cos_dr Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2023 11 λεπτά πριν, LK είπε Εμένα αν με γνώριζε θα μου έλεγε "ο Θεός με φώτισε και δεν έκανα παιδιά..." Δεν νομίζω. Θα ήταν υπερήφανος. Μορφωμένος, επιτυχημένος, με γούστο και καλαισθησία είσαι. Θα έγραφε για εσένα ένα κομμάτι όπως είχε γράψει ο άλλος για τη Μαργαρίτα. "LK, my little Titan" Έτσι θα είχε ονομάσει το track χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2023 49 λεπτά πριν, cos_dr είπε Αν με γνώριζε θα μου έλεγε, είσαι ο γιος που θα ήθελα να έχω... Τώρα που το λες, καθόλου απίθανο.... 2 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2023 Μόλις τώρα, Waterfall-K mk2 είπε Τώρα που το λες, καθόλου απίθανο.... Δεν είναι μόνο η εμφάνιση. Είναι και το ταλέντο. Βαριέμαι τώρα να ανοίξω τα ΣΥΝΘΕΣΑΪΖΕΡ να κάνω μια μικρή επίδειξη για να το ξανααποδείξω. ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ. ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΜΕ ΑΓΑΠΗ και ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ. Κανονικά θα πρέπει στο μέλλον σε μια συνάντησή μας, να οργανώσουμε μια βραδιά για τον ΒΑΓΓΕΛΗ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, να πιούμε μπύρες και παράλληλα να προβάλλουμε φωτογραφικό και άλλο υλικό και να εκτελέσουμε και κάποια κομμάτια του για να τον τιμήσουμε. ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ της ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ!!!!!!!! ΑΘΑΝΑΤΟΣ!!!!! Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2023 2 λεπτά πριν, Waterfall-K mk2 είπε Τώρα που το λες, καθόλου απίθανο.... Τον Billy Gibbons θα κληρονομήσει έτσι που τον έκανες. 5 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2023 1 λεπτό πριν, LK είπε Τον Billy Gibbons θα κληρονομήσει έτσι που τον έκανες. Ότι κληρονομεί κανείς καλό είναι, αρκεί να μην πληρώσει φόρο κληρονομιάς 1 2 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2023 3 λεπτά πριν, cos_dr είπε να οργανώσουμε μια βραδιά για τον ΒΑΓΓΕΛΗ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, να πιούμε μπύρες και παράλληλα να προβάλλουμε φωτογραφικό και άλλο υλικό και να εκτελέσουμε και κάποια κομμάτια του για να τον τιμήσουμε. Μπύρες να πιούμε (να πιείτε δηλαδή, εγώ ούτε να τις μυρίσω). Το να εκτελέσουμε κάποια κομμάτια του χλωμό το βλέπω, δεν είναι και ότι ευκολότερο χωρίς προγραμματισμό ή το MIDI σύστημα που έχει φτιάξει για να παίζει real time ότι του κατέβαινε. Και το σύστημα αυτό δηλαδή να είχαμε, σιγά μην βγάζαμε άκρη. Αν θες πάντως να εκτελέσουμε με την κυριολεκτική έννοια κάποια κομμάτια του, no problemo. Το μόνο εύκολο. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2023 32 λεπτά πριν, Waterfall-K mk2 είπε Μπύρες να πιούμε (να πιείτε δηλαδή, εγώ ούτε να τις μυρίσω). Το να εκτελέσουμε κάποια κομμάτια του χλωμό το βλέπω, δεν είναι και ότι ευκολότερο χωρίς προγραμματισμό ή το MIDI σύστημα που έχει φτιάξει για να παίζει real time ότι του κατέβαινε. Και το σύστημα αυτό δηλαδή να είχαμε, σιγά μην βγάζαμε άκρη. Αν θες πάντως να εκτελέσουμε με την κυριολεκτική έννοια κάποια κομμάτια του, no problemo. Το μόνο εύκολο. Διασκευές θα κάνουμε. Δεν θα τα παίξουμε δίσκο. Μην τα κάνουμε πολύπλοκα τα πράγματα. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2023 11 λεπτά πριν, cos_dr είπε Διασκευές θα κάνουμε. Καλά...Ας αρχίσουμε με κάνα CD που είναι εύκολο και μετά βλέπουμε... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2023 2 ώρες πριν, Waterfall-K mk2 είπε Δεν υπάρχει, δυστυχώς. Ο μακαρίτης τα είχε γράψει στ'αρ......του. Αν ισχύει αυτό (που το ξέρεις, επι τη ευκαιρία;) είναι μεγάλο φάουλ εκ' μέρους του μακαρίτη και αχαρακτήριστη για το μέγεθος του έλλειψη προνοητικότητας. Δυσκολεύομαι να το πιστέψω. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2023 Μόλις τώρα, trolley είπε (που το ξέρεις, επι τη ευκαιρία;) Έχω κάποιες πηγές πολύ κοντινές του. Αλλά δεν έχει σημασία, το θέμα είναι ότι κληρονομιά δεν υπάρχει. Ίσως την είχε αφήσει για αργότερα, τι να πω? Ο θάνατος του ήταν ξαφνικός, με την έννοια ότι δεν έπασχε από κάτι χρόνιο που το ήξερε και δεν έκανε τα "κουμάντα" του. "Τζάμπα" πήγε για να το πούμε έτσι απλά, και αν πρόσεχε λίγο τον εαυτό του σήμερα θα ζούσε. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση