exarhos Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2007 παιδια ειμαι σε διλλημα.. τριλλημα... :roll: μολις τελειωσα την 'ανασκαφη' μιας FENDER STRATOCASTER 1995. τελειωσε το ξυσιμο μονο χερι-γυαλοχαρτο.. ηθελα να ρωτησω τα φιλαρακια μου στο noiz για χρωμα σκαφους και pickguard :D υποψιν η κιθαρα εχει ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ νερα! μοντιφαρισμενη με Tom Anderson H3+/fender noisless/Jeff Beck junior,(σπλιταρουν οι διπλοι) Wilckinson tremolo,ολα τα potensiometra και o 58esios ειναι switchcraft....τα κλειδια fender original. δεν τη θελω για straight strat. ακουω γνωμες λοιπον. www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2007 σκεφτομουν 1. fiesta red(διαφανο) 2. surf green(διαφανο) 3. αυτο :D http://www.noiz.gr/modules/My_Uploads/user_folders/exarhos/splat_strat.jpg www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2007 αν θελεις να φαινονται τα εξαιρετκα νερα τοτε το (απολυτως βαρετο για εμενα) sunburst ειναι η πρωτη λυση......επισης καποιο ελαφρυ blonde, η ακομη και σκετο natural....... Aπο εκει και περα και αν τα νερα δεν ειναι προβλημα, ουδεποτε εκρυψα την με διαφορα προτιμηση μου για δυο χρωματα του καταλογου της fender: Candy apple red Lake placid blue Oσον αφορα το pickguard μονο μια λυση υπαρχει:απλο ασπρο (αντε και mint green).......μακρια απο περλες και λοιπες βλαχιες :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Clouseau Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2007 Χεχε,αυτό θα έλεγα κάνε ό,τι θέλεις μόνο μη βάλεις πέρλα! Αυτα τα pickguards-μαζί με τις κιθάρες-πρέπει να τα καίνε όπως τις "μάγισσες" στο μεσαίωνα.Kitsch! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2007 Candy apple red ηταν!! :D sunburst εχω και για μενα ειναι καπως βαρετο :lol: Lake placid blue ενδιαφερον! www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2007 natural ηταν η πρωτη μου σκεψη αλλα εχω κανει ηδη τρεις κιθαρες, με ασπρη η σκουρη 'γομαλακα' δεν ειναι βρισια αλλα καποιο υλικο που χρησιμοποιουν σε αγιογραφιες και παλαιωσεις. :lol: www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deadendmind Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2007 ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deadendmind Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2007 Που θα βρεις C.A.R. transparent??? Θελω και γω! (Btw τι βερνικι χρησιμοποιεις;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2007 ωραια ιδεα :idea: αλλα πρεπει να ληστεψω τα ΕΛΤΑ :roll: www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2007 ΕΙΠΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ PICKGUARD? :lol: :lol: :lol: TO EΠOΜΕΝΟ PROGECT... http://www.noiz.gr/modules/My_Uploads/user_folders/exarhos/RELIC.jpg www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση