dimsonic Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2023 6 λεπτά πριν, Waterfall-K, mk2 είπε https://www.thomann.de/gr/behringer_poly_d.htm χμμμμ με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2023 1 λεπτό πριν, dimsonic είπε χμμμμ (....και είναι κλάσεις ανώτερο από οποιοδήποτε Minimoog....) Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2023 7 λεπτά πριν, Waterfall-K, mk2 είπε (....και είναι κλάσεις ανώτερο από οποιοδήποτε Minimoog....) άμα δε μου πάρει πίσω ο κούλης την επικουρική.... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2023 11 λεπτά πριν, dimsonic είπε χμμμμ WΜΚΙΙ, μου θύμησες ένα ανέκδοτο που μου είχανε πει στο Στρατό: Είναι δύο Σαλονικιοί φίλοι και λέει ο ένας στον άλλο, "ρε θέλω να πάρω καινούργιο αυτοκίνητπ, τι μου προτείνεις;". "Α, να πάρεις εκείνο το καινούργιο OPEL ASTRA*, οικονομικό, γρήγορο, 9 η ώρα θα είσαι στη δουλειά σου, και ας δουλεύεις στη Καβάλα". Συναντιούνται μετά από λίγο καιρό "έλα ρε, τι πήρες τελικά;"... "α, πήρα ένα Lada γιατί πιάνω δουλειά στις 10". *Το ξέρω ότι δεν υπήρχε Astra τότε, αλλά δε θυμάμαι πιο ήταν Το αυτοκίνητο τηε περιόδου. 1 Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2023 Μόλις τώρα, dimsonic είπε άμα δε μου πάρει πίσω ο κούλης την επικουρική.... Μην περιμένεις να το διαπιστώσεις. Αν έχεις τώρα λεφτά να δώσεις σε οτιδήποτε, δώσ'τα. We only live once Dim (πλην κάποιων σπάνιων περιπτώσεων...) Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2023 4 λεπτά πριν, trolley είπε WΜΚΙΙ, μου θύμησες ένα ανέκδοτο που μου είχανε πει στο Στρατό: Είναι δύο Σαλονικιοί φίλοι και λέει ο ένας στον άλλο, "ρε θέλω να πάρω καινούργιο αυτοκίνητπ, τι μου προτείνεις;". "Α, να πάρεις εκείνο το καινούργιο OPEL ASTRA*, οικονομικό, γρήγορο, 9 η ώρα θα είσαι στη δουλειά σου, και ας δουλεύεις στη Καβάλα". Συναντιούνται μετά από λίγο καιρό "έλα ρε, τι πήρες τελικά;"... "α, πήρα ένα Lada γιατί πιάνω δουλειά στις 10". *Το ξέρω ότι δεν υπήρχε Astra τότε, αλλά δε θυμάμαι πιο ήταν Το αυτοκίνητο τηε περιόδου. ή δεν πιάνω το αστείο ή δεν βλέπω τη συσχέτιση 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2023 2 λεπτά πριν, dimsonic είπε ή δεν πιάνω το αστείο ή δεν βλέπω τη συσχέτιση Για αστείο δε ξέρω (Σαλονικιός μου το είπε). Η συσχέτιση όμως είναι προφανής: όταν μας φαίνεται ελκυστικό το LADA δεν έχει νόημα να συζητούμε για ASTRA. Δεν είναι κακό, αλλά είναι άλλη συζήτηση. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2023 1 λεπτό πριν, trolley είπε όταν μας φαίνεται ελκυστικό το LADA δεν έχει νόημα να συζητούμε για ASTRA. Ποιο είναι το LADA και ποιο το ASTRA είναι το θέμα. 9 στους 10 δεν ξέρουν, δυστυχώς γι αυτούς. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2023 2 λεπτά πριν, trolley είπε Για αστείο δε ξέρω (Σαλονικιός μου το είπε). Η συσχέτιση όμως είναι προφανής: όταν μας φαίνεται ελκυστικό το LADA δεν έχει νόημα να συζητούμε για ASTRA. Δεν είναι κακό, αλλά είναι άλλη συζήτηση. εμ γι αυτό λεω. Αν ήταν ανέκδοτο για Σαλονικιούς θα το έπιανα...(λεω) για τη συχέτιση είναι απλό. Αν δεν ξέρεις να οδηγάς, λαντα και άστρα έχουν αμφότερα 4 ρόδες. με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2023 2 λεπτά πριν, Waterfall-K, mk2 είπε Ποιο είναι το LADA και ποιο το ASTRA είναι το θέμα. 9 στους 10 δεν ξέρουν, δυστυχώς γι αυτούς. Είναι όντως ένα πρόβλημα, αλλά το άλλο πρόβλημα είναι πολύ χειρότερο; ότι 9 στους 10 νομιζουν ότι είναι το ίδιο, άλλωστε ρόδες έχουν και τα δύο και... άμα είσαι καλός οδηγός... και τα δύο θα σε πάνε στη Καβάλα. (σ.σ. δεν πρόλαβα να το γράψω και ο dim το επιβεβαίωσε). Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση