Προς το περιεχόμενο

Ήρθε το καινούργιο Prophet. Και κάνει μόνο 399€ !!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

6 λεπτά πριν, manosx είπε

Ειρμος σκεψης " Χμ, αυτο ακουγεται σαν portamento, μας τρολαρει ο τρολευ; Αλλα ρε πστ, γινεται portamento μονο αναμεσα στις συγκεκριμενες νοτες, τι φαση ειναι αυτη; Κατσε να δω στο youtube τι λενε"

Συμπερασμα 1) Οι ανθρωποι κανουν μουσικη με οτι εχουν οταν ειναι στις κ@@λες τους, και ενα ταπεινο κουμπακι μπορει να δωσει το υλικο για μια γ@μ@τη μπασογραμμη, εμεις που εχουμε σαπισει πια μονο να τρολλαρουμε στο internet μπορουμε 😆

Συμπερασμα 2) Το ιντερνετ, αυτη η θαλασσα γνωσεων, δεν σε απογοητευει και δε σταματα να σε εκπλησσει, πως να μην κολλησουμε εδω μεσα και να τρολαρουμε.

Ότι θέλουμε μπορούμε να κάνουμε. 

Ολα στα νεότερα synth και hard και soft assignable ειναι. 😂

• Συμφωνώ 1

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσιευμένο (επεξεργασμένο)

Καλα ναι, το κανεις το switch assign στο gamepad, και παίζεις ταυτοχρονα και pro 😆

Οτι πρεπει το gamepad για controller, το δινεις και στα πιτσιρικια να βαρανε μη σου σπασουν το pitch bend, εκει να δεις σπασιματα ρε τρολλευ, οχι μπασογραμμες και τετοια, πιτσιρικια power, Destrooooooooyyyyyy που ελεγαν και οι pistols 😆

Επεξεργασμένο από manosx
  • Συμφωνώ 1

Έφαγα κόλλημα τώρα με την μπασογραμμή του "Illusion" και ψάχνω να βρω με τι synth το παίζανε. Δεν φαίνεται να το παίξανε με το Roland SH-1000 που βλέπουμε στο βίντεο, οι απόψεις διίστανται σε κάποια forums του είδους (gearspace πχ). Ως και το ακουστικό μπάσο αναφέρθηκε...🎸

Είμαι στην 2η σελίδα (απ'τις 6) και ακόμα δεν έχουν βγάλει άκρη...🥱

Specs talks, M🐮🐮gs walks

1 λεπτό πριν, dataentry1968 είπε

Έφαγα κόλλημα τώρα με την μπασογραμμή του "Illusion" και ψάχνω να βρω με τι synth το παίζανε. Δεν φαίνεται να το παίξανε με το Roland SH-1000 που βλέπουμε στο βίντεο, οι απόψεις διίστανται σε κάποια forums του είδους (gearspace πχ). Ως και το ακουστικό μπάσο αναφέρθηκε...🎸

Είμαι στην 2η σελίδα (απ'τις 6) και ακόμα δεν έχουν βγάλει άκρη...🥱

Και να τον πάρει ένας τηλέφωνο και να πει ρε παιδιά, είναι overdub η νότα και την έπαιξε ένας άλλος στην ηχογράφηση με το pitchbend ενός roland. 

Χαχαχαχα 😂(κρύο) 🙄

• Χαχα 2

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

Το μεγαλο το bend ειναι πεντε ημιτονια, με καρφωμενο το target note. Να ειναι ενα " αναποδο bend" , με ηδη κρατημενο το wheel κατω και αφημα, και ρυθμισμενο αντιστοιχα το bend range; Μου ακουγεται παντως η ρομποτια του portamento.

Εντωμεταξυ, περα απο το μεγαλο, μου ειχε φανει οταν το ακουγα οτι ειχε και κατι ετσι ψιλικοκο στα κουπλε, αυτα εμοιαζαν οντως με pitch bend παιχνιδακια, εχει τετοιες δυνατοτητες αυτο που βαραει ο τυπος;

Δε μου κανει καρδια να μπω στο τριπακι, παιξτο εκει σαν το Μοτσαρτ αναποδα κρεμασμενος ρε cos να γουσταρουμε, και να πα να γμθ.

Επεξεργασμένο από manosx

"I do not think the pitch bend is being played in real time, because all those slides are exactly like each other, with the same amount of time passing from one slide to the next. So, even if a guy is really precise, I doubt that he could get that precise with the pitch bender, especially on a Mini(m🐮🐮g), which doesn't even have a spring-loaded wheel."
Μόλις έμαθα ότι το pitch bend του Minimoog δεν είχε ελατήριο επαναφοράς....😳😄
Μετά φταίω γω ρε πο....🤣 

• Χαχα 1

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Δεν εχει ελατηριο επαναφορας; Ευτυχως δηλαδη που εχω φιλτραρει το pitch bend, θα παιζω πιανο σε φαση all midi input και ξαφνικα θα μου το γυριζει το πιανο σε κουρδισμα μπαροκ, ΤΙΝΑΦΤΑ ΡΕ 😆

Εχω ψαχουλεψει minimoog, αλλα δεν τo ειχα παρατηρησει. Παλευα να δω πως στο διαολο θα δουλεψει κανονικα βασικα 😆 εβγαζε κατι ηχους σαν εξωγηινοι που τους πατησε ελεφαντας, ευτυχως υπηρχε και ενα ΠΣΗΦΙΑΚΟ VA εκει και καναμε τη δουλεια μας ( true story 😆 )

Επεξεργασμένο από manosx
  • Χαχα 1

1 λεπτό πριν, manosx είπε

ΤΙΝΑΦΤΑ ΡΕ 😆

Δηλαδή με 6 ψωροχιλιάρικά περιμένεις να σου έχει και pitch bend με ελατήριο επαναφοράς?🙄 Προφανώς αγνοείς το κόστος αυτού του ελατηρίου...

Πάντως μην ανησυχείς, με μόνο €230 σου στέλνουν πακέτο ένα Made In USA ελατήριο με όλα τα έξοδα αποστολής δικά τους (το τελωνείο δικό σου...)

image.jpeg.e6b9c6df0c42c6a21a276edaceb07b66.jpeg

• Χαχα 1

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου