός βέβαια κι αν όντως υπάρχουν αυτά τα "πετάκια" κι εγώ δεν έχω ιδέα για τι μιλάς. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
matawan Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2023 Δεν τα καταφερα να τον αλλαξω. It's a shame stupidity isn't painful. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2023 Καλά δεν πειράζει, κάποιος mod θα το δει και θα το αλλάξει. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση