Superfunk Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Εγώ πλέον γουστάρω αυτά https://www.thomann.de/gr/harley_benton_pro_10_gold_flat_patch_cable.htm https://www.thomann.de/gr/harley_benton_fpc10_flat_patch_cable.htm Χωράνε παντού Έχω βέβαια και George L αρχαιολογικής αξίας Επεξεργασμένο 10 Μαΐου 2023 από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, Superfunk είπε Αλλά γενικά όλη η φάση με τα και καλά high end καλώδια είναι ανέκδοτο. Δεν ξέρω τι λες εσύ που είσαι περίεργος γέροντας, εγώ τα Vovox Sonorus τα έχω πληρώσει "χρυσά" (άνω της 100αρας για 3,5 m) , αλλά δεν το μετάνιωσα ποτέ. ΥΓ: Να ξεσκονίζουμε καμία φορά... all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2023 2 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε : Να ξεσκονίζουμε καμία φορά... Μπα ,ΙΜΕ πανκΣ 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SibLt Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2023 Απαραίτητο εξάρτημα για pedalboard Υπαρχει και σε hB 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2023 4 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε εγώ τα Vovox Sonorus τα έχω πληρώσει "χρυσά" (άνω της 100αρας για 3,5 m) , αλλά δεν το μετάνιωσα ποτέ. Γιατί?Σε αφήνουν να ακούς τα...πρίμα του μπάσου σου που τα έχεις έτσι κι αλλιώς κλειστά; Μόλις τώρα, SibLt είπε Απαραίτητο εξάρτημα για pedalboard Υπαρχει και σε hB Την έχω παρκαριΖμενη στον τοίχο μια και δεν τη χρησιμοποιώ αυτόν τον καιρό,η άλλη είναι καθαρή www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2023 6 λεπτά πριν, Superfunk είπε Γιατί?Σε αφήνουν να ακούς τα...πρίμα του μπάσου σου που τα έχεις έτσι κι αλλιώς κλειστά; Έχεις ένα point σε αυτό... Πάντως τα συγκεκριμένα τα άκουσα μαζί με άλλα, που ήταν επίσης πχιοτικά, και μου έκαναν εντύπωση- τα βρήκα πολύ ευκρινή και του απολύτου γούστου μου. Βέβαια ήταν στις εποχές που ακούγαμε κσύλα, ακούγαμε καλώδια- γενικώς την ακούγαμε με το να πετάμε χρήμα για το GAS μας. Πάντως θα επαναλάβω ότι δεν την μετάνιωσα αυτή την αγορά. all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Ενδεχομένως... είναι άλλωστε συνταξιούχος. Ε να τον γνωρίσουμε... 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Εδω, αν εχετε το θεο σας, δινουν λεφτα για να αγορασουν, αν εχετε το θεο σας, δινουν ΠΟΛΛΑ λεφτα για να αγορασουν, το θεο σας αν εχετε, δινουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ για να αγορασουν ΚΑΛΩΔΙΟ ΡΕΥΜΑΤΟΣ, και ισχυριζονται, αν εχετε το θεο σας, ισχυριζονται και δεν κανουν πλακα, αν εχετε το θεο σας, ισχυριζονται ΟΤΙ ΑΚΟΥΝΕ ΔΙΑΦΟΡΑ με το ΑΚΡΙΒΟ ΚΑΛΩΔΙΟ ΡΕΥΜΑΤΟΣ. Ε, μετα απο αυτο, εμενα δε μου κανει καρδια να πω το οτιδηποτε για instrument level καλωδιο, στην τελικη πεφτει τσαλαπατημα με τα καλωδια της κιθαρας, και μονο για παραπανω αντοχη αξιζει. Επεξεργασμένο 10 Μαΐου 2023 από manosx 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2023 29 λεπτά πριν, manosx είπε Εδω, αν εχετε το θεο σας, δινουν λεφτα για να αγορασουν, αν εχετε το θεο σας, δινουν ΠΟΛΛΑ λεφτα για να αγορασουν, το θεο σας αν εχετε, δινουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ για να αγορασουν ΚΑΛΩΔΙΟ ΡΕΥΜΑΤΟΣ, και ισχυριζονται, αν εχετε το θεο σας, ισχυριζονται και δεν κανουν πλακα, αν εχετε το θεο σας, ισχυριζονται ΟΤΙ ΑΚΟΥΝΕ ΔΙΑΦΟΡΑ με το ΑΚΡΙΒΟ ΚΑΛΩΔΙΟ ΡΕΥΜΑΤΟΣ. Δεν ξέρω τι λες εσύ, πάντως εγώ άλλαξα το καλώδιο στο πορτατίφ του δωματίου μου, και βλέπω καλύτερα πια. 4 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2023 Μόνο belden και neutrik. Παίρνω χύμα και κόβω κολλάω. Τελευταία φορά έφτιαξα πριν 10 χρόνια. Την περασμένη βδομάδα πήρα άλλα 10 μέτρα και βύσματα να συμμαζέψω ορισμένα πράγματα. Αυτά για μικρά και παράξενα μήκη. Αλλά αρκετές φορές για πιό σταθερά μήκη παίρνω απο Νάκα κλπ ό,τι βρώ. proel, kirlin κλπ με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση