mpamps Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2023 Done 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2023 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2023 Πάντως άσχετα με το ερωτηματολόγιο ΠΑΝΤΑ με ενοχλούσε να πετάω φαγητό, ακόμα και όταν όλες αυτες οι ανησυχίες δεν ηταν της μόδας ή μεταπτυχιακές εργασίες. 2 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kosthrash Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2023 Done! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2023 Done (like a dinner). 1 Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2023 Πάντως πιπίνι (σχετικά με σένα....) φιλενάδα έχεις... Πόσο είναι 25-26; εκτός εάν είναι το τέταρτο ή πέμπτο μεταπτυχιακό της... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2023 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2023 3 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Πάντως πιπίνι (σχετικά με σένα....) φιλενάδα έχεις... Πόσο είναι 25-26; εκτός εάν είναι το τέταρτο ή πέμπτο μεταπτυχιακό της... Ισα με εμένα είναι η φιλενάδα μου.. ΦΙΛΕΝΑΔΑ είπα όχι φίλη. Σαν χθες που πηγα να πάρουμε κάτι για το σπίτι μου και αμέσως είπαμε και οι δύο "αυτό" και μου λέει η πωλήτρια "Α! τα βρίσκεται με τη σύζυγο". Και της λέω...."μπριτς , φιλενάδα την έχω". 2 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2023 2 λεπτά πριν, LK είπε ΦΙΛΕΝΑΔΑ είπα όχι φίλη. Καλά ντε δεν σε είπαμε και ...... κανένας πάντως δεν θα σε παρεξηγήσει εδώ μέσα! 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2023 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2023 5 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Καλά ντε δεν σε είπαμε και ...... κανένας πάντως δεν θα σε παρεξηγήσει εδώ μέσα! Να σου πω και ΤΟ κορυφαίο. Πριν 2-3 χρόνια περπατούσαμε με την φιλενάδα κάπου στην Ολγας με Μαρτίου στη Ζαλονίκη ....ένα απόγευμα. Με σταματάει ένας παππούς από το πουθενά και μου λέει:" Μπράβο ρε φίλε, πήρες ψηλή και όμορφη γυναίκα!! Μπράβο!". Και του λέω , "παππου είμαι πιο μάγκας από ό,τι νομίζεις , δεν την πήρα γυναίκα, γκόμενα την έχω"... Τεσπά, είναι η πρώτη γυναίκα που άντεξα / άντεξε μαζί μου 10 χρόνια και ο βασικός λόγος για αυτό είναι ότι αυτή δεν θέλει να με παντρευτεί πιο πολύ από ότι δεν θέλω εγω. 1 2 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Gia chara Done Επεξεργασμένο 14 Μαΐου 2023 από gkourmoul1 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2023 Done and dusted. 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση