dimsonic Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2023 7 λεπτά πριν, Superfunk είπε Ε ρε ΠΑΣΟΚΑΡΑ που εδωΚες πΣωμι. Ακόμα και η φανταρομπαντα ROGERS drums είχε ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ...τοτενες R8 μοντέλο μάλιστα,τα ακριβότερα ίσως ντραμς εκείνη την εποχή. αΦτα ινε. είχαμε το θείο βρε. Ξέρεις τι εστί θείος? Ελεγε ο θείος αυτό και γίνονταν. Επαιρνε τηλεφωνο τον αρχηγό και έλεγε θέλω αυτόν. Την άλλη μέρα ήσουν εκεί. με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2023 1 λεπτό πριν, dimsonic είπε είχαμε το θείο βρε. Ξέρεις τι εστί θείος? Είχες θείο τον ΑΝΤΡΕΑ ρε θηρίο; www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2023 5 λεπτά πριν, dimsonic είπε Ελεγε ο θείος αυτό και γίνονταν. Επαιρνε τηλεφωνο τον αρχηγό και έλεγε θέλω αυτόν. Την άλλη μέρα ήσουν εκεί. Κάπως έτσι γεννιούνται τα σούπερ-γκρουπ. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2023 16 λεπτά πριν, Superfunk είπε Ε ρε ΠΑΣΟΚΑΡΑ που εδωΚες πΣωμι. Ακόμα και η φανταρομπαντα ROGERS drums είχε ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ...τοτενες R8 μοντέλο μάλιστα,τα ακριβότερα ίσως ντραμς εκείνη την εποχή. αΦτα ινε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2023 3 λεπτά πριν, manosx είπε "Αζορ!Μη δαγκώνεις το ΣΧΟΙΝΙ,θα κοπεί και θα σε ψάχνω!" 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2023 10 λεπτά πριν, Superfunk είπε Είχες θείο τον ΑΝΤΡΕΑ ρε θηρίο; ποιόν Αντρέα βρε. Αυτός ήταν υπεράνω... 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2023 Υπερανω του Ανδρεα το 82 ηταν μονο ο Θεος, η Μιμη ηρθε αργοτερα. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 56 λεπτά πριν, manosx είπε Υπερανω του Ανδρεα το 82 ηταν μονο ο Θεος, η Μιμη ηρθε αργοτερα. Σιγά μην ήταν ο θεός πάνω από τον Αντρέα το 82. Η θεία μου (μιλάμε για ΤΗΝ θεούσα) είχε την εικόνα του Αντρέα ΠΑΝΩ από την εικόνα του Χριστού στο εικονοστάσι. Θα μου πεις αν σου έδινε κάποιος σύνταξη στα 39 εκεί θα τον έβαζες και εσύ και θα του αναβες και κερι τρεις φορές την ημέρα... Επεξεργασμένο 8 Μαΐου 2023 από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, manosx είπε Υπερανω του Ανδρεα το 82 ηταν μονο ο Θεος, η Μιμη ηρθε αργοτερα. Ο θειος στην αεροπορία ηταν θεσμος. Απο το 65 που υπηρετησε ο Γιαννης Βογιατζης και ο Πασχαλης μεχρι το 96 ηταν αφεντικο σε 3 ποστα στη Λαρισα (ΜΑΦΚ, θερετρα Σκοτινας, Λεσχη 110ΠΜ). Ολοι οι αλλοι ερχονταν και εφευγαν αυτος εμενε με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2023 Guru Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2023 4 ώρες πριν, trolley είπε Διακρίνεται η κόρη της Κατερινούλας (με το πράσινο). που ναι ορε η εν δυνάμει κόρη μου να δω αν μου μοιάζει...τι φιτιλιές μας βάζεις πάλι... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση