fusiongtr Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2023 20 λεπτά πριν, LK είπε Με σταματάει ένας παππούς από το πουθενά και μου λέει:" Μπράβο ρε φίλε, πήρες ψηλή και όμορφη γυναίκα!! Μπράβο!". Και του λέω , "παππου είμαι πιο μάγκας από ό,τι νομίζεις , δεν την πήρα γυναίκα, γκόμενα την έχω"... 'Έπρεπε να του πεις "Που να στα λέω παππού, έχει και εξοχικό ..." 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2023 Well done 1 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2023 Εγω παντως μεχρι τωρα στην ζωη μου, δεν εχω γνωρισει γυναικα ( φιλη, γκομενα, συγγενη κ.λ.π ) που να μην ηθελε τον γαμο. Και δεν με λες μικρο, ουτε αντικοινωνικο. Απεναντιας. 1 Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2023 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2023 1 λεπτό πριν, Χάρης Ο είπε Εγω παντως μεχρι τωρα στην ζωη μου, δεν εχω γνωρισει γυναικα ( φιλη, γκομενα, συγγενη κ.λ.π ) που να μην ηθελε τον γαμο. Και δεν με λες μικρο, ουτε αντικοινωνικο. Απεναντιας. Κάνε το ερωτηματολόγιο και θα ψάξουμε μετά μαζί 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2023 Συγγνωμη παιδες, αλλα ολες (σχεδον) το παιζουν ανετες, αλλα αμα βρουν τον μακακα , τον σβερκωνουν και δεν τον αφηνουν με τιποτα. Το ερωτηματολογιο εδω μεσα ειναι αχρηστο, γιατι εχει μονο μαντραχαλεους. Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2023 3 ώρες πριν, vrasidas27 είπε Έχουμε μια φοβερή πιτσαρία Λούκουλος εδώ κοντά. Δύο φορές το μήνα, ΄έρχομαι από πέντε συνοικίες μακρυά για να πάρω πίτσα από το Λούκουλο. Την έβλεπα από τότε που ήμουν 20 χρονώνε, αλλά δεν είχα αγοράσει ποτέ, μέχρι που μία μέρα λέω "ας τη δοκιμάσω, αλλιώς θα μου μείνει απωθημένο". Και ορθώς έπραξα. 1 Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2023 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2023 10 λεπτά πριν, Χάρης Ο είπε Το ερωτηματολογιο εδω μεσα ειναι αχρηστο, γιατι εχει μονο μαντραχαλεους. Το ερωτηματολόγιο αφορά άλλο θέμα όχι τον γάμο. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2023 To συμπλήρωσα και εγώ. Άντε και ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ για τα μόρια και το ΕΠΙΔΟΜΑ το ΔΗΜΟΣΙΟ Και αν δεν έχει διοριστεί ακόμα (αφού είναι δικό μας) να το ΔΙΟΡΙΣΟΥΜΕ το κορίτσι 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2023 9 λεπτά πριν, trolley είπε Δύο φορές το μήνα, ΄έρχομαι από πέντε συνοικίες μακρυά για να πάρω πίτσα από το Λούκουλο. Την έβλεπα από τότε που ήμουν 20 χρονώνε, αλλά δεν είχα αγοράσει ποτέ, μέχρι που μία μέρα λέω "ας τη δοκιμάσω, αλλιώς θα μου μείνει απωθημένο". Και ορθώς έπραξα. Υπαρχουν διαφορες προσεγγιζεις στην πιτσα. Απο παραδοσιακες, η καθαρα ιταλικη με το πολυ λεπτο ζυμαρι κ πιο λιτη στα υλικα. Καλη, αλλα πολυ... αποψη. Δεν χορταινεις κ καθολου. Τεσπα.. ειναι η χιστορικαλυ κορεκτ βερσιον οποτε δε λεω αλλα Η μοντερνα με πιο χοντρουτσικη μαλακη ζυμη που ειναι μεν χορταστικη κ μια χαρα γευση αλλα ναθινγκ του ραητ χομ αμπαουτ. Πχ πιτσα φαν στο πολυ καλυτερο Για υλοποιησεις του τυπου ντομινος ή πιτσα χατ τι να πω.. Καλη σε συγκεκριμενες περιπτωσεις (οχι η χατ που ειναι τηγανιτα με τυρι) αλλα μαλλον εμπνευσμενη απο πιτσα κ οχι πιτσα Κ τελος υπαρχουν πιτσες σαν το Λουκουλο, Γαληνη στα Σεπολια, Πορτοφινο στο Χαλανδρι που ειναι αυτο που λεω η καλη 80'ς Ελληνικη πιτσα (προφανως κ δεν ειναι Ελληνικη συνταγη, αλλα ετσι ηταν οι καλες πιτσαριες τοτε κ ετσι το λεω). Υλικα σουπερ, κ ζυμη ουτε λεπτη ουτε χοντρη, ουτε μαλακη ουτε σκληρη που ειναι ολα τα λεφτα κ που θα μπορουσες να παραγγειλεις μονο τη ζυμη να τη συνδυασεις με κατι αλλο 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2023 Πίτσες υπάρχουν πολλές. ΝΟΥΝΟΥ όμως, ένα! Μόνο με 1,32 € Συμπυκνωμένο γάλα από ΧΡΥΣΑΦΙ 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση