Προς το περιεχόμενο

Ήρθε το καινούργιο Prophet. Και κάνει μόνο 399€ !!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, blue είπε

moog δεν είχα ποτέ για να ξέρω ο ίδιος

Ούτε εγω, αλλά έχουν πέσει στα χέρια μου κάποια από φίλους στο παρελθόν. Έχω παίξει με κάποια εννοώ, δεν τα είχα δανειστεί. Η αίσθηση που μου άφησαν ήταν μια χαρά, κανένα πρόβλημα. Δεν αμφιβάλω για την ποιότητα κατασκευής, αυτό έλειπε, αλλά κι απ΄την άλλη δεν είναι κάτι που δεν βρίσκεις σε άλλα synths και με τιμές στο 1/5. Ειπαμε, υπάρχουν synths 'built like a tank' που διαθέτουν Fatar πληκτρολόγια με aftertouch στην κατηγορία κάτω του €1Κ, και όλα αυτά φτιαγμένα από μικρές -ala Moog- εταιρείες ή ακόμα μικρότερες. Αν πετύχεις ποτέ το Hydrasynth Explorer τσέκαρε την ποιότητα κατασκευής του. Έχουν παράσει δεκάδες synths κάθε τύπου απ'τα χέρια μου, και αυτό το μικρό τερας έχει τα πιο ποιοτικά pots που έχω ποτέ συναντήσει. Μιλάμε για...bulletproof pots, δένεις πάνω τους αμάξι και το τραβάς χωρίς να σπάσουν.😆 Απίστευτη ποιότητα κατασκευής (πέρα από την κορυφαία sound engine) που αν μη τι άλλο σε κάνει να αναρωτιέσαι για πολλά πράγματα, πολλές εταιρείες και αυτά που μας πουλάνε.
Να θυμίσω ότι το  Hydrasynth Explorer κοστίζει πλέον €659 (από €545 που κόστιζε πέρσι) και το θεωρώ ένα από τα καλύτερα synths των τελευταίων δεκαετιών και ανεξαρτήτως κατηγορίας τιμης. Μια και αγοράζεις synths (κιθαρίστα σε θυμόμουν...🤔) τσέκαρε το οπωσδήποτε. image.thumb.png.c01a652b32a01afad349233d771f5732.png

Επεξεργασμένο από dataentry1968

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κι όσο για ήχο? Τα σπάει κανονικά. Ένα δειγμα παρακάτω που είχα ηχογραφήσει ένα βράδυ, απλά δοκιμάζοντας τα presets.

• Like 3

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Πάρτε κι ένα εξτραδάκι από Hydra μια και πιάσαμε την κουβέντα του. Το ανέβασα χτες στο κανάλι μου. Δεν είχα σκοπό να ηχογραφήσω κάτι, απλά το άνοιξα για να του περάσω το νέο firmware αλλά κόλλησα με το arpeggiator του, και στο τέλος δεν πέρασα και το νέο firmware.:classic_unsure: Δεν βαριέσαι, αύριο....😴 

Το Hydra εδώ σε ρόλο arpeggiator και μόνο, όλοι οι υπόλοιποι ήχοι είναι από το MODX.🤘

• Like 2

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Μόλις τώρα, dataentry1968 είπε

'V-Synth' και 'πείνα' δεν κολλάνε στην ίδια πρόταση. Μην κλαίγεστε ρε...😌

Ναι καλά. 🤣

Είδα τα δικά σου στο δεύτερο video και είπα.

ωι μανούλα μ τι καλούδια που έχει, το MODX με το hydra να είχα.

Ξέρεις τι κομματάρες φτιάχνω?

Μέ έχεις ακούσει?🤪

Αμα τα είχα αυτά τώρα θα με είχαν εμπνεύσει με τα preset και μόνο για ένα μήνα θα έγραφα κομμάτια.

Αλλά πεινάμε, πού να τα πάρουμε?

Ωραίο το software αλλά τα βλέπεις αυτά και θες να ορμήξεις.

Μην στα ματιάσω. Αλλά ζήλεψα, σε φθόνησα για λίγο. 😃

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

24 λεπτά πριν, cos_dr είπε

Αλλά πεινάμε, πού να τα πάρουμε?

Μόλις βγει το ΚΚΕ μλ (ή όποιο άλλο ΚΚΕ τέλος πάντων) τα MODX θα μοιράζονται δωρεάν από το κράτος-πατερούλη σε κάθε έναν, κάθε μία, κάθε ένα!☝️ Υπομονή...😌 ✊

15 λεπτά πριν, stavros_d80 είπε

4600bf60-eec6-482b-8d4f-ea4ae523c737.jpg

Πάχυνε ο Κωστάκης...

Specs talks, M🐮🐮gs walks

1 λεπτό πριν, dataentry1968 είπε

Μόλις βγει το ΚΚΕ μλ (ή όποιο άλλο ΚΚΕ τέλος πάντων) τα MODX θα μοιράζονται δωρεάν από το κράτος-πατερούλη σε κάθε έναν, κάθε μία, κάθε ένα!☝️ Υπομονή...😌 ✊

Ως τότε θα βολευόμαστε με το myΘέρμανση και το marketpass. Ανοίγει και το ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ του 23 🤣χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα🤣

mySYNTHESIZER🤣🤪

• Χαχα 2

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου