Προς το περιεχόμενο

Ήρθε το καινούργιο Prophet. Και κάνει μόνο 399€ !!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderator
10 λεπτά πριν, cos_dr είπε

Βλέπεις το δέντρο έτσι και χάνεις το δασος. Πεινάμε😃

Εσύ επιτέλους να πας να φας...🍔

• Χαχα 3

all this has happened before and will happen again

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 ώρες πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε

Δηλώνω ευθαρσώς ότι ουδέποτε δεν το έχω δει, σε αντίθεση με το Dark Knight το οποίο θεωρώ την καλύτερη ταινία Batman ever.

*Εμείς: που διαχρονικά δεν γουστάρουμε Ντι Κάπριο.

Ελπιζω οτι εσεις που δε γουσταρετε διαχρονικα τον ΝτιΚοπρια 😁να μην εχετε παραλειψει για τον ιδιο λογο τις υπερταινιαρες Inception και The Departed.

• Like 2

2 ώρες πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε

*Εμείς: που διαχρονικά δεν γουστάρουμε Ντι Κάπριο.

Χωρίς πλάκα, πιστεύω ότι ο Ντι Κάπριο είναι πολύ παρεξηγημένος ηθοποιός.

Κι εγώ δεν τον γούσταρα, αλλά όταν τον είδα σε κάποιες παλιότερες ταινίες που είχε παίξει, από μικρός ακόμα, άλλαξα γνώμη.

Τον θεωρώ πολύ καλό, απλά έχει γίνει γνωστός από αβανταδόρικους ρόλους σε αισθηματικές "εύκολες" εμπορικές ταινίες, και αυτό του έχει προσδώσει ένα ανάλογο image.

Αν δεις πχ την ερμηνεία του στο "The Quick and the Dead", θα καταλάβεις τι εννοώ.

Επεξεργασμένο από fusiongtr
  • Συμφωνώ 2

Freud-Σαντές

Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG

• Moderator
1 λεπτό πριν, manosx είπε

Ελπιζω οτι εσεις που δε γουσταρετε διαχρονικα τον ΝτιΚοπρια 😁να μην εχετε παραλειψει για τον ιδιο λογο τις υπερταινιαρες Inception και The Departed.

Λόγω Nolan που είμαι αρρωστακι ναι στο Inception. Το Departed δεν το έχω δει.

all this has happened before and will happen again

1 λεπτό πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε

Λόγω Nolan που είμαι αρρωστακι ναι στο Inception. Το Departed δεν το έχω δει.

Το departed ειναι απο τις καλυτερες του Σκορτσεζε, και αυτο αρκει για να το δεις και ας επαιζε μεσα ο μιστερ εθνικα μπουτια και ο μπισμπικης.

• Χαχα 2
  • Συμφωνώ 1

12 λεπτά πριν, manosx είπε

Inception

ουωωω, εκείνου που 'τανε μέισα στουόνειρο κι έψαχνε τη γυναίκατ, που τουχιε κρύιψ τα παιδιάτ, αλλά δε μπόρηγε να τάβρει γιατί έπρεπε να κλιέψ τόνειρα του πλούσhου για να βγει από το γιέν ουόνειρο νάμπει στάλλο, κι εκείνοι χαμένοι ε χχχαμένοι οι συνεργάτςτου ούλο χάννταν κιε περοβολιόντσαν, αμ θα το ξαναδώ εγώ τονσέπσιον χαμέενοι έ χχχαμένοι.

Επεξεργασμένο από Ali Barout
ορθογραφικά
  • Χαχα 3

2 λεπτά πριν, Ali Barout είπε

ουωωω, εκείνου που 'τανε μέισα στουόνειρο κι έψαχνε τη γυναίκατ, που τουχιε κρύιψ τα παιδιάτ, αλλά δε μπόρηγε να τάβρει γιατί έπρεπε να κλιέψ τόνειρα του πλούσhου για να βγει από το γιέν ουόνειρο νάμπει στάλλο, κι εκείνοι χαμένοι ε χχχαμένοι οι συνεργάτςτου ούλο χάννταν κιε περοβολιόντσαν, αμ θα το ξαναδώ εγώ τονσέπσιον χαμέενοι έ χχχαμένοι.

Έλιωσα ... :classic_biggrin:

• Χαχα 1

Freud-Σαντές

32 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε

Εσύ επιτέλους να πας να φας...🍔

Καλύτερα να δω τον Τιτανικό να μου κοπεί η όρεξη. Για όσους δεν το έχουν δει να το δουν. Είναι πολύ συγκινητικο. . Ο τιτανικός βυθίζεται και ο Ντικαπριο πεθαίνει από το κρύο. Η Ροουζ ζει και στο τέλος οταν η ταινία πάει στην σύγχρονη εποχή πετάει κρυφά από το πλοίο που ήταν εκεί για να ερευνήσει το ναυάγιο και να το βρει, το πολύτιμο διαμάντι "η καρδιά του ωκεανού" στη θάλασσα, στο σημείο του ναυαγίου. Τελικά η γριά το είχε πάνω της. Δεν λέω αλλα για να μην σας κάνω spoil. Spoiler. Χαχαχαχαχαχα 😂

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

2 λεπτά πριν, cos_dr είπε

Καλύτερα να δω τον Τιτανικό να μου κοπεί η όρεξη. Για όσους δεν το έχουν δει να το δουν. Είναι πολύ συγκινητικο. . Ο τιτανικός βυθίζεται και ο Ντικαπριο πεθαίνει από το κρύο. Η Ροουζ ζει και στο τέλος οταν η ταινία πάει στην σύγχρονη εποχή πετάει κρυφά από το πλοίο που ήταν εκεί για να ερευνήσει το ναυάγιο και να το βρει, το πολύτιμο διαμάντι "η καρδιά του ωκεανού" στη θάλασσα, στο σημείο του ναυαγίου. Τελικά η γριά το είχε πάνω της. Δεν λέω αλλα για να μην σας κάνω spoil. Spoiler. Χαχαχαχαχαχα 😂

110879515_2532292627101608_4141281794674

• Μπερδεύτηκα 1
  • Χαχα 4

Freud-Σαντές

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου