PAL Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2023 Laurel και εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2023 19 λεπτά πριν, mpamps είπε Δίκιο έχεις δεν το έγραψα... Laurel.. Περίεργο.... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2023 34 λεπτά πριν, mpamps είπε Εδώ σου λέει 47% σε Twitter poll άκουσαν Yanny. Αφού δεν ακούσανε Αναξίμανδρο πάλι καλά. 1 ώρα πριν, dataentry1968 είπε Μήπως τα ηχεία σου μοιάζουν κάπως έτσι? Δεν μου λες εσύ παλικάρι μου. Από Χαλκίδα μεριά είσαι? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2023 13 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Από Χαλκίδα μεριά είσαι? Yeap. 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2023 2 λεπτά πριν, dataentry1968 είπε Yeap. Εμ γι' αυτό ακούς Γιάννη. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2023 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Εμ γι' αυτό ακούς Γιάννη. Έχει μια λογικη βάση η σκέψη σου... 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2023 1 λεπτό πριν, dataentry1968 είπε Έχει μια λογικη βάση η σκέψη σου... Δεν μου λες και κάτι άλλο. Μήπως έχει τίποτα καταρράχτες εκεί στην Χαλκίδα? 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2023 Μόλις τώρα, fusiongtr είπε Δεν μου λες και κάτι άλλο. Μήπως έχει τίποτα καταρράχτες εκεί στην Χαλκίδα? Μόνον έναν απ'οτι ξέρω... 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2023 Μόλις τώρα, dataentry1968 είπε Μόνον έναν απ'οτι ξέρω... Μήπως αυτός έχει και κανένα "-Κ" στο τέλος του ονόματος? 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2023 3 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Μήπως αυτός έχει και κανένα "-Κ" στο τέλος του ονόματος? Παίξε Τζόκερ αύριο, trust me. Και με ευχαριστείς μετά.... 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση