Nekkon Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Εξάλλου είμαστε team Noxzema Επεξεργασμένο 14 Μαΐου 2023 από Nekkon 1 1 Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 50 λεπτά πριν, Nekkon είπε Εξάλλου είμαστε team Noxzema Εγώ είμαι στρέιτ πάντως. Για τους λοιπούς δεν ξέρω. Επεξεργασμένο 14 Μαΐου 2023 από fusiongtr Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2023 5 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Εγώ είμαι στρέιτ πάντως. Για τους λοιπούς δεν ξέρω. Εμείς είμαστε γκέι 1 Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2023 7 λεπτά πριν, Nekkon είπε Εμείς είμαστε γκέι 12 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Εγώ είμαι στρέιτ πάντως. Για τους λοιπούς δεν ξέρω. Εγώ είμαι μπαη. Θέλω κ τον λαμπατο για όταν μπορώ (τον προτιμώ ως πρώην στρεητ) κ το αξεφεξ για τις δυνατότητες κ τις ευκολίες του 2 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2023 4 ώρες πριν, Nekkon είπε Έπρεπε να την ψυλλιαστούμε βέβαια γιατί ο dimsonic κατά καιρούς έχει κράξει αυτους που αναρτούν η απαντάνε ανορθόγραφα σε αγγελίες. Δεν έπαιζε να το είχε κάνει κ ο ίδιος του και μάλιστα σε τίτλο ανάρτησης Εγω ρε παιδια για να γελασουμε το εβαλα 2 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, dimsonic είπε Εγω ρε παιδια για να γελασουμε το εβαλα Πέτυχες το σκοπό σου 1 Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση