gkourmoul1 Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2023 Μου άρεσε ο ήχος, και είπα να τραβήξω ένα βιντεάκι... Παίζω με ενα distortion pedal απευθείας στο multicab, και λίγο delay. 13 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2023 Μου αρέσει πολύ ο ήχος που έφτιαξες εδώ. Τώρα δεν ξέρω αν μ'αρεσει ο ήχος απο μόνος του τόσο ή το πώς κάθεται κ μέσα σ' αυτό το τρακ (ή κ τα δυό). Κ φυσικά κ το παίξιμο είναι 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2023 Εξαιρετικός ήχος και δέσιμο στο track το παίξιμο. 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2023 Και απο μόνος του είναι γεμάτος και ωραίος. Κόβει και καλά στο μιξ. Σε ο,τι αφορά το παίξιμο, έπρεπε να μάθω καλύτερα το backing διότι δεν έπαιζα κάποιες "ιδανικές" νότες σε κάποιες αλλαγές ακόρντων. Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2023 Μόλις τώρα, gkourmoul1 είπε Και απο μόνος του είναι γεμάτος και ωραίος. Κόβει και καλά στο μιξ. Σε ο,τι αφορά το παίξιμο, έπρεπε να μάθω καλύτερα το backing διότι δεν έπαιζα κάποιες "ιδανικές" νότες σε κάποιες αλλαγές ακόρντων. Αυτα σου τα εχω ξαναπει. Απορω πως σε τετοια τρακ βγαζεις σχεδον 4 λεπτα με ενδιαφερον. Ειναι για πολυ λιγοτερο 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2023 Συνήθως παίζω σε ένα backing μέχρι να κάνω καμιά χοντράδα ή να βαρεθω... Εδώ το σταμάτησα ομαλά. Εάν θα έβλεπες/άκουγες fade out, ακολουθεί πάντα χοντράδα, που την κόβω... Ο λόγος που μαθαινω κιθάρα είναι για να μπορώ να σολαρω και να αυτοσχεδιαζω, και με ευχαριστεί -οσο τιποτα- να το εξασκω σε κάθε ευκαιρια. 10 λεπτά πριν, cos_dr είπε Εξαιρετικός ήχος και δέσιμο στο track το παίξιμο. Ευχαριστώ Κώστα! 2 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2023 το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι πάντα να έχεις μια καλή μπάκινγκ μπάντα. μέχρι να τη βρεις αληθινή. 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Μα για καλο στο λεω. Πανω στην ιδια περιπου αρμονια κ με μια ουσιαστικη αλλαγη στις δυναμικες του κομματιου (ρηπητ το πρωτο μισο 2 φορες) εσυ το εκανες σχεδον κομματι. Για την ακριβεια με πολλα απο τα θεματα που επαιξες στο πρωτο μισο εγω θα κοιταζα να τα κανω δικο μου κομματι κ να το παω μετα οπου θελω. ΠΟλυ ωραια πραγματα εχεις παιξει Επεξεργασμένο 18 Μαΐου 2023 από vrasidas27 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geka Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2023 φοβερος ηχος. κυριως ομως ο τροπος της πενιας ειναι αποκαλυπτικος, βγαινει πολυ ανωδυνα αλλα τερμα δυναμικα Respect 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ Βρασίδα, για τα καλά σου λόγια Όταν φτιάχνω ένα κομμάτι, και έχω τελειώσει τα βασικά ρυθμικά, σολαρω μερικές φορές πάνω του, με κιθάρα και πλήκτρα. Από τα σόλο αυτά προκύπτουν τα θέματα και οι μελωδιες, που από αυτές θα χτίσω το κομμάτι. Το ίδιο ισχύει και εδώ. Εάν θα ήθελα να παίξω ένα πιο σοβαρο, προμελετημένο, σολο θα στηριζομουν σε αυτα τα θέματα που εντοπισες, ώστε να το δομήσω καλύτερα. 6 λεπτά πριν, geka είπε φοβερος ηχος. κυριως ομως ο τροπος της πενιας ειναι αποκαλυπτικος, βγαινει πολυ ανωδυνα αλλα τερμα δυναμικα Respect Ευχαριστώ George! Επεξεργασμένο 18 Μαΐου 2023 από gkourmoul1 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση