Waterfall-K Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2023 1 λεπτό πριν, trolley είπε Έγραψα ένα ποστ λίγο νωρίτερα, το οποίο λογοκρίθηκε κάπως νωρίς.... To διάβασα μέσω του ποστ του Cos στο οποίο έκανε παράθεση ολόκληρο το ποστ σου. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2023 Μετά από αναφορές κατά του μέλους cos_dr εκδίδεται προειδοποίηση (manual λόγω τεχνικού προβλήματος στην αυτοματοποιημένη), για περιεχόμενο που μπορεί να διαταράξει την εύρυθμο λειτουργία του forum. Κωστάκης, δύο μέρες έλειψα και άρχισες να... φιδίζεις και να ελίσσεσαι Ντροπή Κωστάκης- και χρόνια πολλά για τη γιορτή σου. 1 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2023 Θέλει να με διώξει από το forum. Δεν με θέλει. Δεν πειράζει. Ας μείνουμε στο post για τον Vangeli και να φύγω. Θα φύγω να πάω αλλού. Δεν υπάρχει και κάνα άλλο μουσικό forum ανάλογο αξιόλογο. Που να πσω Χαχαχαχα Καταρα μου αυτό το μουσικό ταλέντο που είναι. Όλο προβλήματα μου δημιουργεί. Φεύγω. Φεύγω μόνος μου. 2 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2023 7 λεπτά πριν, cos_dr είπε Θέλει να με διώξει από το forum. Δεν με θέλει. Δεν πειράζει. Μάλλον αναφέρεσαι σε ΄μένα, οπότε δημόσια - για να μην αμφισβητείται - σου λέω ότι εγώ δεν έχω κάνει κανένα report, δεν έχω μιλήσει με κανέναν, και - εννοείται - σε καμία περίπτωση δε θέλω να φύγεις από το φόρουμ, ούτε εσύ ούτε κανένας άλλος. Το μόνο που ήθελα να πω, το έγραψα σήμερα το πρωί, κατά τη γνώμη μου πολύ ευγενικά και με σεβασμό - άλλωστε όλοι έχουμε ιδιοτροπίες. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2023 12 λεπτά πριν, cos_dr είπε Φεύγω. Φεύγω μόνος μου 4 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2023 2 λεπτά πριν, trolley είπε Μάλλον αναφέρεσαι σε ΄μένα, οπότε δημόσια - για να μην αμφισβητείται - σου λέω ότι εγώ δεν έχω κάνει κανένα report, δεν έχω μιλήσει με κανέναν, και - εννοείται - σε καμία περίπτωση δε θέλω να φύγεις από το φόρουμ, ούτε εσύ ούτε κανένας άλλος. Το μόνο που ήθελα να πω, το έγραψα σήμερα το πρωί, κατά τη γνώμη μου πολύ ευγενικά και με σεβασμό - άλλωστε όλοι έχουμε ιδιοτροπίες. Μα δεν είπα για εσένα. Εσύ με αγαπάς. Άλλος δεν με θέλει, θα φύγω. Θα φύγω για λίγο να σκεφτώ 2 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jet72 Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2023 Αν σε ένα θέμα που ανοίχτηκε για τον Vangelis (και έχουν περάσει από αυτό Χατζηδάκιδες και Θοδωράκηδες) φτάσουμε να κονταροχτυπηθούμε για τον cos_dr, ε, τότε τι να πω, επιβεβαιώνεται περίτρανα.... 16 λεπτά πριν, cos_dr είπε ... αυτό το μουσικό ταλέντο που είναι.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2023 5 λεπτά πριν, cos_dr είπε Άλλος δεν με θέλει, θα φύγω. Θα φύγω για λίγο να σκεφτώ 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2023 Αθάνατο NOIZ. Σαν να μην έλειψα μια μέρα... 3 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2023 13 λεπτά πριν, cos_dr είπε να σκεφτώ Ε καιρός είναι,μετα τα 40 πρέπει κάποια στιγμή να αρχίζεις να το κάνεις. Βοηθάει πολύ στη ζωή γενικά. Ξεκινά και λίγο καθημερινο περπάτημα και πρόσεχε τι τρως και προπάντων τι πίνεις. 3 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση