Προς το περιεχόμενο

Revisiting Yamaha Montage (& MODX/MODX+)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 λεπτά πριν, dimsonic είπε

Η φωτογραφια σου απο ποτε ειναι δηλ?

Αυτο αντε να κυκλοφορει 3 4 χρόνια 

Είναι screenshots από βίντεο, και αν θυμάμαι καλά τραβήχτηκε κάπου μέσα στο 2021. Μεταδόθηκε πρώτη φορά στο Mega και στο αφιέρωμα στον Σταμάτη Σπανουδάκη στις 11/12/2021. Το συγκεκριμένο mixer της Tascam κυκλοφόρησε το 2018.

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 λεπτά πριν, Waterfall-K mk2 είπε

Είναι screenshots από βίντεο, και αν θυμάμαι καλά τραβήχτηκε κάπου μέσα στο 2021. Μεταδόθηκε πρώτη φορά στο Mega και στο αφιέρωμα στον Σταμάτη Σπανουδάκη στις 11/12/2021. Το συγκεκριμένο mixer της Tascam κυκλοφόρησε το 2018.

Ξερω τοτε εψαχνα να παρω το 12. Το 2019. Νομιζα το βιντεο ειναι 10ετιας

με σήμα το μπιφτέκι

2 λεπτά πριν, dimsonic είπε

Νομιζα το βιντεο ειναι 10ετιας

Κάποια synths που φαίνονται στο βίντεο μαρτυρούν ότι το βίντεο είναι πρόσφατο, το Moog One πχ που έχει μπροστά του κυκλοφόρησε το 2019, το ASM Hydrasynth πίσω δεξιά του το 2020 κλπ. 

Specs talks, M🐮🐮gs walks

5 λεπτά πριν, Waterfall-K mk2 είπε

Κάποια synths που φαίνονται στο βίντεο μαρτυρούν ότι το βίντεο είναι πρόσφατο, το Moog One πχ που έχει μπροστά του κυκλοφόρησε το 2019, το ASM Hydrasynth πίσω δεξιά του το 2020 κλπ. 

Δεν ξερω γω απ αυτα

• Συμφωνώ 1

με σήμα το μπιφτέκι

Ξέρω γω φίλος, γι αυτό σε ενημερώνω.? 

Και btw, δεν ξέρεις ότι το Moog One κυκλοφόρησε το 2019? Ε?? Αν δεν ξέρεις αυτή τη σημαντική πληροφορία, ΤΙ ξέρεις ωρέ?? Btw, δύο Έλληνες ξέρω που έχουν/είχαν το Moog One, τον Παπαθανασίου και τον...Κωστή Μαραβέγια!image.gif.4e31c25e34d15a83d5712c8d4d5f63d9.gif 

Anyway, ανεβάζω το uncut βίντεο στο κανάλι μου σαν unlisted, ανέβηκε ήδη δηλαδή αλλά το youtube αργεί να το επεξεργαστεί γιατί είναι HD. Όταν τελειώσει η επεξεργασία θα ποστάρω το λινκ εδώ.

Επεξεργασμένο από Waterfall-K mk2

Specs talks, M🐮🐮gs walks

5 λεπτά πριν, Waterfall-K mk2 είπε

Ξέρω γω φίλος, γι αυτό σε ενημερώνω.? 

Και btw, δεν ξέρεις ότι το Moog One κυκλοφόρησε το 2019? Ε?? Αν δεν ξέρεις αυτή τη σημαντική πληροφορία, ΤΙ ξέρεις ωρέ?? 

• Χαχα 1

με σήμα το μπιφτέκι

Ορίστε, enjoy the Master στην τελευταία του τηλεοπτική εμφάνιση.❤️? 

Επεξεργασμένο από Waterfall-K mk2
  • Like 2

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Δεν εχω πιασει στα χερια μου το tascam 24. Ειμαι ομως σιγουρος οτι θα εχει καλυτερο ηχο απο καποια digital master recorders του παρελθοντος ? Καλυτερη αναλυση εχει σιγουρα ?

Τωρα θα μου πεις, σε σχεση με τα σημερινα; Σε σχεση με τα σημερινα ΠΣΗΦΙΑ αναφορας, οπως αυτα που θα ειχε εκει παραδιπλα ο μεγαλος, οχι. Αλλα για να κραταει τις σημειωσεις του ? ειναι σιγουρα υπεραρκετο. Μην πω και για παραπανω δηλαδη, ειπαμε, σε σχεση με 30 χρονια πριν ειναι converters αναφορας ?, προενισχυση τα synth δε θελουν, ε υπαρχει και η εννοια του good enough, απο το να χαθει κατι, το καταγραφεις πατωντας ενα κουμπι σε ποιοτητα good enough. I can see that happening.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος για τον μακαρίτη, να έγραφε στο Tascam, το οποίο έχει περιορισμένο (εκ΄των πραγμάτων) χώρο αποθήκευσης, εντελώς ενάντιο δεδομένο στην αντίληψη ότι το σύστημα ήθελε να είναι διαθέσιμο 24/7 (εκτός αν είχε κάποιο συρτάρι με κάρτες, τις οποίες άλλαζε ο γέροντας μόνος του στο ημίφως, αφού προηγουμένως με λεπτό μαύρο μαρκαδόρο έγραφε πάνω στο ετικετάκι κάτι αναμνηστικό της εγγραφής). Μέσα στο δωμάτιο υπήρχαν (απ'ότι μας λέει ο Καταράκτης) πιο αξιόπιστα, πιο αυτόνομα, πιο επαγγελματικά συστήματα εγγραφής που θα μπορούσαν απλά να ενεργοποιηθούν με μία κίνηση, ή και με καμία, οπότε...

Mea Culpa

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου