Waterfall-K Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Καλά, όχι και τόσο past, αλλά τέσπα. Έψαχνα κάτι φωτογραφίες πριν στον σκληρό και έπεσα στο παρακάτω -ιστορικής & μουσικής σημασίας!- βίντεο-ντοκουμέντο. Ήταν 15/7/2016, και με το τότε γκρουπ που είχα έπαιζα live σε ένα γνωστό παραθαλάσσιο μαγαζί της Χαλκίδας. Στο κοινό ο @cos_dr ο οποίος τράβηξε και το παρακάτω βίντεο. Εκείνο το βράδυ ο πλανήτης έζησε δύο μεγάλα γεγονότα παγκόσμιας σημασίας: το live μας και το πραξικόπημα στην Τουρκία. Ακόμα θυμάμαι τον ηχολήπτη να έρχεται από πίσω μου και στην μέση κάποιου κομματιού, και να μου λέει στο αυτί "ρε μ@λ@κα, μόλις έγινε πραξικόπημα στην Τουρκία!" Δεν μπορούσε να μου το πει στο τέλος του κομματιού, μεγάλη βιασύνη αυτό το παιδί... Anyway, το βίντεο τραβήχτηκε απ'τον Cos όπως είπα, και τον πήρα χαμπάρι λίγο μετά την αρχή, όταν ήρθε και άραξε στα δεξιά μου (φαίνεται και η αντίδραση μου). Το βίντεο τραβήχτηκε κάπου στο τέλος του live πάνω σε ένα jam. Για τον ήχο και την εικόνα τα όποια παράπονα σας στον Cos, που είχε να καθαρίσει τον φακό του κινητού του απ'την εποχή του μεσοπολέμου. Ωραία βραδιά πάντως, αν και ήταν από τις πλέον ζεστές και με πλήρη άπνοια. Επεξεργασμένο 22 Μαΐου 2023 από Waterfall-K, mk2 4 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2023 Δέχομαι ήδη και εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης στο inbox Αυτους που πάτησαν report και πήγαν να με χαλάσουν, με έδωσαν στεγνά εγω τους συγχωρναώ.. Συγχωρέστε τους και εσείς Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2023 Κάνα Moog δεν έχει; ΥΓ: Ταλεντάρα ο Κωστάκης μας ως κάμεραμαν. Έβλεπα το βίντεο και νόμιζα ότι μου ανέβηκε η μυωπία 4 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2023 3 λεπτά πριν, cos_dr είπε Δέχομαι ήδη και εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης στο inbox Είσαι σε λάθος θρεντ σύντροφε... 1 λεπτό πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Κάνα Moog δεν έχει; Το άφησα σπίτι, γιατί ήταν modular και ζύγιζε 110 κιλά... 3 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2023 12 λεπτά πριν, Waterfall-K, mk2 είπε Είσαι σε λάθος θρεντ σύντροφε... Όλα τα θρεντ δικά του είναι. Όπου γουστάρει γράφει ότι θέλει ασούμε. Γιατί είναι ο καλύτερος. 1 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2023 53 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Ταλεντάρα ο Κωστάκης μας ως κάμεραμαν. Έβλεπα το βίντεο και νόμιζα ότι μου ανέβηκε η μυωπία Ενώ εμένα η πρεσβυωπία. 3 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, Waterfall-K, mk2 είπε Είσαι σε λάθος θρεντ σύντροφε... Το άφησα σπίτι, γιατί ήταν modular και ζύγιζε 110 κιλά... Τα μπέρδεψα γιατί ήμουν στο κινητό. Ναι, αυτό είναι για τότε το live σου. Ωραία ήταν από ότι θυμάμαι. 1 ώρα πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Κάνα Moog δεν έχει; ΥΓ: Ταλεντάρα ο Κωστάκης μας ως κάμεραμαν. Έβλεπα το βίντεο και νόμιζα ότι μου ανέβηκε η μυωπία Η κάμερα έφταιγε. Εγω μια χαρά τραβάω και βίντεο και φωτογραφίες. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2023 4 λεπτά πριν, cos_dr είπε Η κάμερα έφταιγε... Oι 3 πόντοι λάσπη που είχε κολλήσει πάνω στον φακό έφταιγε. Με το που τον καθάρισες λίγο πριν το τέλος, πήραμε τηλ. τον οφθαλμίατρο μας και ακυρώσαμε το ραντεβού... 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2023 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2023 23 λεπτά πριν, Waterfall-K, mk2 είπε Oι 3 πόντοι λάσπη που είχε κολλήσει πάνω στον φακό έφταιγε. Με το που τον καθάρισες λίγο πριν το τέλος, πήραμε τηλ. τον οφθαλμίατρο μας και ακυρώσαμε το ραντεβού... Ναι, δεν θυμάμαι. Πρέπει να ήταν από την παραλία, δεν θυμάμαι, περνάνε τα χρόνια. Εδω σε είχα ξεχάσει πια τόσα χρόνια μη συμμετοχής. Τώρα αρχίζω να θυμάμαι ποιος είσαι ΞΕΧΝΆΩ. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση