Κβαντική Διεμπλοκή Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2023 Πολύ καλός για τα μέτρα της μέτριας δυτικής μουσικής. Μέτριος για τα μέτρα της υπέροχης ελληνικής μουσικής. Στον δυτικό κόσμο ο Μότσαρτ θεωρείται σπουδαίος. Είναι όντως σπουδαίος για την μέτρια μουσική τους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2023 33 λεπτά πριν, Κβαντική Διεμπλοκή είπε Πολύ καλός για τα μέτρα της μέτριας δυτικής μουσικής. Μέτριος για τα μέτρα της υπέροχης ελληνικής μουσικής. Στον δυτικό κόσμο ο Μότσαρτ θεωρείται σπουδαίος. Είναι όντως σπουδαίος για την μέτρια μουσική τους. Ε? με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κβαντική Διεμπλοκή Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2023 21 λεπτά πριν, dimsonic είπε Ε? Ήμουν απολύτως σαφής. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Άγιος Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2023 20 λεπτά πριν, Κβαντική Διεμπλοκή είπε Ήμουν απολύτως σαφής. Τι είδη μουσικής ακούς Κβαντική Διεμπλοκή? kavagio for strings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2023 Η αποψη του Κβαντικη ειναι η αποψη της πλειοψηφιας των Ελληνων, του 61,31% τουλαχιστον. Εγω τα ειπα στο προηγουμενο μηνυμα. μην τα ξαναλεω. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κβαντική Διεμπλοκή Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2023 1 λεπτό πριν, Άγιος είπε Τι είδη μουσικής ακούς Κβαντική Διεμπλοκή? Τα πάντα εκτός από τζαζ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Άγιος Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2023 19 λεπτά πριν, Κβαντική Διεμπλοκή είπε Τα πάντα εκτός από τζαζ. Και εγώ ακούω πολλά είδη εκτός από ηλεκτρονική μουσική. Ο Βαγγέλης με έκανε να ψάξω μόνο ένα κομμάτι του, τους τίτλους τέλους του Blade Runner, και μονό για αυτό το κομμάτι τον θεωρώ καλό μουσικό, αφού με έκανε να ψάξω ηλεκτρονική μουσική... κατά τα άλλα δεν είναι του γούστου μου αυτά που έχει παίξει 1 kavagio for strings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2023 20 λεπτά πριν, Κβαντική Διεμπλοκή είπε Τα πάντα εκτός από τζαζ. Δε ξέρεις τι χάνεις. Έχουν μέτριους μουσικούς που είναι καλοί για αλλά ειδη που είναι κακά σε σχέση με ένα καλύτερο είδος, καλούς μουσικούς που είναι μέτριοι για τη τζαζ που έχει καλύτερους από ένα είδος που είναι χειρότερο κ κακούς μουσικούς που είναι μετριοτεροι από κακούς μουσικούς που δεν μπορούν να παίξουν καλύτερα 1 5 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κβαντική Διεμπλοκή Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Άγιος είπε Και εγώ ακούω πολλά είδη εκτός από ηλεκτρονική μουσική. Ο Βαγγέλης με έκανε να ψάξω μόνο ένα κομμάτι του, τους τίτλους τέλους του Blade Runner, και μονό για αυτό το κομμάτι τον θεωρώ καλό μουσικό, αφού με έκανε να ψάξω ηλεκτρονική μουσική... κατά τα άλλα δεν είναι του γούστου μου αυτά που έχει παίξει Και εγώ δεν ακούω ηλεκτρονική μουσική κυρίως από την άσχημη εφηβική εμπειρία με την τέκνο goa κτλ.Οντως ο Βαγγέλης είναι κάτι διαφορετικό όσο αφορά την ηλεκτρονική μουσική όπως και άλλοι του είδους του.Παρολα αυτά θεωρώ ότι όλη η δυτική μουσική συμπεριλαμβανομένου και της κλασσικής υστερεί σε σχέση με την ελληνική παραδοσιακή μουσική. Και υπόψιν ξεκίνησα να παίζω κιθάρα μαθαίνοντας ως αυτοδίδακτος κλασικά κομμάτια Μότσαρτ Μπετόβεν Μπραμς κτλ. Επεξεργασμένο 20 Μαΐου 2023 από Κβαντική Διεμπλοκή 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κβαντική Διεμπλοκή Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2023 6 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε Δε ξέρεις τι χάνεις. Έχουν μέτριους μουσικούς που είναι καλοί για αλλά ειδη που είναι κακά σε σχέση με ένα καλύτερο είδος, καλούς μουσικούς που είναι μέτριοι για τη τζαζ που έχει καλύτερους από ένα είδος που είναι χειρότερο κ κακούς μουσικούς που είναι μετριοτεροι από κακούς μουσικούς που δεν μπορούν να παίξουν καλύτερα Τζαζ=πολύ φαμφαρα για το τίποτα. Ενώ μπορείς να έχεις πολυρυθμίες χωρίς να το καταλαβαίνει κανένας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση