mathematician Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2023 2 ώρες πριν, ELalek είπε Άσχετο αλλά για Harley Benton tele τι άποψη έχετε? Παρεμπιπτόντως είμαι κάτοχος μίας Fender strat hss(mexico) 00's και προσφάτως της squier jazzmaster 40th anniversary( το χειρότερο quality control ever). Έπαιξα με μία Harley benton και πραγματικά ο ήχος ήταν μούρλια ,το μανίκι κομπλέ και ήμουν στο τσακ να παραγγείλω ετούτη από Θωμά: https://www.thomann.de/gr/harley_benton_te_25th_firemist.htm Εξαντλήθηκε πάλι αρκετά γρήγορα αλλά αυτή τη φόρα πρόλαβα. Με βάση το τελευταίο σκανάρισμα της ups, βρίσκεται στην Ιταλία οπότε εντός της εβδομάδας ίσως να βρίσκεται στην Ελλάδα. Άλλη μία τελεκάστερ στο Noiz. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, odis13 είπε Αλλος φιλος που μετακομιζει συντομα απο UK Ιταλια νομιζω δε θα τη γλυτωσει την καμπανα, θα τον ρωτησω πλακα πλακα τι καθεστως επικρατει και τι εχει κανονισει Πριν 15 ημέρες φίλος μου πλήρωσε 30 ευρώ φόρο και δασμούς για να παραλάβει έναν απλό φάκελο με τα κλειδιά του αυτοκινήτου του που καταλάθος ξέχασε σε ξενοδοχείο στο Λονδίνο και του τα έστειλαν με κούριερ που κόστισε 100 λίρες. Πλήρωσε δηλ το κλασσικό περίπου 25% (ΦΠΑ και δασμούς και εκτελωνιστικα) επί της τιμής CIF που προβλέπει ο νόμος. Επεξεργασμένο 3 Μαΐου 2023 από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, Superfunk είπε Πριν 15 ημέρες φίλος μου πλήρωσε 30 ευρώ φόρο και δασμούς για να παραλάβει έναν απλό φάκελο με τα κλειδιά του αυτοκινήτου του που καταλάθος ξέχασε σε ξενοδοχείο στο Λονδίνο και του τα έστειλαν με κούριερ που κόστισε 100 λίρες. Πλήρωσε δηλ το κλασσικό περίπου 25% (ΦΠΑ και δασμούς και εκτελωνιστικα) επί της τιμής CIF που προβλέπει ο νόμος. Καλα ναι, αν απλα ταχυδρομικα πας να στειλεις κατι δεν υπαρχει περιπτωση να τη γλυτωσεις. Ακριβως το ιδιο σκηνικο που περιγραφεις, γυρναει τις προαλλες φιλος απο Χαλκιδικη, ξεχασε το ρολοι του πισω - του το στελνουν οι δικοι του, πληρωσε ενα 50ρικο δασμους + ΦΠΑ, με τις υγιες σας. Απλα για την περιπτωση μετακομισης δε ξερω αν υπαρχει καποιος διακανονισμος/εξαιρεση για personal effects αυτη τη στιγμη. EDIT Βασικα σιγουρα θα υπαρχει κατι, βρηκα το παρακατω που αφορα μετακομιση απο EU προς UK, φανταζομαι ισχυει κατι αντιστοιχο αμφιδρομα, αλλα μεσες ακρες αν μετακομιζεις και μεταφερεις την εδρα κατοικιας σου επισημως (ToR) απαλασσεσαι απο customs duty & tax.https://www.gov.uk/moving-to-uk Επεξεργασμένο 3 Μαΐου 2023 από odis13 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ELalek Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2023 25 λεπτά πριν, mathematician είπε Εξαντλήθηκε πάλι αρκετά γρήγορα αλλά αυτή τη φόρα πρόλαβα. Με βάση το τελευταίο σκανάρισμα της ups, βρίσκεται στην Ιταλία οπότε εντός της εβδομάδας ίσως να βρίσκεται στην Ελλάδα. Άλλη μία τελεκάστερ στο Noiz. Ωραίος!περιμένω την άποψη σου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2023 Μια που είπατε για ταξίδια με κιθάρα στο αεροπλάνο, θυμήθηκα τα νιάτα μου. Φοιτητής στην Αγγλία, θυμάμαι να πετάω από Ελλάδα προς Αγγλία και το ανάποδο με τη στρατ σε gig bag μέσα στην καμπίνα, ενώ στις μπροστινές τσέπες της θήκης είχα κατσαβίδια, άλεν, πένσες, χορδές, κουρδιστήρια και ένα σωρό εργαλεία. Πέρναγε η κιθάρα από τις ακτίνες, κανένας δεν ασχολούνταν. Με όλα αυτά τα εργαλεία δε θα μπορούσα απλά να κάνω αεροπειρατεία, θα μπορούσα να κάνω μετατροπή το boeing σε πυρηνικό υποβρύχιο που το σόναρ του να εκπέμπει 24 ώρες το 24ωρο παλιούς carcass. 4 1 Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2023 3 ώρες πριν, Jazzjoker είπε θυμάμαι να πετάω από Ελλάδα προς Αγγλία και το ανάποδο με τη στρατ σε gig bag μέσα στην καμπίνα, ενώ στις μπροστινές τσέπες της θήκης είχα κατσαβίδια, άλεν, πένσες, χορδές, κουρδιστήρια και ένα σωρό εργαλεία. Πέρναγε η κιθάρα από τις ακτίνες, κανένας δεν ασχολούνταν Αυτά το καιρό εκείνο ήταν (κουτσά- στραβά) ανεκτά. Όμως (και ντροπή μου που το λέω) έχω τύχει σε πτήσεις- ναι ήταν τουλάχιστον 3- που κουβαλούσαμε μέσα στην καμπίνα ένα... σπαθί κατάνα, προσαρμοσμένο σε portable synth keyboard ως ντεκόρ, βέβαια μέσα σε gig bag. Όμως η τύχη δεν κρατάει για πάντα- μας "μπουζούριασαν" στη Βαρσοβία και η πρώτη σκέψη μου ήταν... το Εξπρές του Μεσονυκτίου 6 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2023 7 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Αυτά το καιρό εκείνο ήταν (κουτσά- στραβά) ανεκτά. Όμως (και ντροπή μου που το λέω) έχω τύχει σε πτήσεις- ναι ήταν τουλάχιστον 3- που κουβαλούσαμε μέσα στην καμπίνα ένα... σπαθί κατάνα, προσαρμοσμένο σε portable synth keyboard ως ντεκόρ, βέβαια μέσα σε gig bag. Όμως η τύχη δεν κρατάει για πάντα- μας "μπουζούριασαν" στη Βαρσοβία και η πρώτη σκέψη μου ήταν... το Εξπρές του Μεσονυκτίου και σεις ήταν ανάγκη να πάρετε κατάνα? ας παίρνατε laney πιο μικρά 5 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2023 4 ώρες πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Όμως η τύχη δεν κρατάει για πάντα- μας "μπουζούριασαν" στη Βαρσοβία και η πρώτη σκέψη μου ήταν... το Εξπρές του Μεσονυκτίου Άντε θα είχε γράψει για τη πάρτυ σου το O.S.T o Giorgio Moroder. 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2023 7 ώρες πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Όμως η τύχη δεν κρατάει για πάντα- μας "μπουζούριασαν" στη Βαρσοβία Επί κομμουνιΖμου? Πώς ήτο το Γκουλάγκ? Έχω ακούσει τα καλύτερα. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2023 18 λεπτά πριν, Superfunk είπε Επί κομμουνιΖμου? Πώς ήτο το Γκουλάγκ? Έχω ακούσει τα καλύτερα. Όχι... ευτυχώς είχε παρέλθει η γκλασνόστ, η περεστρόικα και η πτώση του τείχους Μετά από διαβουλεύσεις κατάλαβαν ότι έχουν απέναντι τους... ζαβά (μουσικούς), το επίμαχο "όργανο" παραδόθηκε στο πλήρωμα καμπίνας και συνεχίσαμε ανέφελα το ταξίδι μας. all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση