σκούφοΣ Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2023 Μόλις τώρα, fusiongtr είπε Αυτήν όσο και να την μουλιάσεις ... παπάρα δεν γίνεται. https://tenor.com/7hZf.gif 2 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2023 Πάντως παιδιά από τον τίτλο εγώ άλλο κατάλαβα... αρχικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2023 2 λεπτά πριν, Ali Barout είπε Πάντως παιδιά από τον τίτλο εγώ άλλο κατάλαβα... αρχικά. Τι κατάλαβες καλέ...; Κάτι "πονηρό" να υποθέσω; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2023 3 λεπτά πριν, Ali Barout είπε Πάντως παιδιά από τον τίτλο εγώ άλλο κατάλαβα... αρχικά. Πες μας ακριβως τι καταλαβες 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε Πες μας ακριβως τι καταλαβες Περίεργοι άνθρωποι αυτοί οι καταστηματάρχες-πωλητές καυσίμων.. Όσους γνώρισα (καλύτερα...) δεν τους κατάλαβα ποτέ...Όλοι τους έχουν κάτι να κρύψουν! Επεξεργασμένο 17 Μαΐου 2023 από cigaret13 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2023 1 λεπτό πριν, vrasidas27 είπε Πες μας ακριβως τι καταλαβες 2 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Κάτι "πονηρό" να υποθέσω; ✓ Όχι πένα όχι δάχτυλα... Τι μένει; Πάντως δοξάρι, σε όργανο που οι χορδές είναι φλατ, δεν μου πήγε το μυαλό. Αν όμως το δώσουν με πρόσθετα, π.χ. χεράκι/λαβίδα να πιάνουμε τις πένες χωρίς αναποδογυρίσματα, σκουπάκι/φαρασάκι και μικροσφουγγαριστράκι να συγυρίζουμε λίγο και μέσα το όργανο, νομίζω θα πάει καλά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2023 1 λεπτό πριν, Ali Barout είπε Όχι πένα όχι δάχτυλα... Τι μένει; Γλώσσα, δόντια (ο Δημητράκης δηλ. τι παραπάνω είχε...; ), δάχτυλα ποδιών (εδώ κλέβω βέβαια, αλλά ο άλλος ζωγράφιζε με αυτά, οπότε...), μύτη κ.ο.κ.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2023 2 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Γλώσσα, δόντια (ο Δημητράκης δηλ. τι παραπάνω είχε...; ), δάχτυλα ποδιών (εδώ κλέβω βέβαια, αλλά ο άλλος ζωγράφιζε με αυτά, οπότε...), μύτη κ.ο.κ.. Ά γεια σου, στα λόγια μου έρχεσαι! Ανωμαλίες δηλαδή, να αναστατωθούμε βραδιάτικα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Ali Barout είπε Όχι πένα όχι δάχτυλα... Τι μένει; Πάντως δοξάρι, σε όργανο που οι χορδές είναι φλατ, δεν μου πήγε το μυαλό. Ακουσε με καλα σε αυτο που θα σου πω. Αν σχολιαζεις το ρεηντιους των χορδων κ το ποσο παρα φυσιν ειναι σε φλατ ρεηντιους να προσπαθεις να παιξεις με δοξαρι, εχε τα ματια σου ορθανοιχτα. Σιγα σιγα θα προτεινονται οργανα με μικροτερο ρεηντιους κ μετα θα σκασουν οι αποψεις του τυπου μηπως ομως να ηταν κ ηλεκτρικο το οργανο να εχουμε περισσοτερες επιλογες κ μετα θα σου πουν τι το θες το δοξαρι... Κ τι εμεινε? Ηλεκτρικο οργανο με 7.25 ρεηντιους εμεινε κ πενα ή δαχτυλα εμεινε κ ναααααα'τη η τελεκαστερ! Επεξεργασμένο 17 Μαΐου 2023 από vrasidas27 2 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2023 Λεφτά για χορδές να έχετε μόνο, όσοι το πάρετε αυτό το μαραφέτι. 3 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση