Προς το περιεχόμενο

Revisiting Yamaha Montage (& MODX/MODX+)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

17 λεπτά πριν, dimsonic είπε

Στη σελιδα τους ενα δειγμα με χαμμοντ δεν εχουν...ολο κιθαρες

Αφού είναι κιθαροεταιρεία, τι περιμένεις? Ένα ψιλοdemo είχαν βγάλει με το πρώτο Lex πάνω σε ένα Nord synth/clonewheel και δεν ήταν και ό,τι αντιπροσωπευτικότερο του ήχου που μπορεί να πάρει κανείς. Απλά το target group τους δεν είναι πληκτράδες. Εγώ αν θυμάμαι καλά το είχα ανακαλύψει σε ένα βιντεο-review με πολλά Leslie sims, συνδεδεμένα πάνω σε ένα vintage Hammond. Τον καιρό εκείνο είχα φορτωμένα στο XK1 δύο GSi Burn sims (εκεί να δεις την έκπληξη του ιδιοκτήτη της GSi όταν του το είπα?) και ήμουν πάρα πολύ ευχαριστημένος. Μετά έφυγε το ΧΚ1 με τα Burn, ήρθε το XK1c και βγήκα στην αγορά για νέο sim. Δυστυχώς η GSi σταμάτησε την παραγωγή του Burn και ήμουν έτοιμος να χτυπήσω ένα Ventilator II (τι άλλο?), ώσπου είδα το βιντεάκι με τα sims και τρελάθηκα με το Lex, και το παράγγειλα αμέσως. Το γνώρισα στο XK1c και από τότε έγιναν αχώριστοι φίλοι.? 

Παρακάτω το XK1 μου με τα δύο Burn sims. Δεν μπορώ να σας περιγράψω την ηχάρα που έβγαινε, και δυστυχώς δεν έχω τίποτα ηχογραφημένο με αυτό το setup. Δεν πειράζει όμως, όσοι το άκουσαν live θα το θυμούνται πάντα...?

image.thumb.png.32ef5055e453239bba40952e8a633565.png

29 λεπτά πριν, dimsonic είπε

Εβγαλα το 122, εχω ενα αλλο που μου ακούγεται πιο καλα.

Να φτιάξεις το δικό σου ωρέ, άσε τα presets.

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου