fusiongtr Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2023 7 λεπτά πριν, Nestoras είπε Ναι Tele. Που το κατάλαβες βρε θηρίο ότι κοιτούσα αυτήν? Αλλά δεν το βλέπω, δεν ασχολούμαι με φτηνιάρικα όργανα. https://reverb.com/item/50216638-mike-bloomfield-s-1968-fender-telecaster 1 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2023 15 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Που το κατάλαβες βρε θηρίο ότι κοιτούσα αυτήν? Αλλά δεν το βλέπω, δεν ασχολούμαι με φτηνιάρικα όργανα. https://reverb.com/item/50216638-mike-bloomfield-s-1968-fender-telecaster Απαπα, ακριβά μεταφορικά. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2023 37 λεπτά πριν, Ali Barout είπε Απαπα, ακριβά μεταφορικά. Το ο,τι έχει απαράδεκτα για τελε saddles, αφτερμαρκετ νέκ πικάπ, κ το πικγκαρντ δεν πρέπει να είναι σόι δε θα του το πει κανείς? 2 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2023 4 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε Το ο,τι έχει απαράδεκτα για τελε saddles, αφτερμαρκετ νέκ πικάπ, κ το πικγκαρντ δεν πρέπει να είναι σόι δε θα του το πει κανείς? Ταχει όλα αυτά; Τέλε κακό για κιθάρα; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2023 3 λεπτά πριν, Ali Barout είπε Τέλε κακό για κιθάρα; Δεν παίρνω θέση. Μέχρι να έχω φράγκα να φτιάξω ένα παβεζοκιθαρο κουκλί thinline όπως την θέλω. Μετά θα γίνω ινφλουεσε 2 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alex Raptakis Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2023 59 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Αλέξη μου τα ξέρω αυτά. Όταν όμως αγοράζεις από κατάστημα λιανικής, μέσω προσφοράς/δημοπρασίας σε Ebay/Reverb δεν ξέρω πώς συντάσσεται η απόδειξη. Επίσης σχετικά με το υπογραμμισμένο, το θέμα δεν είναι μόνο το αν, αλλά και το που θα πληρώσεις τον ΦΠΑ. Στην χώρα αγοράς, ή στην χώρα προορισμού. Και το λέω γιατί έχω ακούσει για πατατιές, στις οποίες έχει διπλοπληρωθεί ο ΦΠΑ, όταν η αγορά γίνεται μέσω καταστήματος σε Ebay/Reverb. Σύμφωνα με το άρθρο που έστειλα πριν, είναι ξεκάθαρο ότι ο αγοραστής πληρώνει το φόρο, και ο φόρος είναι βασισμένος στη χώρα που μένει - όχι του πωλητή - και εν τέλει θα καταλήξουν στη χώρα του αγοραστή, όπως λες εσύ, τη χώρα προορισμού. Αν είσαι εσύ ο αγοραστής, είσαι Έλληνας και αγοράσεις από Γερμανία, θα φύγουν τα λεφτά από σένα, θα τα πάρει ο Γερμανός, θα κόψει την απόδειξη με Ελληνικό ΦΠΑ, και βάσει του Ευρωπαϊκού συστήματος, ο Γερμανός θα "στείλει" την προστιθέμενη αξία στην Ελλάδα. Στην ουσία, το ΦΠΑ έχει να κάνει ξεκάθαρα με τον αγοραστή, δεν ενδιαφέρει σχεδόν καθόλου μια επιχείρηση, ιδιαίτερα σε ενδοκοινοτικές συναλλαγές. Δε νομίζω να αλλάζουν τα παραπάνω για τις δημοπρασίες, μιας και εν τέλει, πληρώνεις μια τελική τιμή για ένα προϊόν, κόβεται απόδειξη, και η διαδικασία είναι ακριβώς η ίδια. Το κατάστημα στο Reverb/Ebay θα σου κόψει την απόδειξη σύμφωνα με τα στοιχεία που τους έχεις δώσει. Ίσως να υπάρχει fee από την πλατφόρμα, που εκεί τα πράγματα μπορεί να γίνουν λίγο πιο πολύπλοκα, αλλά δε νομίζω να αφορά εσένα, μιας και συνήθως επηρεάζει τον πωλητή. Αν όχι, θα στο έβαζε σαν επιπλέον έξοδο στην απόδειξη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, Alex Raptakis είπε Σύμφωνα με το άρθρο που έστειλα πριν, είναι ξεκάθαρο ότι ο αγοραστής πληρώνει το φόρο, και ο φόρος είναι βασισμένος στη χώρα που μένει - όχι του πωλητή - και εν τέλει θα καταλήξουν στη χώρα του αγοραστή, όπως λες εσύ, τη χώρα προορισμού. Αν είσαι εσύ ο αγοραστής, είσαι Έλληνας και αγοράσεις από Γερμανία, θα φύγουν τα λεφτά από σένα, θα τα πάρει ο Γερμανός, θα κόψει την απόδειξη με Ελληνικό ΦΠΑ, και βάσει του Ευρωπαϊκού συστήματος, ο Γερμανός θα "στείλει" την προστιθέμενη αξία στην Ελλάδα. Βρε Αλέξη μου δεν είναι στάνταρ αυτό, ρίξε μια ματιά εδώ να καταλάβεις τι λέω .... https://europa.eu/youreurope/citizens/consumers/shopping/vat/index_el.htm 55 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε Το ο,τι έχει απαράδεκτα για τελε saddles, αφτερμαρκετ νέκ πικάπ, κ το πικγκαρντ δεν πρέπει να είναι σόι δε θα του το πει κανείς? Μα γι' αυτό την δίνει κοψοχρονιά ο τύπος. Επεξεργασμένο 23 Μαΐου 2023 από fusiongtr 4 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Αααααχμμμμμμ..... https://help.reverb.com/hc/en-us/articles/15478400563603-How-VAT-is-collected-on-fees-charged-to-sellers @fusiongtr Στράτο, ρίξε ένα διάβασμα σε ολοκληρο το αρθρο γιατί μου φαίνεται οτι το είχες διαισθανθεί... Επεξεργασμένο 2 Ιουνίου 2023 από Freedom 1 Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2023 Ευχαριστώ πολύ Νίκο μου. Κάποια στιγμή θα γινόταν. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 23/5/2023 στις 5:38 ΜΜ, vrasidas27 είπε Το ο,τι έχει απαράδεκτα για τελε saddles Εγώ μια χαρά Gotoh brass bridge βλέπω πάντως.Classic. Εγώ αν θέλει κάποιος να ρΩουκ με την τελε του αΦτην προτείνω. Επεξεργασμένο 2 Ιουνίου 2023 από Superfunk 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση