Waterfall-K Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2023 3 ώρες πριν, cos_dr είπε Πάτα τον σύνδεσμο, δεν βγάζει εικόνα γιατί είναι restricted, πάτα να το δεις συνδεδεμενος στο youtube. Είμαι πάντα συνδεδεμένος στο youtube. Το λινκ δεν δείχνει κάτι συγκεκριμένο, με πετάει σε μια σελίδα με διάφορα άσχετα προτεινόμενα βίντεο. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2023 3 λεπτά πριν, Waterfall-K mk2 είπε Είμαι πάντα συνδεδεμένος στο youtube. Το λινκ δεν δείχνει κάτι συγκεκριμένο, με πετάει σε μια σελίδα με διάφορα άσχετα προτεινόμενα βίντεο. Δοκίμασε αυτό το link https://www.youtube.com/watch?v=xDKtMygiCVs Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2023 2 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Δοκίμασε αυτό το link Ααα, Conan. Μάιστα.... Και τι σχέση έχει αυτό το βίντεο με το θρεντ? Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2023 3 λεπτά πριν, Waterfall-K mk2 είπε Ααα, Conan. Μάιστα.... Και τι σχέση έχει αυτό το βίντεο με το θρεντ? Έχει σχέση με την "μυστική γνώση" των ΕΛ και τους ερπετόμορφους. Αν δεις το ποστ, αυτό το βίντεο απαντάει σε κάτι που είναι σε παράθεση. Όλα αυτά είναι υποθέσεις βέβαια. Μόνο ο cos_dr γνωρίζει την πραγματική "ΑΛΗΘΕΙΑ". 1 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2023 6 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Έχει σχέση με την "μυστική γνώση" των ΕΛ και τους ερπετόμορφους. Περιέργως ακόμα δεν έχει αναφερθεί κάποιος στο αδρενόχρωμα, αυτό το ελιξίριο της αιώνιας νεότητας, και τις υπόγειες φυλακές γεμάτες παιδιά που βασανίζονται μέχρι θανάτου για να τους πάρουν την πολυπόθητη αυτή ουσία, η οποία παράγεται κυρίως στον παιδικό οργανισμό και μόνον υπό συνθήκες τρόμου και βασανιστικού θανάτου! Αλήτη και δολοφόνε Tom Hanks, σε ψάχνουμε!!! 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2023 Mεχρι να βρεθουνε ολα αυτα τα περιεργα που γραφετε (παρεπιπτοντως οταν ακουω η διαβαζω τετοια θεωρηματα η θα την πεσω για υπνο η θα αλλαξω καναλι -στο tube δε ουτε που να το σκεφτομαι να τα δω- !!Οποτε βρηκα αυτο το κομματι απο το tube (reve ) που ειναι παιγμενο ολοκληρο με το Rhodes + διαφορα εφφε που ηταν μαστορας στο να τα δουλευει ο Βαγγελης με τον δικο του τροπο(ισως και πρωτοπορος ; ) Θα μου επιτρεψετε να εχω μια βαρυνουσα αποψη στο συγκεκριμενο ποστ ,μιας και φτιαχνω αυτα τα ιστορικα πιανα εδω και 17 περιπου χρονια .Απολαυση ηχων κυριολεκτικα και αποδειξη οτι ο μαιτρ ηταν εξαιρετος γνωστης του συγκεκριμενου πιανου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2023 7 λεπτά πριν, pericles είπε Κομματάρα...Καιρό είχα να το ακούσω. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2023 Εγω μπορει να διαλεγα μονο αυτο 2 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, fusiongtr είπε Μόνο ο cos_dr γνωρίζει την πραγματική "ΑΛΗΘΕΙΑ". Εγώ γνωρίζω την πραγματική "ΗΛΙΘΙΑ". 1 Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2023 9 λεπτά πριν, dimsonic είπε Εγω μπορει να διαλεγα μονο αυτο Και για όσους αναρωτιούνται ποιος τραγουδάει: Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση