trolley Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2023 Από τι πέθανε; Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2023 Κοβιντ 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2023 αυτό το θεματάκι είναι από τα πολύ αγαπημένα μου, που ο Ντέκαρντ είδε τη Ρέιτσελ για πρώτη φορά. Όποιο θέμα και να έφτιαχνε, το πιο απλό ας το πούμε, η επιλογή των ήχων και το progression αλλά και το timing ήταν απαράμιλλα, έδιναν την απόλυτη αίσθηση του μεγαλείου πασπαλισμένου με μπόλικη μαγεία και έμπνευση. ΑΘΑΝΑΤΟΣ!!!!! 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2023 8 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε Ο ''πρώην? '' ιδιοκτήτης του φόρουμ μετέφερε σε άνθρωπο που παίζω μαζί του μουσική και είναι μέλος του φόρουμ, πως στο παρελθόν-προ διαγραφής μου- απείλησα πως θα τον κάψω Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2023 Παναγία μου κάνε να επιστρέψουνε τα ΑΞΙΑ άτομα στο φόρουμ. (όπως σου είπα, απάντηση δε θα λάβεις). Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2023 Εγω παντως επεστρεψα . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2023 Εγω που κατατασσομαι? Στους άξιους ή στους ανάξιους? Χαχαχαχαχαχαχα Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2023 35 λεπτά πριν, cos_dr είπε Εγω που κατατασσομαι? Στους άξιους ή στους ανάξιους? Χαχαχαχαχαχαχα Αναξιοποίητους 1 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2023 7 ώρες πριν, cos_dr είπε Εγω που κατατασσομαι? Στους άξιους ή στους ανάξιους? Χαχαχαχαχαχαχα Εσύ είσαι μια κατηγορία μόνος σου. 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2023 31 λεπτά πριν, Superfunk είπε Εσύ είσαι μια κατηγορία μόνος σου. Εγω είμαι όπου φυσήξει ο άνεμος Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση