Waterfall-K Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2023 Κι ένα εξτραδάκι. Το παρακάτω μικρό βίντεο (1 λεπτό) είναι το τελευταίο βίντεο που έχει κυκλοφορήσει, τουλάχιστον απ'όσο γνωρίζω. Ο Παπαθανασίου στο σπίτι/στούντιο του στο Παρίσι παίζει με ένα Yamaha Genos. Παρά τα αμέτρητα synths κάθε τύπου και εποχής που διέθετε, αγόραζε και arrangers, όπως τη σειρά Tyros της Yamaha και τελευταία το Genos που είναι το flagship arranger της εταιρείας. Τι έχουν παίξει αυτά τα μαγικά χέρια.... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2023 15 ώρες πριν, Waterfall-K, mk2 είπε αλλά δεν υπάρχει ενδιαφέρον Και βέβαια υπάρχει ενδιαφέρον. Χρόνος δεν υπάρχει. Εγώ π.χ. συνήθως ακούω όλα τα βίντεο που με ενδιαφέρουν το Σαβ/κο. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2023 Σάμη Παράγκα, θα λάβω πολύ σοβαρά τις υποδείξεις σου και θα σου δώσω μία πλήρη απάντηση, όταν με το καλό επανέλθεις στο φόρουμ (αν δεν κάνω λάθος έχεις φύγει), και κάνεις ένα ποστ που θα λέει αυτό που ξέρουμε όλοι εκτός από ΄σένα, δηλαδή "Είμαι ο Σάμη Παράγκα και δηλώνω πως κανείς δεν προσπάθησε ποτέ να με διώξει από τότε που επέστρεψα. Με τις δηλώσεις μου, αδίκησα moderators, συκοφάντησα άλλα μέλη και γενικώς παραδέχομαι ότι κακώς προσποιήθηκα ότι φεύγω, ενώ ξέρω πολύ καλά ότι το noiz.gr κάνει τη ζωή μου πιο ενδιαφέρουσα και μου δίνει ένα βήμα να παρουσιάζω τα τραγούδια μου". Αλλιώς, μην μου απευθύνεσαι ελπίζοντας ότι θα απαντήσω. Δεν θα το κάνω. 1 Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2023 Και εγώ έχω φύγει.... 3 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2023 εγώ θα φύγω σε λίγο. Πάω σε μια βάπτιση. χαχαχαχαχαχαχχαχα Εμένα αυτόν που ήθελε να με διώξει πάντως, τον συγχωρώ. Δεν πειράζει. Εγώ του δίνω συγχώρεση. 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 52 λεπτά πριν, LK είπε Και εγώ έχω φύγει.... 43 λεπτά πριν, cos_dr είπε εγώ θα φύγω σε λίγο. Φεύγω και ερχομαι οΣονουπο πεδΓια 1 ώρα πριν, trolley είπε Αλλιώς, μην μου απευθύνεσαι ελπίζοντας ότι θα απαντήσω. Δεν θα το κάνω. Κι όμως είπε καλά λόγια για εσένα. Ότι δηλ. είσαι στενός συνεργάτης του Παπαθανασίου ο οποίος ΖΕΙ ,τώρα εγώ γνωρίζω ότι δεν ζει όπως και το 99,99% των κατοίκων του πλανήτη γη αλλά δεν μπορεί κάτι θα κΣερει για να το λεΓει εΧτος βέβαια αν είναι φαν της παράλληλης πραγματικότητας. Επεξεργασμένο 28 Μαΐου 2023 από Superfunk 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2023 Εντάξει, να ειπωθεί και του στραβού το δίκηο, ότι και εγώ έχω φύγει αρκετές φορές, τη τελευταία διήρκεσε πέντε χρόνια. Όμως είμεθα πλέον μεγαλύτεροι σε ηλικία, κάνει και ψύχρα έξω, άσε καλύτερα... 1 Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2023 Ειχα δικιο που εγραψα οτι εχουμε ερθει στα ισια μας;;Το παλιο καλο noiz με τα ηλικιωμενα πλεον μελη (αποχωρουντες και επανακαμπτοντες ) σε μεγαλη φορμα !!Γιουπι και το εννοω.Ας ειναι καλα ο Μ,εθενιτης που το ιδρυσε και η διαδοχος κατασταση που το συνεχιζει!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2023 βρε δεν πάτε στη γωνία λεω να δείτε αν έρχομαι.... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2023 Γραψαμε οτι επανακαμψαμε/νε ορισμενοι.Αφιερωμα σε ολους και ειρηνη ημιν.Απολαυστε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση