Nestoras Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2023 2 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Νομίζω ότι κάποιος mod πρέπει να αλλάξει τον τίτλο του νήματος σε "Μεταφορά σπαθιού Κατάνα μέσω Βαρσοβίας". Βγάζει η Boss και σε σπαθί το Katana? 2 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2023 Αυτο που δεν καταλαβα ειναι τι το ηθελε το κατανα ο πληκτρας, εκοβε τα synth στη μεση για το show; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2023 1 λεπτό πριν, Nestoras είπε Βγάζει η Boss και σε σπαθί το Katana? Δεν ξέρω. Το βγάζει όμως η Suzuki σε 750cc. 3 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 53 λεπτά πριν, Nestoras είπε Βγάζει η Boss και σε σπαθί το Katana? 53 λεπτά πριν, manosx είπε Αυτο που δεν καταλαβα ειναι τι το ηθελε το κατανα ο πληκτρας, εκοβε τα synth στη μεση για το show; 51 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Δεν ξέρω. Το βγάζει όμως η Suzuki σε 750cc. Ιστε ασχαιτοι . Ιχε το κατανα ο ρομποκοΠ ο οπΓιοσ οδηγΑγενε Suzuki και έπαιζε μπάσο με πεταλιΓερα Boss και πέφτανε χαμΕ αι γκομενε. Και ιχενε και δοντΓια αστραφτερά γιατί τα επλενοντουστασε με ΚολγκεΙτ με διπλάσιο αμονιαζολ και γΚαρντολ. Όλα αυτά συνεβικανε στη μεταδιχτατορικια Πολωνία...ανεΦ Γκουλάγκ αλλά με δημοκρατιΚια κυβέρνηση. Όλα ΕΓΩ θα σας τα λεΓω; Επεξεργασμένο 6 Μαΐου 2023 από Superfunk 2 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2023 Άμα το katana δεν είναι custom shop δεν λέει. Κοιτάξτε specs ασούμε .... 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2023 Μαονι καλο για samegawa; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2023 Μόλις τώρα, fusiongtr είπε Κοιτάξτε specs ασούμε .... Ναι αλλά στα ριβιού λένε ξυρίζει στα πριμα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2023 Μόλις τώρα, manosx είπε Μαονι καλο για samegawa; Όχι βρε, αυτά είναι τα inlays. 1 λεπτό πριν, Ali Barout είπε Ναι αλλά στα ριβιού λένε ξυρίζει στα πριμα. Μήπως το μπέρδεψες με τελεκάστερ? 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2023 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Μήπως το μπέρδεψες με τελεκάστερ? Δεν ξέρω, τελεκάστερ μόνο στην τελεόραση έχω δει, δεν είμαι πεπεισμένος ότι όντως υπάρχουν. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2023 Η Φινλανδια και οι τελεκαστερ δεν υπαρχουν. Για την ακριβεια οι τελεκαστερ ειναι ενα ανυπαρκτο προιον συνωμοσιας, για να μη φανει οτι η καλυτερη κιθαρα ειναι η στρατοκαστερ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση