fusiongtr Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2023 3 λεπτά πριν, Waterfall-K mk2 είπε Όλος ο δίσκος σπέρνει ασούμε. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2023 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Όλος ο δίσκος σπέρνει ασούμε. Σε μένα το λες βρε? Σε βινύλιο το έχω! 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2023 Είμαι ο άγνωστος γιος του. Το αποδεικνύει το ταλέντο μου. Θα διεκδικήσω την περιουσία του. Αφού του μοιαζω κιόλας Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2023 2 λεπτά πριν, cos_dr είπε Είμαι ο άγνωστος γιος του... tssssk (Naked Gun).mp4 2 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, cos_dr είπε Αφού του μοιαζω κιόλας Έτσι όπως είσαι δεν μπορώ να καταλάβω. Άσε μούσι να σου πω αν του μοιάζεις. Επεξεργασμένο 28 Μαΐου 2023 από fusiongtr 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2023 Μόλις τώρα, fusiongtr είπε Άσε μούσι να σου πω αν του μοιάζεις. Με μπουκλες πιο πολυ στη Μεταξά θα φέρνει 5 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, LK είπε Με μπουκλες πιο πολυ στη Μεταξά θα φέρνει Την Κόνι? Επεξεργασμένο 28 Μαΐου 2023 από fusiongtr 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2023 Αν με γνώριζε και με έβλεπε να παίζω θα μου τα άφηνε όλα. Θα μου έλεγε, είσαι ο γιος που θα ήθελα να έχω Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2023 3 λεπτά πριν, cos_dr είπε Αν με γνώριζε και με έβλεπε να παίζω θα μου τα άφηνε όλα. Θα μου έλεγε, είσαι ο γιος που θα ήθελα να έχω Εμένα αν με γνώριζε θα μου έλεγε "ο Θεός με φώτισε και δεν έκανα παιδιά..." 2 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2023 Εμένα δεν είχε καμία ελπίδα να με γνωρίσει. 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση