Moderator LK Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2023 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2023 Πολλούς ξέχασα Pink Floyd, Genesis, Cream ,Sting /Police, Madonna .... όλοι τους Αμερικάνοι.... 2 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2023 Ο Bowie ήταν από την Νιγηρία? Ο Clapton Πακιστανός? Οι Purple Ινδοί? 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpamps Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Τον τελευταίο καιρό έχω την εντύπωση ότι υπάρχει μια έντονη τάση να εκτροχιάζονται λοξοδρομούν τα threads (ήδη) από τη 2 σελίδα. Έχασα την μπάλα. Off-topic: Μόνο από τη συνεργασία με τον Steven Wilson τον ξέρω. Δεν έχω ακούσει κάτι άλλο. Θα δώσω μια ακρόαση στα (αρχικά) posts. Επεξεργασμένο 4 Μαΐου 2023 από mpamps 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2023 1 λεπτό πριν, mpamps είπε Έχασα την μπάλα. Να βοηθήσω τότενες με την μπάλα. Άμα κερδίσουμε τον Άρη στο Χαριλάου την Κυριακή, και δεν κερδίσει ο ΠΑΟ τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκης, παίρνουμε πρωτάθλημα ασούμε. Κατάλαβες τώρα? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2023 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2023 4 λεπτά πριν, mpamps είπε Τον τελευταίο καιρό έχω την εντύπωση ότι υπάρχει μια έντονη τάση να εκτροχιάζονται λοξοδρομούν τα threads (ήδη) από τη 2 σελίδα. Έχασα την μπάλα. Off-topic: Μόνο από τη συνεργασία με τον Steven Wilson τον ξέρω. Δεν έχω ακούσει κάτι άλλο. Θα δώσω μια ακρόαση στα (αρχικά) posts. Εγώ το εκτροχιασα αυτό. Ξέχασα επίσης και τους who , γέννημα θρέμμα από την Αλαμπάμα. 2 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jet72 Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2023 2 ώρες πριν, manosx είπε Χωρις Βρετανια το ροκ θα ηταν φτωχοτερο, χωρις Αμερικη δεν θα υπηρχε. Κορνίζα και στον τοίχο. Έβαλες τα πράγματα στην θέση τους (γιατί πάντα μπερδευόμουν, μου αρέσει το αμερικάνικο ροκ ενώ εκτιμώ περισσότερο το βρετανικό! ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2023 Όταν πήγε ο Χέντριξ που ήταν Γάλλος να παίξει στο νησί, όλοι αυτοί κάνανε κακάκια πάνω τους όμως. 3 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2023 2 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Άμα κερδίσουμε τον Άρη στο Χαριλάου την Κυριακή, και δεν κερδίσει ο ΠΑΟ τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκης, παίρνουμε πρωτάθλημα ασούμε. Ναι, αλλά αν βάλεις πολύ λάδι στη βενζίνη για το πριόνι θα καπνίζει μετά, και θα λαδώσει το μπουζί. Βέβαια, αν έχεις βαριά τέλε αυτό δεν πειράζει, γιατί για να φέρεις μεταχειρισμένη λες πωλ από αγγλία πάλι θα μπλέξεις με τεlaneyo. Γι' αυτό όταν εμείς κάναμε διαφορικό λογισμό γεωμετρικά οι άλλοι κάνανε κεφαλοκλειδώματα στα αγριογούρουνα μήπως τους κάτσουν να τα περάσουν στη σούβλα. Αλλά με ένα καλό πετάλι μπροστά κάνεις δουλειά ανεξαρτήτως θράκας. Ελπίζω να ήμουν στο θέμα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2023 1 λεπτό πριν, Ali Barout είπε Ναι, αλλά αν βάλεις πολύ λάδι στη βενζίνη για το πριόνι θα καπνίζει μετά, και θα λαδώσει το μπουζί. Βέβαια, αν έχεις βαριά τέλε αυτό δεν πειράζει, γιατί για να φέρεις μεταχειρισμένη λες πωλ από αγγλία πάλι θα μπλέξεις με τεlaneyo. Γι' αυτό όταν εμείς κάναμε διαφορικό λογισμό γεωμετρικά οι άλλοι κάνανε κεφαλοκλειδώματα στα αγριογούρουνα μήπως τους κάτσουν να τα περάσουν στη σούβλα. Αλλά με ένα καλό πετάλι μπροστά κάνεις δουλειά ανεξαρτήτως θράκας. Ελπίζω να ήμουν στο θέμα. Ρε Αλή-τη ... 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, LK είπε Ξέχασα επίσης και τους who , γέννημα θρέμμα από την Αλαμπάμα. Ξέχασες όμως τον Μπουσάρα - Μέρκιουρυ ...άσε πια που οι Αγγλέζοι έχουν Ινδό πρωθυπουργό και οι Σκωτσέζοι Πακιστανό!!!!!!! Επεξεργασμένο 4 Μαΐου 2023 από marathon Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση