fusiongtr Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2023 Εγώ πάντως νομίζω ότι η Αμερική κατέστρεψε την Ευρωπαϊκή μουσική. Γιατί ... 1ον αν δεν υπήρχε, οι Ευρωπαίοι θα έπαιζαν και θα άκουγαν ακόμα Μπαχ, Μότσαρντ και Αλμπινόνι, και όχι αυτά τα ποπ αποβράσματα, και ... 2ον έφτιαξε την τελεκάστερ που κατέστρεψε και τις όμορφες κλασσικές κιθάρες. 1 2 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2023 2 λεπτά πριν, fusiongtr είπε 2ον έφτιαξε την τελεκάστερ που κατέστρεψε και τις όμορφες κλασσικές κιθάρες. και όχι μόνον!!!! 1 Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2023 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2023 12 λεπτά πριν, marathon είπε και όχι μόνον!!!! Και μην ξεχνάμε και αυτό Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2023 1 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2023 Ειχανε βγει κατι καλοι νιουγουεβαδες και ποπ μπασιστες τοτε στα μεσα των 80's. Mark King Pino Palladino Ο λιγοτερο γνωστος Mick Karn κλπ 1 2 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2023 Εγώ πάντως από τους τότενες έχω σε τεραστειώδη εκτήμισης εκείνον τον ατάλαντο χορδοκρούστη των Δουράν (δις). Να έχεις φύγει από τους μοδέρνους και να βγάζεις τέτοιο πόνημα ..... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2023 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2023 8 ώρες πριν, bouzoukleri είπε Εγώ πάντως από τους τότενες έχω σε τεραστειώδη εκτήμισης εκείνον τον ατάλαντο χορδοκρούστη των Δουράν (δις). Να έχεις φύγει από τους μοδέρνους και να βγάζεις τέτοιο πόνημα ..... Ακου και τον προσωπικό δίσκο του Αndrew Ridgeley από τους wham , το son of albert. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2023 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2023 7 ώρες πριν, Σαμη Παραγκα είπε Δίπλα είναι και η Πτολεμαίδα, η πόλη με τη μεγαλύτερη αναλογία κ@λάδικώνε ανά κατοίκους στην Ελλάδα, κάποτες. Δεν πάω σε κωλάδικα. Δεν μου παίρνουν λεφτά και αισθάνομαι άσχημα..... 2 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2023 Προσοχή προσοχή μην στραφεί η κουβέντα περί Πτολεμαΐδος γιατί ο LK παίζει μπάλα εκεί με γκολ από τα αποδυτήρια. καλώς τα 3 - 0 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2023 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, bouzoukleri είπε Προσοχή προσοχή μην στραφεί η κουβέντα περί Πτολεμαΐδος γιατί ο LK παίζει μπάλα εκεί με γκολ από τα αποδυτήρια. καλώς τα 3 - 0 Μπά δεν ασχολούμαι . Πάω πτολεμαιδα πλέον μόνο για δουλειά, και μια φορά πήγα στο Jysk εκει γιατί δεν το είχε της κοζανης. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση