dimsonic Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2023 Ρε παιδια Καλη η αλληγορία αλλα το κουρασατε μηπως λεμε? Ειχαμε τα νηματα που απ το ενα παν στ αλλο εχουμε τωρα να λύσουμε και τους γριφους του εργοστασίου της σοκολατας... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2023 Λοιπόν, Πρωτοχρονιά του 82, θυμάμαι ήμουν καλεσμένος για ρεβεγιόν σε ένα σπίτι στη Πεντέλη, με φαγιά και χλιδή και τέτοια. Το highlight όμως ήταν ότι καθώς ξεκίνησα με το αυτοκίνητο από τη Κυψέλη, πέρασα από μία φοβερή κάβα στο Γαλάτσι να πάρω ένα μπουκάλι κρασί. Εκεί λοιπόν, είχανε στήσει μία φάση, όπου πίσω από ένα στολισμένο τραπέζι ήταν μία ΚΟΥΚΛΑΡΑ στην οποία είχαν αναθέσει να κερνάει τον κόσμο Lagavulin (μάλλον ήταν καινούργιο τότε στην εδώ αγορά, ή κάτι παρόμοιο). Το μίγμα του Lagavulin στο λαρύγγι, τις ματάρες της πάνω μου πρσπαθώντας να είναι in-character, το άρωμά της και η ζαλαδίτσα από την κατανάλωση του ποτού με άδειο στομάχι, έφτιαξαν μία ανάμνηση που διαρκεί όπως φαίνεται. Ωραία χρόνια, δε λέω. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2023 Eγώ είμαι ο καλύτερος. Δεν σηκώνω κουβέντα. 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2023 Εγω το 82 ημουν φανταρος 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2023 Εγώ το 82 πρέπει να πήγαινα δευτέρα δημοτικού και άκουγα michael jackson και άλλα. Πάραυτα από τότε φαινόταν πως θα ήμουν ο καλύτερος και τελικά είμαι. χαχαχαχααχαχαχαχαχα Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2023 3 λεπτά πριν, cos_dr είπε Εγώ το 82 πρέπει να πήγαινα δευτέρα δημοτικού και άκουγα michael jackson ΣΕΞ έκανες όμως; Αυτό συζητιέται εδώ. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2023 Μόλις τώρα, trolley είπε ΣΕΞ έκανες όμως; Αυτό συζητιέται εδώ. Συγνώμη δεν πρόσεξα ακριβώς τι λέγατε. Πάραυτα είμαι ο καλύτερος. Και στο ΣΕΞ. Είμαι ο καλύτερος. Τέλος. χαχαχαχχαχαχαχα Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2023 Νομιζα οτι εγω ειμαι μεγαλος, αλλα το 82 δεν μπορουσα να βγαλω διπλωμα ουτε για 50αρι ζετακι. 31 λεπτά πριν, trolley είπε Το highlight όμως ήταν ότι καθώς ξεκίνησα με το αυτοκίνητο από τη Κυψέλη ... Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2023 Μόλις τώρα, Spyros Delta είπε Νομιζα οτι εγω ειμαι μεγαλος, αλλα το 82 δεν μπορουσα να βγαλω διπλωμα ουτε για 50αρι ζετακι. αααχχχ, πως να συνυπάρξουν οι ποιητές με τους λογιστές στον ίδιο κόσμο. Δεν ήταν 82, ήταν 93. Ποιητική αδεία το λένε. :) Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2023 Έχω και εγω αναμνήσεις από το μακρινό '82, και πιο συγκεκριμένα από τον Αύγουστο και μετά. (Πριν δεν είχα γεννηθεί...) 1 2 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση