Waterfall-K Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2023 29 λεπτά πριν, cos_dr είπε έβαλα να ακούσω Βαγγέλη και την καταβρηκα... Να υποθέσω (λόγω θάλασσας) άκουγες το Oceanic? 5 λεπτά πριν, LK είπε έχει κανέναν κληρονόμο ο μακαρίτης ή όλα αυτά θα πάνε στην ανακύκλωση; Παιδιά δεν είχε. Κάτι ανιψιές νομίζω παίζουν, αν θυμάμαι καλά. Υπάρχει χοντρό μπέρδεμα προς το παρόν με τα περιουσιακά του... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2023 1 λεπτό πριν, Waterfall-K mk2 είπε Παιδιά δεν είχε. Κάτι ανιψιές νομίζω παίζουν, αν θυμάμαι καλά. Υπάρχει χοντρό μπέρδεμα προς το παρόν με τα περιουσιακά του... Να τους τα λύσω ευχαρίστως.... 3 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2023 4 λεπτά πριν, LK είπε Να τους τα λύσω ευχαρίστως.... Ως επαγγελματιας ή προσφερομενος να τους απαλλάξεις από όλη αυτή τη τεχνολογική παλιατζουρα που θα έχει μαζευτεί στις εστίες του κ δε θα ξέρουν οι ανηψιες τι να τα κάνουν? Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2023 1 λεπτό πριν, vrasidas27 είπε Ως επαγγελματιας ή προσφερομενος να τους απαλλάξεις από όλη αυτή τη τεχνολογική παλιατζουρα που θα έχει μαζευτεί στις εστίες του κ δε θα ξέρουν οι ανηψιες τι να τα κάνουν? Να ψάξουμε μήπως βρούμε καμία διαθήκη έλεγα.....κάπου υπάρχει και δεν το ξέρουν....ειμαι σίγουρος....το έχω ξανα δει το έργο Όχι ρε τις μπαλιατζιούρες δεν τις θέλω....μου φτάνουν οι δικές μου... 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2023 Μόλις τώρα, LK είπε Να ψάξουμε μήπως βρούμε καμία διαθήκη έλεγα.....κάπου υπάρχει και δεν το ξέρουν....ειμαι σίγουρος....το έχω ξανα δει το έργο Όχι ρε τις μπαλιατζιούρες δεν τις θέλω....μου φτάνουν οι δικές μου... Αν τη βρεις τη διαθήκη κ αφού διευθετηθούν όλα μάθεις πως ψάχνουν να πετάξουν τα αρμονία κ τα στούντια, φώναξε μας να κάνουμε εμείς τη δουλειά κ να πετάξουμε στο reverb 2 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2023 2 λεπτά πριν, LK είπε Να ψάξουμε μήπως βρούμε καμία διαθήκη έλεγα..... Δεν υπάρχει, δυστυχώς. Ο μακαρίτης τα είχε γράψει στ'αρ......του. Έτσι μένει "ξεκρέμαστη" ακόμα και η επί δεκαετίες σύντροφος του, αφού δεν αναφέρεται πουθενά και δεν ήταν παντρεμένοι. Το "ξεκρέμαστη" σε εισαγωγικά γιατί μιλάμε για την Λώρα Μεταξά, της γνωστής οικογενείας Μεταξά που είχε την γνωστή εταιρεία Metaxa. 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2023 Μόλις τώρα, Waterfall-K mk2 είπε Δεν υπάρχει, δυστυχώς. Ο μακαρίτης τα είχε γράψει στ'αρ......του. Έτσι μένει "ξεκρέμαστη" ακόμα και η επί δεκαετίες σύντροφος του, αφού δεν αναφέρεται πουθενά και δεν ήταν παντρεμένοι. Το "ξεκρέμαστη" σε εισαγωγικά γιατί μιλάμε για την Λώρα Μεταξά, της γνωστής οικογενείας Μεταξά που είχε την γνωστή εταιρεία Metaxa. Ναι θα πεινάσει η καημένη..... 1 2 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, LK είπε Ναι θα πεινάσει η καημένη..... Θα πνίξει τον πόνο της σε ένα Επεξεργασμένο 28 Μαΐου 2023 από Waterfall-K mk2 2 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2023 8 ώρες πριν, LK είπε Και εγώ έχω φύγει.... Εδώ είσαι ..... 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2023 5 λεπτά πριν, fusiongtr είπε 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση