trolley Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2023 Μόλις τώρα, Σαμη Παραγκα είπε fake news το λέμε αλλιώς Εννοείται ότι για εσάς* "νέα" είναι αυτά που έγιναν το 82, ή το 93. Είστε σαράντα χρόνια πίσω, γενικώς θα έλεγα. :) :) :) Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, gkourmoul1 είπε (Πριν δεν είχα γεννηθεί...) Ε, και τι έγινε? Εδώ εγώ θυμάμαι ακόμα την κατοχή. @Spyros Delta τα σπάει το νέο σου άβαταρ. EDIT: Συγγνώμη για το off topic. Επεξεργασμένο 7 Μαΐου 2023 από fusiongtr Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2023 82... αεροπορία ρεε... (χάσαμε άλλο ένα νήμα...) 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2023 1 λεπτό πριν, dimsonic είπε (χάσαμε άλλο ένα νήμα...) Που να κάνανε και λεφτά ωρέ dimsonic.... Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2023 Guru Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2023 1982... ο μοναδικός τότε δεξιός στο λύκειο γιος παπά αλλαξοπίστησε βλέποντας το φως το αληθινόν από τον πράσινο ήλιο... αλλά ήτο νωρίς όμως ακόμα και σαν μοναδικό πασοκτζή πλέον συνεχίσαμε σε αυτόν τη καζούρα... χαρούλες... ολυμπιακό στάδιο γίνομαι μάρτυρας 2 παγκόσμιων ρεκόρ... έκστασις... μου κάθεται η Κατερινούλα... οργασμός... ΥΓ τελικά μόνο εγώ έκανα σεξ;... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2023 Εγώ λέω να πέσουμε όλοι να παρακαλέσουμε to Σαμυ να μην αποχωρήσει αυτοβούλως διότι βλέπω στα analytics ότι κάνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης στο κοινό 19-27. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru ez Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2023 Guru Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2023 5 ώρες πριν, dimsonic είπε 82... αεροπορία ρεε... (χάσαμε άλλο ένα νήμα...) Δημήτρη άσχετο αλλά, αυτός δίπλα σου είναι ο Άγγελος ο Σκορδίλης; The music you listen to, becomes the soundtrack of your life Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2023 3 ώρες πριν, ez είπε Δημήτρη άσχετο αλλά, αυτός δίπλα σου είναι ο Άγγελος ο Σκορδίλης; Ναι. Σειρά... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2023 11 ώρες πριν, npap είπε ο μοναδικός τότε δεξιός στο λύκειο γιος παπά αλλαξοπίστησε βλέποντας το φως το αληθινόν από τον πράσινο ήλιο Ακολουθεί ρεπορτάζ από το σχολείο που πήγαινε ο npap σαράντα-πενήντα χρόνια αργότερα. Διακρίνεται η κόρη της Κατερινούλας (με το πράσινο). 1 Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, dimsonic είπε 82... αεροπορία ρεε... (χάσαμε άλλο ένα νήμα...) Ε ρε ΠΑΣΟΚΑΡΑ που εδωΚες πΣωμι. Ακόμα και η φανταρομπαντα ROGERS drums είχε ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ...τοτενες R8 μοντέλο μάλιστα,τα ακριβότερα ίσως ντραμς εκείνη την εποχή. αΦτα ινε. Επεξεργασμένο 8 Μαΐου 2023 από Superfunk 1 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση