Προς το περιεχόμενο

Να μαντέψω...κομπίνα με SMS και καλά των ΕΛΤΑ?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, Nekkon είπε

Might να προφέρεται μόιτ,

F**k φοκ

Mate μάιτ

Και εννοείται πολλές γκριμάτσες για να βγει η προφορά. 

Σάπιο δόντι, κόκκινο μαλλί, φακίδες 

Σε πάω, αλλά μην το κάνουμε με αυστραλιανή και μιγμα βλαχοαγγλικής και ιρλανδικής (αυτό το φοκ, με πέθανε) προφοράς, ας κρατήσουμε και ένα επίπεδο..

Παραδέχομαι, οτι από την αρχή της φράσης λείπει και ένα "'Οϊ!", μέχρι εκεί όμως...α και το "τρούλι" είναι "τσρούλι", έσφαλα...

ΥΓ: REPORTED!

ΥΓ2: επειδή λατρευω την Αυστραλία και έχω ουκ ολίγους φίλους, δεν είναι φοβερό οτι η Αγγλική ηχητικά έχει πολύ περισσοτερα φωνήεντα απο τα Ελληνικα? Ακόμα και το mate, δεν είναι ούτε μάητ, ούτε μέητ, στα Αυστραλιανα τουλάχιστον (λολ) ειναι κάτι μεταξύ ε και α, οπως λενε εκει και το day (ούτε ντέη, ούτε ντάη, κατι μεταξύ α και ε) κλπ...είχα την τύχη να περάσω και απο εκει, μου παίρνει καμια βδομαδούλα την φορά να κάνω tune up αυτια και γλώσσα...

Επεξεργασμένο από Freedom

Με λέγανε Freedom...

...τώρα με λένε...ΑpussyΑ...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

22 λεπτά πριν, Freedom είπε

Σε πάω, αλλά μην το κάνουμε με αυστραλιανή και μιγμα βλαχοαγγλικής και ιρλανδικής (αυτό το φοκ, με πέθανε) προφοράς, ας κρατήσουμε και ένα επίπεδο..

Παραδέχομαι, οτι από την αρχή της φράσης λείπει και ένα "'Οϊ!", μέχρι εκεί όμως...α και το "τρούλι" είναι "τσρούλι", έσφαλα...

ΥΓ: REPORTED!

ΥΓ2: επειδή λατρευω την Αυστραλία και έχω ουκ ολίγους φίλους, δεν είναι φοβερό οτι η Αγγλική ηχητικά έχει πολύ περισσοτερα φωνήεντα απο τα Ελληνικα? Ακόμα και το mate, δεν είναι ούτε μάητ, ούτε μέητ, στα Αυστραλιανα τουλάχιστον (λολ) ειναι κάτι μεταξύ ε και α, οπως λενε εκει και το day (ούτε ντέη, ούτε ντάη, κατι μεταξύ α και ε) κλπ...είχα την τύχη να περάσω και απο εκει, μου παίρνει καμια βδομαδούλα την φορά να κάνω tune up αυτια και γλώσσα...

IMG-3c792270b6f427f5d998a7b464d361b1-V.jpg.78ebf8225f9fa7169e668e5b12d88b19.jpg

• Χαχα 1

Never give up! 

Στις 15/5/2023 στις 9:33 ΜΜ, Vale Rossi είπε

Σημερινό !!!

Screenshot 2023-05-15 at 1.00.28 PM.png

Αυτό παίζει να είναι αληθινό και να ζητάει ψήφο. 

• Χαχα 1

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου