dimsonic Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2023 Σας έδωσα ένα βιαστικό δείγμα προχτές, αλλά επειδή ήμουν εκτός Ελλάδος δυσκολευόμουν λίγο με τις "σωστές" αναρτήσεις. Ανεβάζω παρακάτω ένα cover του Ran kan kan από τους σπουδαστές της σχολής όπου σπουδάζει κι η θυγατέρα (Latin Class, οι περισσότεροι 2ετείς, 3ετείς). Ήταν το Live της παρουσιασης της φετεινής τους δουλειάς. Μια 15μελής μπάντα από όλο τον κόσμο, Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Κορέα, Ισπανία, Κύπρο, Ελλάδα. Πιό κάτω, το δικό μας, Αν σ αρνηθώ αγάπη μου, και μετά το Y hoy como ayer του Benny More 7 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2023 Είναι και η μικρή μέσα? Αν ναι, ποια είναι βρε dim? Δεν μας είπες, και είναι μακρινό το βίντεο. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2023 Ε ναι... Η κόκκινη 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2023 1 λεπτό πριν, dimsonic είπε Η κόκκινη Αααα, έκοψε πιο κοντά τα μαλλιά της ή είναι η ιδέα μου? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2023 4 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Αααα, έκοψε πιο κοντά τα μαλλιά της ή είναι η ιδέα μου? Ναι 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2023 Μόλις τώρα, dimsonic είπε Ναι Για πες τώρα τις εντυπώσεις της από εκεί. Από την σχολή, τα μαθήματα, τους συμμαθητές της. Σε τι γλώσσα γίνονται τα μαθήματα? Επίσης τις εντυπώσεις της από την πόλη. Προσαρμόστηκε, δυσκολεύεται? Πες λίγο για όλα αυτά, νομίζω έχουν ενδιαφέρον. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Δημήτρη, συγχαρητήρια για την κόρη. Ρίξανε πολλή δουλειά για να βγει αυτό το αποτέλεσμα. Πολύ όμορφη βραδιά, με ωραίες μουσικές. Επεξεργασμένο 18 Μαΐου 2023 από gkourmoul1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2023 Μόλις τώρα, gkourmoul1 είπε Ρίξαμε πολλή δουλειά για να βγει αυτό το αποτέλεσμα. Κι εκεί χώθηκες βρε θηρίο? 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2023 Ατιμο corrector 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2023 Να την χαίρεσαι dim. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση