fusiongtr Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Ρε σεις, 8 σελίδες και ακόμα δεν μιλήσατε για τις συντάξεις ... Εγώ δηλαδή από που θα ενημερωθώ? Από το μακελειό? Πρέπει να φτάσει 36 σελίδες το νήμα για να μάθω τι θα γίνει με τις συντάξεις? Επεξεργασμένο 14 Μαΐου 2023 από fusiongtr 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2023 Πριν τις εκλογές, θα διπλασιαστούν, από όλους. Μετά, θα δούμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2023 Μόλις τώρα, Ali Barout είπε Πριν τις εκλογές, θα διπλασιαστούν, από όλους. Μετά, θα δούμε. Τι να το κάνω εγώ μάνα μου το πριν? Το μετά με νοιάζει εμένα ασούμε. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2023 Μετά... Είναι ένα φως. Άκτιστον λένε. Και δε θες τίποτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2023 5 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Ρε σεις, 8 σελίδες και ακόμα δεν μιλήσατε για τις συντάξεις ... Εγώ δηλαδή από που θα ενημερωθώ? Από το μακελειό? Πρέπει να φτάσει 36 σελίδες το νήμα για να μάθω τι γίνει με τις συντάξεις? Κάτσε, σε δύο σελίδες θα προκύψει θέμα με Telecaster 2 Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2023 Μόλις τώρα, Ali Barout είπε Μετά... Είναι ένα φως. Άκτιστον λένε. Και δε θες τίποτα. Εγώ για σκοτάδι το βλέπω πάντως αυτό το μετά. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2023 2 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Εγώ για σκοτάδι το βλέπω πάντως αυτό το μετά. Κοίτα, απ' ό,τι φαίνεται από τα αποτελέσματα των εκλογών, κανείς ψηφοφόρος δε γύρισε από το μετά που να θυμάται τι πραγματικά γίνεται. Είναι μεν ένα χρονομορφικό συνεχές αλλά υπερβατικό. Θα προσπαθήσω να ψηλαφίσω το θέμα στο "Εκλογές και μετεμψύχωση". Θα κυκλοφορήσει έναν χρόνο αφού αγοράσω τέλε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2023 12 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Πρέπει να φτάσει 36 σελίδες το νήμα για να μάθω τι θα γίνει με τις telecaster? Corrected λαίμαι... 3 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2023 13 λεπτά πριν, Ali Barout είπε Είναι μεν ένα χρονομορφικό συνεχές αλλά υπερβατικό. Δεν είναι το υπερπέραν. Είναι το υπερπαραπέραν. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2023 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση