σκούφοΣ Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2023 Βασικά το ξανακοίταξα. Δυστυχώς είναι η μια από τις δύο κιθάρες. Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Andreas Black Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2023 12 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε Βασικά το ξανακοίταξα. Δυστυχώς είναι η μια από τις δύο κιθάρες. Ειναι πολύ πιθανό γιατί και εγώ την πήρα από πλανόδιο. Σας παρακαλώ αν είναι έτσι να τον ειδοποιήσετε πως έχω την κιθαρα του και πως του ανήκει! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2023 Εγω ειδοποιησα στο θρεντ που το ειδα , να ειδοποιησουν το παληκαρι. Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Andreas Black Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2023 2 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε Εγω ειδοποιησα στο θρεντ που το ειδα , να ειδοποιησουν το παληκαρι. Μπορώ να έχω παρακαλώ και εγώ αυτό το link? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2023 2 λεπτά πριν, Andreas Black είπε Μπορώ να έχω παρακαλώ και εγώ αυτό το link? Το εστειλα σε pm 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jimjimjim1990 Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2023 2 λεπτά πριν, Andreas Black είπε Μπορώ να έχω παρακαλώ και εγώ αυτό το link? Καλησπέρα έαν σου είναι εύκολο φίλε μου βρες με στο messenger . Dimitris Gkountonas Είμαι φίλος του παιδιού που του κλέψανε την κιθάρα Ευχαριστώ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Andreas Black Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2023 6 λεπτά πριν, jimjimjim1990 είπε Καλησπέρα έαν σου είναι εύκολο φίλε μου βρες με στο messenger . Dimitris Gkountonas Είμαι φίλος του παιδιού που του κλέψανε την κιθάρα Ευχαριστώ φιλε μου καλησπέρα! ΘΑ σου στείλω τώρα αμέσως από τις γυναίκας μου γιατί εγώ δεν έχω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jimjimjim1990 Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2023 4 λεπτά πριν, Andreas Black είπε φιλε μου καλησπέρα! ΘΑ σου στείλω τώρα αμέσως από τις γυναίκας μου γιατί εγώ δεν έχω! +972 52-849-6026 αλλιώς εδώ viber η what's up Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Andreas Black Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2023 Σου έχω στείλει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Andreas Black Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2023 10 λεπτά πριν, jimjimjim1990 είπε +972 52-849-6026 αλλιώς εδώ viber η what's up Σου στέλνω εδώ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση